Dodaj do ulubionych

Zapraszam na nowe forum

03.02.12, 21:35
forum.gazeta.pl/forum/f,172315,Anty_PO_i_PiS.html
Obserwuj wątek
    • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 03.02.12, 21:38
      Zostaniesz tam sam, ze swoimi banałami.
      • strefas Re: Zapraszam na nowe forum 03.02.12, 21:45
        :)
        • amadeo214 Re: Zapraszam na nowe forum 04.02.12, 12:14
          Konto na NK widzę nie wypaliło ?
          Zlikwidowałeś i dalej próbujesz siać ferment ?
          Thomas Klotz.
          • strefas Re: Zapraszam na nowe forum 04.02.12, 13:04
            a co by miało niby wypalić ? :) coś co z nudów zrobiłem ? to dopiero próba przed tym co tworzę w "zaciszu" :)) a tak a nawiasie to jesteś gorszy od mohera :) i do dupy byś wlazł żeby zobaczyć co jadłem na kolacje? :)
            • amadeo214 Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 17:54
              Temat wątku "ZAPRASZAM ....", a tu masz babo placek, takie powitanie.
              Może z nudów tworzysz strony, tematy, konta ?
              • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 19:22
                Jadoś marnie mu idzie z tym nowym forum.
                Tu i ówdzie juz go pogonili.

A TERAZ STREFAS RZUCI KILKA BLUZGÓW.
                • amadeo214 Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 19:29
                  Na NK miał aż ................jednego "znajomego".
                  Nie jest tajemnicą że to byłem ja.
              • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 19:40
                Biznesmen nudzi się ?
                Nawet wspólpracownicy nie chcą z nim rozmawiać, kontrahentów też zadnych nie ma.
                Dość dziwne, to wszystko.

• amadeo214 Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 19:48
                  Ciekawy typ "byznesmena".
                  • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 19:54
                    Taki "byznesmen", jakie forum jego.
                    Marność, marność nad marnościami.

PS. Rozjechał Forum TG i zaczyna marnować Forum Zabrza ?!
                    • strefas Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 20:09
                      I tak sam ze sobą ,nie wstydzisz się ?
                      • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 05.02.12, 20:23
                        Z Tobą nikt, nigdy i nigdzie i dlatego stale coś durnego ci się roi, marna wyobrażni coś podpowiada.
                        Z tego powodu strefasodemoniku stale pod obydwoma nickami o jednym piszesz.

Teraz strfasodemonika, bluzgi wulgarne będą.
                        Cześć do jutra miernoto, ale pilnuj, może jeszcze dzisiaj tutaj zaglądnę i coś napiszę.
                        • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 07.02.12, 12:07
                          Demonostrefasiku, jestem tutaj !!!

Teraz możesz się powściekać, a ja sobie poczytam.
                          Do dzieła!!!
                          • komandor36 Re: Zapraszam na nowe forum 07.02.12, 12:43
                            Obserwuje to forum od jakiegoś czasu ,ale większego frustrata od ciebie tu nie widziałem
                            • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 07.02.12, 16:50
                              Ja widziałem, to ty strefasie z nowym nickiem, ale ze starymi dobrze znanymi bykami, smutny narzekaczu.
                              Słownictwo nadal wulgarne, dość prymitywne i ciągłe powtarzanie cudzych banałów.
                              Własnych myśli, brak.
                              Widać, to wszystko w tym innych postach, co bez trudu zauważy każdy myślący człowiek.

Na forum wymyślonym przez strefaska należy pisać tylko to, co podoba się strefaskowi.
                              Niewygodne wpisy wycina, czego doświadczyłem dzisiaj.
                              Teraz polecą zwykle wulgaryzmy.
                              Cześć, do jutra nudziarzu.
                              • komandor36 Re: Zapraszam na nowe forum 07.02.12, 23:53
                                Nie wiem kim jest strefas ,natomiast nie chciałbym urazić istot bezosobowych ,ale takie coś jak ty powinno przebywać w zakładzie zamkniętym.
                                • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 08.02.12, 13:30
                                  Sterfosodemonokomandorze, bądz spokojny dla takiego czegoś jak ty, miejsce już czeka w rzeczonym zakładzie.
                                  Przyjmą ciebie tam poza kolwejką, masz już to zalatwione.
                                  Zyczę dużo zdrowia i spokoju.
                                  Nie fatyguj się, nie odpowiadaj na post.
                                  • strefas Re: Zapraszam na nowe forum 08.02.12, 14:12
                                    nawet nie miałem takiego zamiaru :))
                                    • figa-fidze Re: Zapraszam na nowe forum 08.02.12, 15:24
                                      Strefasodemonokomandorze, tym sposobem sam przyznałeś się do tego, że jesteś trzy w jednym i o to chodziło.
                                      Na dziś koniec.
                                      Żegnaj politykierze.
                                      • strefas Re: Zapraszam na nowe forum 08.02.12, 16:28
                                        jesteś ostatnia istotą na tym świecie której chciałbym coś udowadniać.
                                        • amadeo214 Re: Zapraszam na nowe forum 08.02.12, 20:10
                                          strefas napisał:

> jesteś ostatnia istotą na tym świecie której chciałbym coś udowadniać.

Pamiętaj o mnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka