Dodaj do ulubionych

pomylili się

30.10.12, 21:38
pomylić się można kiedy ktoś cie zapyta o ulubiony smak loda
i wtedy odpowiadasz bakaliowy.... nie! kokosowy
ktos do nich zadzwonił i kazał to wycofać!
to jedyne wytłumaczenie
słowa pomyliliśmy się już zostały usunięte po reakcji autora artykułu
niezalezna.pl/34350-gmyz-podtrzymuje-co-napisalem
Obserwuj wątek
    • messalina_only Re: pomylili się 30.10.12, 22:52
      Bredzisz.
    • robingut Re: pomylili się 31.10.12, 03:14
      "To już pewne: zginęli w zamachu" – artykuł pod takim tytułem pojawił się na oficjalnej stronie PiS. Podkreślano w nim, że informacje podane przez "Rzeczpospolitą" nie pozostawiają wątpliwości, iż w Tupolewie doszło do eksplozji. Po popołudniowej konferencji Wojskowej Prokuratury Okręgowej wpis został jednak usunięty i zastąpiony suchą notatką referującą doniesienia gazety.

Prezes PiS Jarosław Kaczyński przeprosił Agorę SA za porównanie wydawanej przez nią "Gazety Wyborczej" do "Trybuny Ludu" z 1953 r. i zarzucenie Agorze związków z oligarchią. Nakazał mu to prawomocnie w 2011 r. warszawski sąd.

W reakcji na doniesienia "Rz" Jarosław Kaczyński oświadczył m.in., że "zamordowanie 96 osób", w tym prezydenta i innych wybitnych przedstawicieli życia publicznego, to "niesłychana zbrodnia".

Czyli znowu nakłapał dziobem.Inni też nie lepsi. Z tym "zamachem" to ja ci Wydech na prawdę współczuję. A tymczasem paliwko nie tanieje, na podatki nikt, nawet ruscy, zamachnąć się nie chce, więc sobie spokojnie idą w górę. Swiątynia Opatrzności i "poanteon wielkich Polaków" też PIS spaprał.
      Ślady trotylu i nitrogliceryny po wybuchu? Akurat. Wydech, gdzie jest ta godzina i czas trwania rozmowy? Tak sobie myślę, że kiedy ona sie wreszcie znajdzie to może ktoś sie wreszcie i tym paliwkiem zajmie, bo tego trupiego jadu prezesa i spółki, nijak wlewać do baku. Nie tankuj go już wydech, bo bak i ciebie przeżre.
      • strefas Re: pomylili się 31.10.12, 09:28
        Wszystko jest w trakcie analizy,czyli nikt nie może powiedzieć ,że się pomylił.Jak zwykle przyjebane PiSowce już mają wyniki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka