Dodaj do ulubionych

Polski naród ma zniknąć

23.03.12, 20:57
Dla państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci
tak powiedział ryzy
dodam od siebie, co jeszcze się nasuwa od razu:
Najtaniej jest nie leczyc chorych zlikwidowac szpitale
Najtaniej jest zlikwidować szkoły i przedszkola
Obserwuj wątek
    • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 23.03.12, 23:17
      wdch_po napisał:

> Dla państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci
      > tak powiedział ryzy
      > dodam od siebie, co jeszcze się nasuwa od razu:
      > Najtaniej jest nie leczyc chorych zlikwidowac szpitale
      > Najtaniej jest zlikwidować szkoły i przedszkola
      Jeśli tak naprawdę powiedział to to jest pie...ny hipokryta ,który najpierw straszy ,że nie będzie kto miał pracować na nasze emerytury, bo będzie mały przyrost naturalny a tu takie wypowiedzi...?
      • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 23.03.12, 23:25
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,11401192,Tusk__Najtansze_dla_panstwa_bezdzietne_rodziny.html
        Tupet Tuska przekracza granice
        pozostaje mu jeszcze nasr... na głowy swoim wyborcom
        po amadeuszu na pewno to spłynie i się jeszcze obliże ;)
        • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 00:39
          Teraz musiałbym się posunąć do "gróźb karalnych" ,tego nie zrobię ,ale jak będą jakieś "anty rządowe" protesty ,to wspomogę je wszelkimi dostępnymi Mi środkami !!! Ten człowiek powinien zniknąć z polskiej polityki i wyemigrować gdzieś gdzie niema mediów i zasięgu GSM .
          • amadeo214 Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 05:27
            Zauważcie, że tak"miał powiedzieć".
            A swoją drogą, naczelny PiS-dzielec przyczynił się do tego że "Polski naród ma zniknąć".
            Tow. Strefasie, co Wyście robili w szkole, że walicie takie byki ?
            Jesteście za tym by j.polski zniknął ?
            • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 08:40
              Nie zmieniaj tematu "czcicielu POpaprańców"
              • amadeo214 Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 11:56
                Towarzyszu, zauważcie ze jak najbardziej w temacie jestem.
            • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 14:30
              amadeo214 napisał:

> Jesteście za tym by j.polski zniknął ?

amadeusz w kwestii języka polskiego nie odzywaj się
              bo parę postów temu dowiodłeś że nieodróżniasz literówki od błędów ortograficznych
              (dalej uważasz ze BUL (prawidłowo ból) to literówka?)
              • figa-fidze Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 15:47
                Polski naród zniknie, jak będzie składał się z jęczących wiecznie strefasów i wydechów.
                Dla tych jęczących męczyduszy, nawet jak słońce świetci, też jest powód do narzekania.
                • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 17:00
                  Właśnie wróciłem ze spaceru z gromadką moich wspaniałych dzieci
                  nie masz pojęcia ile robię dla nich to jest cel i wiara w ich przyszłośc.
                  Niestety ja się staram a POlitycy za moje pieniądze bo ja na nich płace
                  nic nie robią dla przyszłości moich dzieci, aby kiedyś było im dobrze w Polsce
                  zrozumiałeś sedno?
                  A TY? co?
                  • figa-fidze Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 18:25
                    A ja nic, tylko ciesze się życiem.
                    Jak się spłodzilo gromadkę dzieci, to nalezy zadbać o ich dobro.
                    SAMEMU !!!
                    ...
                    Dzieci płodzisz TY, a panstwo ma dbać o ich dobro ?
                    • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 19:07
                      figa-fidze napisał:
                      > A ja nic, tylko ciesze się życiem.

hehe a wokół ciebie pustka....
                      a poniżej pokaże ci jaką pustke masz w głowie

> Jak się spłodzilo gromadkę dzieci, to nalezy zadbać o ich dobro.
                      > SAMEMU !!! Dzieci płodzisz TY, a panstwo ma dbać o ich dobro ?

Nawet nie rozumiesz że od tego jak funkcjonuje nasze państwo
                      zależy dobrobyt lub ubustwo społeczeństwa w przyszłości
                      a więc także moich dzieci
                      Myślisz ze ja mam mieć wpływ na popyt na rynku za 20 lat?
                      a skoro nie rozumiesz najprostszych powiązań tzn
                      że głosowałeś na PO i o polityce nie powinieneś się wogóle wypowiadać
                      jestes tyko lemingiem, możesz biec bezmyślnie do urny
                      • amadeo214 Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 20:34
                        wdch_po napisał:

..." a poniżej pokaże ci jaką pustke masz w głowie

> zależy dobrobyt lub ubustwo ..."

Faktycznie nic, tylko współczuć dzieciom takiego "łojca" nieuka
                        • figa-fidze Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 21:40
                          Wydech na swój dobrobyt pracuję tu i teraz.
                          Na dobrobyt swojego potomstwa, pracuję takze teraz, mam dość rozsądku żeby rodzinie zapewnić gode zycie i nauczyć potomstwo tego, zeby w przyszłości byli niezalezni od kaprysów i dziwacznych pomysłów polityków.
                          Prawicowe towarzystwo wmawia ludziom bzdury, a ty im wierzysz.
                          • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 21:48
                            figa-fidze napisał:

> Wydech na swój dobrobyt pracuję tu i teraz.
                            > Na dobrobyt swojego potomstwa, pracuję takze teraz, mam dość rozsądku żeby rodz
                            > inie zapewnić gode zycie i nauczyć potomstwo tego, zeby w przyszłości byli niez
                            > alezni od kaprysów i dziwacznych pomysłów polityków.
                            > Prawicowe towarzystwo wmawia ludziom bzdury, a ty im wierzysz.
                            MYŚLISZ TYLKO O WŁASNEJ DUPIE NIE ?!!JA POTRAFIĘ ZADBAĆ O SWOJĄ RODZINĘ I WIERZĘ ,ŻE WYDECH TEZ ,ALE CO MAJA POWIEDZIEĆ LUDZIE KTÓRZY ZAPIERDZIELAJĄ NA ETACIE ?!!KTÓRYM CIĘŻKO ZAPRACOWAĆ NA TO ABY DOTRWAĆ DO NASTĘPNEJ WYPŁATY ?
                          • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 22:23
                            figa-fidze napisał:
                            > Wydech na swój dobrobyt pracuję tu i teraz.

Ameryki nie odkryłeś

> Na dobrobyt swojego potomstwa, pracuję takze teraz, mam dość rozsądku żeby rodz
                            > inie zapewnić gode zycie i nauczyć potomstwo tego, zeby w przyszłości byli niez
                            > alezni od kaprysów i dziwacznych pomysłów polityków.

ech nie rozumiesz, choćby nie wiem co robili i tak będą zalezni od państwa! Weźmy na przykład:
                            WYMIAR SPARWIEDLIWOSCI. to on w rosji trzyma Chodorkowskiego w pierdlu
                            to on zniszczył biznes kluski w polsce
                            Co ty na to? Jakość państwa wg ciebie nie ma znaczenia?

> Prawicowe towarzystwo wmawia ludziom bzdury, a ty im wierzysz.

Wymień bzdury w jakie wierzę, jeśli nie wymienisz jesteś głupkiem!
                            • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 23:12
                              wdch_po napisał:
                              > figa-fidze napisał:
                              > > Prawicowe towarzystwo wmawia ludziom bzdury, a ty im wierzysz.

> Wymień bzdury w jakie wierzę, jeśli nie wymienisz jesteś głupkiem!

Czekam tylko do pólnocy
                              jesień jest wykluczona!
                              • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 23:22
                                wdch_po napisał:

> wdch_po napisał:
                                > > figa-fidze napisał:
                                > > > Prawicowe towarzystwo wmawia ludziom bzdury, a ty im wierzysz.
                                >
                                > > Wymień bzdury w jakie wierzę, jeśli nie wymienisz jesteś głupkiem!
                                >
                                > Czekam tylko do pólnocy
                                > jesień jest wykluczona!
                                Ci ludzie nie znają słowa "budować ,tworzyć" im wszystko trzeba dać gotowe w ładnych opakowaniach inaczej będziesz ich wrogiem :)
                                • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 23:35
                                  i tak robi tusk!
                                  w ładnym papiereczku zawinięte
                                  daje gó...

Ale ciekawe będzie czy wymieni bzdury w jakie wierzę
                                  jak nie wymieni wygrywa Solidarna Polska :)
                        • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 21:43
                          Takim ludziom jak Amadeusz i figa powinno się odebrać prawa obywatelskie ,tacy ludzie w ogóle nie rozumieją funkcjonowania "Ludzkości" ,że już nie wspomnę o funkcjonowaniu naszego kraju .
                          PRZEMYŚLCIE !!! DWIE WYPOWIEDZI RYŻEGO !!!
                          1)WIEK EMERYTALNY MUSI BYĆ PODNIESIONY DO 67 LAT BO NIE BĘDZIE RĄK DO PRACY(za 20 lat) !!!
                          2)DLA PAŃSTWA NAJLEPSZE SĄ MAŁŻEŃSTWA BEZDZIETNE !!!
                          ROZUMIECIE TO ?!!!!
                          • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 22:31
                            Strefas
                            coraz bliżej jestem przekonania że Bóg powinien pie...ąć piorunem
                            w takich aby zachowac ludzkość ;)
                          • figa-fidze Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 22:38
                            Pomyś ty przez chwilę. Do 67 roku, życia ludzie mają pracowac dopiero w 2040 r.
                            Do tego czasu rządy zmienią się wiele razy i politycy wymyślą wiele rozych bzdur, w tym celu żeby ludzi czymś zająć i dać narodowi igrzyska.
                            O tych małżeństwach bezdzietnych, podobno powiedział.
                            Gdyby tak powiedział, to link z tą wypowiedzią, bylby wklejony przez ciebie, na każdym forum.
                            Strfas zapewne uszczęsliwiasz swoich pracowników i u ciebie każdy zarabia minimum 3 tyś na rękę, przecież nie dajesz swoim pracownikom wegetować, ty myślisz o każdym na tej planecie.
                            Lenin też myślał o ludzkości i co z tego wyszło?
                            Pudło !!!
                            ...
                            Nie masz na wychowanie dzieci, powstrzymaj się z ich płodzeniem, ludzkość nie jest w stanie utrzymać dzieci splodzonych przez ludzi myślących niewłaściwą częścią ciała.

• strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 22:43
                              figa-fidze napisał:

> Pomyś ty przez chwilę. Do 67 roku, życia ludzie mają pracowac dopiero w 2040 r.
                              > Do tego czasu rządy zmienią się wiele razy i politycy wymyślą wiele rozych bzdu
                              > r, w tym celu żeby ludzi czymś zająć i dać narodowi igrzyska.
                              > O tych małżeństwach bezdzietnych, podobno powiedział.
                              > Gdyby tak powiedział, to link z tą wypowiedzią, bylby wklejony przez ciebie,
                              > na każdym forum.
                              > Strfas zapewne uszczęsliwiasz swoich pracowników i u ciebie każdy zarabia minim
                              > um 3 tyś na rękę, przecież nie dajesz swoim pracownikom wegetować, ty myślisz o
                              > każdym na tej planecie.
                              > Lenin też myślał o ludzkości i co z tego wyszło?
                              > Pudło !!!
                              > ...
                              > Nie masz na wychowanie dzieci, powstrzymaj się z ich płodzeniem, ludzkość nie j
                              > est w stanie utrzymać dzieci splodzonych przez ludzi myślących niewłaściwą częś
                              > cią ciała.
                              >
                              :) ZA 3000 ZŁ ? spytaj się kierowców z kategoria C+E ile się zarabia potem pisz bzdury zabrzańska ścierko :):)
                        • wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 22:05
                          amadeusz ja czasem może walnę byka i sie przyznaje do tego
                          a ty pozujesz na specjalistę od języka polskiego
                          co uważa ze napisac BUL to literówka
                          a do tego nie potrafi się odnieśc do istoty wątku
                          • amadeo214 Re: Polski naród ma zniknąć 25.03.12, 04:28
                            wdch_po napisał:

> amadeusz ja czasem może walnę byka i sie przyznaje do tego
                            > a ty pozujesz na specjalistę od języka polskiego
                            > co uważa ze napisac BUL to literówka
                            > a do tego nie potrafi się odnieśc do istoty wątku

Czego Twój wpis "dowodem" .
                          • amadeo214 Re: Polski naród ma zniknąć 26.03.12, 20:26
                            wdch_po napisał:

> amadeusz ja czasem może walnę byka i sie przyznaje do tego
                            > a ty pozujesz na specjalistę od języka polskiego
                            > co uważa ze napisac BUL to literówka
                            > a do tego nie potrafi się odnieśc do istoty wątku

Tu masz "kwiatek" członkini Twojej sekty z tytułem profesora, koniecznie "OBEJżY".

• amadeo214 Re: Polski naród ma zniknąć 26.03.12, 20:26
                              gabrielamaslowska.nowyekran.pl/post/57091,marsz-w-obronie-tv-trwam-w-lublinie-cz-2
    • robingut Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 22:22
      Co powiedział Tusk?

Dla państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci.
      Dla Państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci.
      Dla państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci?
      Dla Państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci?

Czego Tusk nie powiedział?

Od kilku lat najdroższym dla tego państwa jest pewien stary kawaler bez dzieci!

No, Wydech co ja napisałem? Że jest "najcenniejszy" czy "za darmo drogi"?

• wdch_po Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 22:25
        jak znasz ten tekst cały to go zamrucz
        melodia niezła
      • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 22:34
        robingut napisał:

> Co powiedział Tusk?
        >
        > Dla państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci.
        > Dla Państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci.
        > Dla państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci?
        > Dla Państwa najtańsza jest rodzina bez dzieci?
        >
        > Czego Tusk nie powiedział?
        >
        > Od kilku lat najdroższym dla tego państwa jest pewien stary kawaler bez dzie
        > ci!

>
        > No, Wydech co ja napisałem? Że jest "najcenniejszy" czy "za darmo drogi"?
        >
        >
        >
        Ten kawaler to jednostka , robinie ,tą wypowiedzą ten hipokryta potwierdził ,że kompletnie nie potrafi myśleć o przyszłości
        • figa-fidze Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 23:31
          Tow. strefas wyzwiskami, jak zwykle, zastępuje brak argumentów w rozmowie.
          Czy to taka bolszewicka moda ?
          Tow. wam już i tak nic nie pomoże, wy tow. co drugiego wpisu na forum, nie jesteście w stanie zrozumieć.
          1234 - dobranoc strefasiku :)
          • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 23:34
            Nie masz na wychowanie dzieci, powstrzymaj się z ich płodzeniem, ludzkość nie jest w stanie utrzymać dzieci splodzonych przez ludzi myślących niewłaściwą częścią ciała.
            Też tak myślę
            • strefas Re: Polski naród ma zniknąć 24.03.12, 23:41
              strefas napisał:

> Nie masz na wychowanie dzieci, powstrzymaj się z ich płodzeniem, ludzkość ni
              > e jest w stanie utrzymać dzieci splodzonych przez ludzi myślących niewłaściwą c
              > zęścią ciała.

> Też tak myślę
              Szkoda ,że twój ojciec na to nie wpadł :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka