Dodaj do ulubionych

CARLOS DO GOROLA 7......

IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:14
drcarlos 06.03.2004 08:32 + odpowiedz

jak juz ni mosz roboty, to szkrobinj conieco na forum....
--forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=10917393&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • Gość: http://kiosk.onet. Re: CARLOS DO GOROLA 7...... IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:04
      kiosk.onet.pl/1,2,8,3590464,0,776213,0,forum.html
    • forman5 Re: CARLOS DO GOROLA 7...... 09.12.04, 13:18
      Czemu zioniesz taką, aż patologiczną nienawiścią do Dr.Carlosa ?
      Z historii wiemy że Polacy zawsze tolerancyjni byli,przypomnij sobie ile Żydów
      przed wojną mieszkało nad Wisłą ?
      Coś chyba nie tak z Tobą ?

• Gość: goroll Re: CARLOS DO GOROLA 7...... IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:34
        Forman....trudno mi ocenić czy jestem tolerancyjny czy nie,raczej jednak chyba tak.
        Nie lubie tylko zatwardziałej ciemnoty, pedalów i państa żydowskiego.
        Jeśli chodzo o doktorka to jest on przedstawicielem skrajnej ciemnoty a co za
        tym idzie tepego cwaniactwa.
        Pisał,:tak se pisza bo pisza ani ni cytom" a potek "końca bo tyn mądry jest na
        forum" to imbrcyl. Mój dziadek mawial, że ciemnota przechodzi z ojca na syna z
        mlekiem matki i jest widoczna do piątego pokolenia. Na takiego jeno bat. Bata
        nie szczędzić.Nie dlatego, że ciemny bo to nie jego wina, tylko dlatego, że
        ograniczony, zatwardziały i krnąbrny.Taki doktorek u mego dziadka mógł pracowac
        jedynie w chlewie i to po przeszkoleniu.Jesli rozumiał co się do niego mówi i
        nie mędrkował, mógł awansowac z oborowego na stajennego.
        Jego polemika ze mną była mniej więcej taka : "ło sobie pises , yssssss!!"
        Nawet porządnie dołożyć nie potrafi. Ten poniżej post rownież pisal podobny
        doktorkowi.
        • Gość: czytacz Re: CARLOS DO GOROLA 7...... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.12.04, 20:50
          Hehe, dobre!
          Idiota, który zaprzecza sobie co chwilę,
          poucza i wydaje sądy, samemu będąc poniżej jakiegokolwiek poziomu.
          To jest właśnie zatwardziałość i krnąbrność, którą idioto próbujesz piętnować!
    • Gość: serce sie kraje Re: CARLOS DO GOROLA 7...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:58
      serce sie kraje jak sie widzi takie debilizmy.
    • drcarlos Re: CARLOS DO GOROLA 7...... 10.12.04, 10:37
      jak bede chciał pogadać z gorolem7 to sam do niego napisze więc nie wrtącaj sie
      głupi gorolu! jesteś tolerancyjny?? ale tolerujesz tylko swoją głupotę!!!!
    • forman5 Re:FORMAN doCARLOSA 11.12.04, 08:03
      Proponuję CI byś nie odpisywał gorolowi w tematach innych niż on stworzył.
      W końcu jeżeli piszemy o cenie wody to niech będzie to na temat.Czasem i mnie
      się zdarzało coś wtrącić nie na temat.
      Ale tutaj każda nowa sprawa jest przekierowana na sprawy nam wszystkim znane.
      Robi się tu śmietnik,więc inni to czytają i uśmiechają się z politowaniem.
      A było to forum z klasą drukowane czasem w papierowym wydaniu.
      Ale wszytko kiedyś się kończy,może nie na długo ?

• Gość: goroll Re:FORMAN doCARLOSA IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:48
        Forman dlaczego piszesz nie to co jest tylko to co chcial byś aby bylo???/
        Z jaką klasą???hehehe

"Dysc pado, śnig wieje" ida sobie" co mocia zapuszczonego..." łocy i gowa mnie
        bolum" pisza ani ni cytom ino pisa, nabijum maszynka.....Oto Ta Twoja klasa.
        Forman nie przywiązuj sie na siłe do tej ciemnoty i zabobonu.Uważasz, że taki
        poziom tego forum to klasa???
        Czyżbyś miał aż tak niskie poczucie estetyki???

-
        • forman5 Re:FORMAN doCARLOSA 11.12.04, 20:55
          Gość portalu: goroll napisał(a):

> Forman dlaczego piszesz nie to co jest tylko to co chcial byś aby bylo???/
          > Z jaką klasą???hehehe
          >
          > "Dysc pado, śnig wieje" ida sobie" co mocia zapuszczonego..." łocy i gowa mnie
          > bolum" pisza ani ni cytom ino pisa, nabijum maszynka.....Oto Ta Twoja klasa.
          > Forman nie przywiązuj sie na siłe do tej ciemnoty i zabobonu.Uważasz, że taki
          > poziom tego forum to klasa???
          > Czyżbyś miał aż tak niskie poczucie estetyki???

Przestań się czepiać jakiś bzdur co akurat komuś do łba przyszło.NIE OCENIAJ
          PO TYM LUDZI.Rżniesz inteligenta, a nie wiem czy słoma z butów Ci nie
          wychodzi.Tych co spotkałem to żadna ciemnota i zabobon.Może ty masz kompleksy z
          dzieciństwa, więc delikatnie mówiąć odstosunkuj się ode mnie się,jestem ciut
          starszy i mogę powiedzieć że mam większe doświadczenie w ocenie ludzi.

WIRTUALNY ŚWIAT FORUM INACZEJ WYGLĄDA niż rzeczywisty, a ty żyjesz w stworzonym
          przez siebie tym pierwszym zawzięcie upatrując w jednych matołów ,nieuków itd z
          tego tylko powodu że Śląsk to ich mała ojczyzna a marzą o wielkiej.I tego nie
          możesz ścierpieć bluzgając każdego z tych sympatyków.Nawet jak ktoś pisze gwarą
          (Popatrz na Bronka z Rudy Śl--to to dopiero mistrz !) to już też jest debilem z
          jego "Topikami"
          Masz złą ocenę wartości człowieka,dla mnie istnieje inny wyznacznik.I proszę
          mnie nie obrażać o niskim poczuciu estetyki.
          "Pracujemy na innych falach" więc dalsza polemika jest bezcelowa !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka