Gość: - IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 09:03 Podzielcie się wspomnieniami ze swoich Studniówek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: Czas Studniówek 19.01.05, 10:33 Ja obchodzę już pewne jubileusze po maturze.Ale pamięć studniówki pozostanie do końca życia.Pamiętam,że jako osobę towarzyszącą zaprosiłem koleżankę jeszcze z czasów podstawówki.Była to dziewczyna z klasą( urodą i intelektem).A że było to technikum więc w klasie przeważali chłopcy.Długo po studniówce wypytywali skąd taką fajną babkę wytrzasnąłem.A sama studniówka przebiegała sympatycznie,chociaż Polonez sprawiał mi nie lada kłopot(królem parkietu do dziś nie jestem).Ale partnerka jak to się mówi była i do tańca i do różańca więc trochę mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: Czas Studniówek 19.01.05, 16:08 Forman, czy warto wspominać aż tak odległe czasy? Miałam wtedy warkocz do pasa i przystojnego, wysokiego blondyna o niebieskich oczach za partnera. Był stan wojenny i trudności w zakupie materiału na sukienkę. Koniecznie musiała być czarna lub granatowa z białymi dodatkami.Która dziewczyna teraz w takiej poszłaby na studniówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Czas Studniówek 20.01.05, 14:56 Byłem na dwóch, na swojej i jako towarzysz na innej. I ta druga była lepsza. A może partnerka była lepsza? ;) Obie bardzo sympatycznie wspominam, chociaż minął już kawał czasu... L. Odpowiedz Link Zgłoś