Dodaj do ulubionych

edukacja strefasa cz1

10.03.13, 20:21
osiągnięcia rządów PIS w gospodarce
W 2007 roku inwestorzy zagraniczni zainwestują w Polsce co najmniej 10 mld euro, dzięki czemu powstanie około 10,5 tys. nowych miejsc pracy. Również w roku 2006 inwestycje zagraniczne osiągnęły znakomite rezultaty sięgając rekordowych 11 mld co stanowiło wzrost o 40% w porównaniu z rokiem 2005.

38. Od listopada 2005 roku rada Ministrów przyjęła 9 programów wsparcia projektów realizowanych m.in. przez LG Electonic Wrocław, Sharp, Shell, Bridgestone, Indesit, Toshiba, Dell. Łącznie nakłady inwestycyjne realizowane przy współpracy tych programów umożliwią stworzenie ponad 11,5 tys. nowych miejsc pracy.

39. Polska stała się europejskim liderem w produkcji telewizorów LCD. Szacuje się, że w 2010 roku będziemy zaspokajać prawie 80% europejskiego zapotrzebowania w tej dziedzinie.

40. Wg badania Ernst & Young Polska jest niekwestionowanym liderem w Europie Środkowo-wschodniej pod względem atrakcyjności dla zagranicznych inwestorów (wysoka ocena wzrostu gospodarczego oraz klimatu do inwestowania.

41. Wg rankingu Federacji Europejskich Pracodawców na 2007 rok Polska jest najatrakcyjniejszym miejscem do inwestycji wśród 31 europejskich państw.

więcej tutaj tyche44.salon24.pl/197863,osiagniecia-rzadow-pis-i-po
Obserwuj wątek
    • strefas Re: edukacja strefasa cz1 10.03.13, 20:33
      Nie czytam oszołomstwa -jak Ty czerpiesz wiedzę z takich gniotów to się nie dziwię czemu jesteś takim kretynem.
      • wdch_po Re: edukacja strefasa cz1 10.03.13, 20:57
        Ja czytam dużo ale sprawdzam (w przeciwieństwie do ciebie skoro jako mieszkaniec TG wypisujesz że nie ma w nim pogotowia ratnkowego)
        każdy z tych punktów możesz sprawdzić i podważyć np
        40. Wg badania Ernst & Young Polska jest niekwestionowanym liderem w Europie Środkowo-wschodniej pod względem atrakcyjności dla zagranicznych inwestorów (wysoka ocena wzrostu gospodarczego oraz klimatu do inwestowania.
        Sprawdzasz i masz
        www.pif.pl/informacje/informacje-ogolne/art,22,zle-prawo-ogranicza-inwestycje.html
        a ty tylko blukasz strefas
        • strefas Re: edukacja strefasa cz1 10.03.13, 23:41
          Przez tak rozumiane "dobre dane" na Litwie AWpl chce wprowadzić Polski PiSlam :) jesteście gorsi od UB "czarno zarazo"
          • wdch_po Re: edukacja strefasa cz1 11.03.13, 19:36
            tylko że wszyscy ubecy siedzą w twojej czerwonej partii to dla nich jedyne dobre miejsce
            tu znajdują ochronę
            i to jest fakt
            a to co napisałeś to tylko twoje beblanie
    • der-chef Re: edukacja strefasa cz1 11.03.13, 07:22
      No, naprawdę godne pochwały. Same plusy. Tylko co ja czy ktoś inny z tego ma? Aaaaa, ja mam, zwolnienie w lipcu i brak podwyżki od 12 lat.

> 38. Od listopada 2005 roku rada Ministrów przyjęła 9 programów wsparcia projekt
      > ów realizowanych m.in. przez LG Electonic Wrocław, Sharp, Shell, Bridgestone, I
      > ndesit, Toshiba, Dell. Łącznie nakłady inwestycyjne realizowane przy współpracy
      > tych programów umożliwią stworzenie ponad 11,5 tys. nowych miejsc pracy.

A czy faktycznie stworzyły, skoro bezrobocie rośnie?

> 40. Wg badania Ernst & Young Polska jest niekwestionowanym liderem w Europie Śr
      > odkowo-wschodniej pod względem atrakcyjności dla zagranicznych inwestorów (wyso
      > ka ocena wzrostu gospodarczego oraz klimatu do inwestowania.

To też prawda. W Chinach zarobki rosną a w Polsce maleją. Polska to takie małe Chiny w Europie.
      • wdch_po Re: edukacja strefasa cz1 11.03.13, 19:33
        Aby odstać podwyżkę trzeba myśleć i kojarzyć
        Post dotyczy lat 2005-2007 a ty się zastanawiasz czemu w 2013 bezrobocie rośnie.
        Krótko mówiąc nie zauważyłeś ze za rządów PO fiat zwalnia i inne fabryki telewizorowe także.
        W takim razie do zwolnienia! za nieuwagę
        • demon-to-ja Re: edukacja strefasa cz1 13.03.13, 00:23
          Wydech, edukuj siebie,bo gnojem jebiesz.
    • robingut Re: edukacja strefasa cz1 13.03.13, 21:50
      Wydech, czemu Yaro ten najlepszy rząd, najlepszych programów poddał? Nie chciał byśmy osiągnęli pod jego światłym przywództwem granice dobrobytu?
      Program to ja też potrafię napisać: Podejmę współpracę z Billem Gatesem. To da możliwość stworzenia ......( tu wpisać dowolną liczbę) milionów miejsc pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka