dr_scott 10.09.04, 14:26 piszcie jak wam sie podoba program i same wystepy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karol Re: GWARKI 2004.... opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:15 Program jest daremny, więc nie idę na występy ;) No, mały wyjątek: chciałem iść na dzisiejszy spektakl teatralny, ale niestety byłem w pracy (swoją drogą... organizatorzy o spektaklu w programie nie wspomnieli, bo i po co... :/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: GWARKI 2004.... opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 21:18 PS: w sumie zamiast narzekać, lepiej iść na koncert do Innego Śl. czy Wiśniowego, albo ze znajomymi na piwo daleko od Rynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Piątek - Blue Cafe 11.09.04, 11:08 Moje małe spostrzeżenia :) Nareszcie w miarę dobre nagłośnienie na Gwarkach , tu gratuluję organizatorom . Zespół Blue Cafe dał bardzo dobry koncert moim zdaniem.. Tatiana ma w sobie wielki charyzmat, czego brakuje dziś paru popowym wykonawcom.. Chciałem się przekonać jak zespół brzmi na żywo i się nie zawiodłem .. prawie żadnego playbacku, nawiązywanie kontaktu z publicznością ;- ), która od czasu do czasu poskakała sobie i pośpiewała razem z zespołem :) (Mam nadzieję, że w sobotę i niedzielę Tarnowskie Góry pokażą jak umieją się bawić :] ). Nie bójcie się ludzie pobawić troszkę :) ! A co do samego zespołu , to udowodnił, że jest z górnej półki. Jednym zdaniem - profesjonaliści w swoim gatunku muzycznym. Wielkim fanem zespołu nie jestem, ale koncert, jako koncert uważam za bardzo udany. Czekam na wasze opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Piątek - Blue Cafe 11.09.04, 11:23 artektg napisał: Tatiana ma w sobie wielki charyzmat, czego brakuje dziś paru popowym > wykonawcom.. Chyba mylisz charyzmat z charyzmą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadlubek07 Re: GWARKI 2004.... opinie 12.09.04, 14:47 W Gwarkach najfajniejsze jest i bylo to, ze mozna spotkac prawie wszystkich znajomych z tg, w jednym miejscu. W kazdy inny weekend rynek, w zaleznosc od pogody, jest albo pusty albo w najlepszym razie zajete sa wszystkie lawki, niestety. A w gwarki, szczegolnie pod sedlaczkiem, robi sie tak przyjemnie tloczno...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: GWARKI 2004.... opinie 12.09.04, 16:48 właśnie się tam wybieram.... jak wrócę to napiszę swoją opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dia Re: GWARKI 2004.... opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:43 banda pijanych malolatow z sempolowskiej amatorzy tanich win milosnicy odpustowych straganow!!! oto obraz GWARKOW... korzystaja tylko sponsorzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: GWARKI 2004.... opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:45 a ja wole siedziec w domu i kochac sie z dziewczyna!!! pogoda sprzyjala.. to byly fajne 3 razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1 Re: GWARKI 2004.... opinie 13.09.04, 06:17 skandal przez duze S godzinne opoznienie pokazu laserow i ogni sztucznych, oba zreszta byly lichej jakosci . Impreza schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: GWARKI 2004.... opinie 13.09.04, 08:37 nie bylem... nic nie moge na temat gwarkow powiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: GWARKI 2004.... opinie 13.09.04, 08:43 Dużą inwencją na pochodzie zaprezentowała się młodzież i dzieci szkolne.Za mało było aut na końcu parady,chociaż niesamowite wrażenie zrobiły na mnie dwie Warszawy oraz zabytkowy Star strażacki(na chodzie) z OSP.Nie było również tuningowych pojazdów. Rzeczywiście nagłośnienie na scenie było dobre jak i prowadzący był bez zastrzeżeń. miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2281428.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc Re: GWARKI 2004.... opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 10:51 jak by nie było, 32 zdjęcia z tegorocznych Gwarków są na www.tg.net.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: GWARKI 2004.... opinie IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 16:27 Ten Don Kichot na zdjęciu to pewnie rycerz Adam de Tarnowice, no tak, jeśli rycerz to w zbroi, szkoda, że nie ma króla Arkaduisza Sobieskiego....co ja gadam! Jana Sobieskiego, można wszak się pomylić, tak jak to uczynił układacz programu pisząc Jan II Sobieski. Pomyliło mu się. Co by nie mówić, Sobieski w roli Gawła, albo odwrotnie jest sympatyczny I O TO CHODZI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: GWARKI 2004.... opinie 13.09.04, 13:57 hmmm było tak sobie.... nie popisali się niestety laserami bo nieodpowiednio się do tego zabrali ;/ na koniec troche sztucznych ogni... generalnie to chyba tylko pochód mi się podobał chociaż tez już nie taki jak za dawnych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: GWARKI 2004.... opinie IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 16:10 Nie skorzystałem, ale jeden ze znajomych mówił, że nigdzie indziej w Polsce nie widział ładniejszych Dni Tarnogórskich Gwarków. Dodał jescze, że jestem upierdliwy, bo czepiam się koncepcji, a na Gwarkach bardziej potrzebna jest antykoncepcja. Ten znajomy mówił też, lepiej byłoby, gdyby pochód puścić wieczorem, albo nocą, bo wtedy tak nie widać, a jest bardziej nastrojowo. Odpowiedz Link Zgłoś
utopiec Re: GWARKI 2004.... opinie 16.09.04, 07:53 Nie piszcie źle na temat GWARKÓW - o zmarłych źle się nie mówi! Odpowiedz Link Zgłoś