Dodaj do ulubionych

Jęk Nauczycieli

28.09.12, 08:48
Padł blady strach na wszechmogących pracujących w szkołach, szykują się zmiany, trzeba będzie wsiąść się do roboty bo wakacji już nie będzie tak dużo.
Postkomunistyczna karta nauczyciela powinna zostać zlikwidowana, do roboty na 8h wtedy zabraknie czasu na zajmowanie się pierdołami!
Kilkadziesiąt dni płatnych wakacji, darmowe dokształcanie, narzekanie na niskie zarobki, najwyższy czas zabrać się do prawdziwej pracy!!!
Obserwuj wątek
    • robingut Re: Jęk Nauczycieli 28.09.12, 16:40
      Znieść komunistyczny Kodeks Pracy i 8. godzinny czas pracy. Doba ma 24 godziny, szkoda je przespać i przesiedzieć w domu. Najwyższy czas zabrać się do prawdziwej pracy.
      • oryginal23 Re: Jęk Nauczycieli 28.09.12, 17:07
        Zlikwidować pozostałości bezpłatnej służby zdrowia i zgasić latarnie uliczne, rozwiązać policję
        i straż pożarną. Wybrać króla i zlikwidować internet!
        23.
        • robingut Re: Jęk Nauczycieli 28.09.12, 19:07
          Niech żyje król Mores i jego rodzina służb specjalnych! Rozwiązać Wojsko Polskie! Stop. Zapędziłem się. Nie ma już wojska, jest generalicja i kapelani w wojskowych stopniach. Internet sam padnie, gdy zostaną same osły. Cold silly as - powszechna szczęśliwość dla mas!
          A mówiąc poważnie, mniejsza ilość dzieci w wieku szkolnym tak na prostą logikę arytmetyczną może uzasadniać potrzebę zmniejszenia kadry nauczycielskiej. Ale mniejsza liczba dzieci to mniejsza ilość obywateli, więc na zasadach tej samej logiki powinna zmaleć liczba urzędników ( w ministerstwie oświaty i kuratoriach też), posłów, radnych, katechetów, a nawet świń. A jest zadziwiająco odwrotnie lub constans. Na szczęście swe doświadczenia szkolne mam już za sobą, więc Marion i moją Bandę z Zielonego Lasu uczę sam. Moresu też.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka