Gość: goroll IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:14 drcarlos 06.03.2004 08:32 + odpowiedz jak juz ni mosz roboty, to szkrobinj conieco na forum.... --forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=10917393&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: http://kiosk.onet. Re: CARLOS DO GOROLA 7...... IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 12:04 kiosk.onet.pl/1,2,8,3590464,0,776213,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: CARLOS DO GOROLA 7...... 09.12.04, 13:18 Czemu zioniesz taką, aż patologiczną nienawiścią do Dr.Carlosa ? Z historii wiemy że Polacy zawsze tolerancyjni byli,przypomnij sobie ile Żydów przed wojną mieszkało nad Wisłą ? Coś chyba nie tak z Tobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goroll Re: CARLOS DO GOROLA 7...... IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 19:34 Forman....trudno mi ocenić czy jestem tolerancyjny czy nie,raczej jednak chyba tak. Nie lubie tylko zatwardziałej ciemnoty, pedalów i państa żydowskiego. Jeśli chodzo o doktorka to jest on przedstawicielem skrajnej ciemnoty a co za tym idzie tepego cwaniactwa. Pisał,:tak se pisza bo pisza ani ni cytom" a potek "końca bo tyn mądry jest na forum" to imbrcyl. Mój dziadek mawial, że ciemnota przechodzi z ojca na syna z mlekiem matki i jest widoczna do piątego pokolenia. Na takiego jeno bat. Bata nie szczędzić.Nie dlatego, że ciemny bo to nie jego wina, tylko dlatego, że ograniczony, zatwardziały i krnąbrny.Taki doktorek u mego dziadka mógł pracowac jedynie w chlewie i to po przeszkoleniu.Jesli rozumiał co się do niego mówi i nie mędrkował, mógł awansowac z oborowego na stajennego. Jego polemika ze mną była mniej więcej taka : "ło sobie pises , yssssss!!" Nawet porządnie dołożyć nie potrafi. Ten poniżej post rownież pisal podobny doktorkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: CARLOS DO GOROLA 7...... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.12.04, 20:50 Hehe, dobre! Idiota, który zaprzecza sobie co chwilę, poucza i wydaje sądy, samemu będąc poniżej jakiegokolwiek poziomu. To jest właśnie zatwardziałość i krnąbrność, którą idioto próbujesz piętnować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serce sie kraje Re: CARLOS DO GOROLA 7...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 15:58 serce sie kraje jak sie widzi takie debilizmy. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: CARLOS DO GOROLA 7...... 10.12.04, 10:37 jak bede chciał pogadać z gorolem7 to sam do niego napisze więc nie wrtącaj sie głupi gorolu! jesteś tolerancyjny?? ale tolerujesz tylko swoją głupotę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re:FORMAN doCARLOSA 11.12.04, 08:03 Proponuję CI byś nie odpisywał gorolowi w tematach innych niż on stworzył. W końcu jeżeli piszemy o cenie wody to niech będzie to na temat.Czasem i mnie się zdarzało coś wtrącić nie na temat. Ale tutaj każda nowa sprawa jest przekierowana na sprawy nam wszystkim znane. Robi się tu śmietnik,więc inni to czytają i uśmiechają się z politowaniem. A było to forum z klasą drukowane czasem w papierowym wydaniu. Ale wszytko kiedyś się kończy,może nie na długo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goroll Re:FORMAN doCARLOSA IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 15:48 Forman dlaczego piszesz nie to co jest tylko to co chcial byś aby bylo???/ Z jaką klasą???hehehe "Dysc pado, śnig wieje" ida sobie" co mocia zapuszczonego..." łocy i gowa mnie bolum" pisza ani ni cytom ino pisa, nabijum maszynka.....Oto Ta Twoja klasa. Forman nie przywiązuj sie na siłe do tej ciemnoty i zabobonu.Uważasz, że taki poziom tego forum to klasa??? Czyżbyś miał aż tak niskie poczucie estetyki??? - Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re:FORMAN doCARLOSA 11.12.04, 20:55 Gość portalu: goroll napisał(a): > Forman dlaczego piszesz nie to co jest tylko to co chcial byś aby bylo???/ > Z jaką klasą???hehehe > > "Dysc pado, śnig wieje" ida sobie" co mocia zapuszczonego..." łocy i gowa mnie > bolum" pisza ani ni cytom ino pisa, nabijum maszynka.....Oto Ta Twoja klasa. > Forman nie przywiązuj sie na siłe do tej ciemnoty i zabobonu.Uważasz, że taki > poziom tego forum to klasa??? > Czyżbyś miał aż tak niskie poczucie estetyki??? Przestań się czepiać jakiś bzdur co akurat komuś do łba przyszło.NIE OCENIAJ PO TYM LUDZI.Rżniesz inteligenta, a nie wiem czy słoma z butów Ci nie wychodzi.Tych co spotkałem to żadna ciemnota i zabobon.Może ty masz kompleksy z dzieciństwa, więc delikatnie mówiąć odstosunkuj się ode mnie się,jestem ciut starszy i mogę powiedzieć że mam większe doświadczenie w ocenie ludzi. WIRTUALNY ŚWIAT FORUM INACZEJ WYGLĄDA niż rzeczywisty, a ty żyjesz w stworzonym przez siebie tym pierwszym zawzięcie upatrując w jednych matołów ,nieuków itd z tego tylko powodu że Śląsk to ich mała ojczyzna a marzą o wielkiej.I tego nie możesz ścierpieć bluzgając każdego z tych sympatyków.Nawet jak ktoś pisze gwarą (Popatrz na Bronka z Rudy Śl--to to dopiero mistrz !) to już też jest debilem z jego "Topikami" Masz złą ocenę wartości człowieka,dla mnie istnieje inny wyznacznik.I proszę mnie nie obrażać o niskim poczuciu estetyki. "Pracujemy na innych falach" więc dalsza polemika jest bezcelowa ! Odpowiedz Link Zgłoś