Gość: Forman IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 13:03 Ktoś słyszał o molestowaniu pań w pracy w naszym mieście czy okolicy przez zwierzchnika? Może o molestowaniu panów przez panie????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: --zawsze na czasie? 07.10.02, 14:57 pan kandydat J. startujacy w wyborach molestuje mnie swoim zdjeciem na plakacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: --zawsze na czasie? IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 16:21 W tym słotnym i smutnym dniu twój post mnie rozweselił-dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: --zawsze na czasie? 07.10.02, 18:42 ty sie smiejesz, a ja przezywam dramat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: --zawsze na czasie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 17:20 Jak narazie , to nie zetknąłem się z problemem molestowania - będę jednak niezmiernie wdzięczny , jak ktoś podzieli się ze mną cennymi informacjami na temat pań , które molestują (seksualnie oczywiście) mężczyzn. Jestem zainteresowany ! greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: --zawsze na czasie? IP: *.lerid.com.pl 07.10.02, 17:26 Gość portalu: greg napisał(a): > Jak narazie , to nie zetknąłem się z problemem molestowania - będę jednak > niezmiernie wdzięczny , jak ktoś podzieli się ze mną cennymi informacjami na > temat pań , które molestują (seksualnie oczywiście) mężczyzn. > Jestem zainteresowany ! > > greg. Nie bądz taki zainteresowany! bo jeszcze cię zacznie molestować jakaś starsza pani wagi ciężkiej, a niesądze żeby to było przyjemne, chyba że jesteś masochistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: --zawsze na czasie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.02, 22:37 Kurde ! - czy wszystko muszę pisać dokładnie ? Mają być ładne , zgrabne z obfitymi "uszami" , między 20 a 35 lat. ZBoWiD mnie nie interesuje. Aha ! - mają molestować nieodpłatnie !!!! greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: --zawsze na czasie? IP: *.lerid.com.pl 08.10.02, 22:42 Gość portalu: greg napisał(a): > Mają być ładne , ... Co to znaczy ładne, co ładne? a ładne geje pasują? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: --zawsze na czasie? 08.10.02, 22:46 a co ? zglaszasz sie na ochotnika ? czy moze chcesz kogos zaproponowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: --zawsze na czasie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 22:48 Kurde , bo powiem że nie chce mi sie z tobą gadać ! Poza tym "uszy" to geje mają przyszywane albo wypychane , a mnie interesują wyłącznie prawdziwe - damskie. greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: --zawsze na czasie? IP: *.lerid.com.pl 08.10.02, 22:54 Ależ temat o gejach jest drażliwy! wystarczy coś wspomnieć a taki szum się zaraz zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Prof.Iwiński IP: proxy 24.11.02, 16:56 Był tak napalony,ze nie wytrzymywał, aż dojdą w ustronne miejsce??? www.money.pl/Inne/drukuj.php?whr=/Gospodarka/KS/W/1016428025.html Skoro u nas w tej kwesti nic ciekawego pozwoliłem sobie przypomnieć incydent z tłumaczką p.ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: --zawsze na czasie? IP: proxy 24.11.02, 18:00 O geju polecam przeczytać. fakty.interia.pl/lok/malo/news?inf=327508 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: --zawsze na czasie? IP: proxy 09.12.02, 14:14 info.onet.pl/606985,11,item.html Widać jak posłowie ciężko pracują by nam było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: --zawsze na czasie? 09.12.02, 19:32 widziales jaki przystojniak ?? - ze tez mu nie ulegla - i to na dodatek poslowi - chamstwo !!! a tak serio - pewnie wypil po ciezkim dniu pracy w sejmie (jesli w ogole byl na obradach) ze dwa drinki, zaszumialo mu i pomyslal, ze swiat nalezy do niego - w koncu jest poslem, zapomnial tylko, ze to zaden prestiz a, ze fizjonomia juz nie mlodziencza ....tak to sie musialo skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: --zawsze na czasie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:10 Fajnie się wam żartuje, ale ja już 2 lata jestem bez pracy za to, że powiedziałam swojemu szefowi "NIE". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: --zawsze na czasie? IP: proxy 16.12.02, 09:33 Przykro nam że Ciebie to spotkało z konsekwencją braku pracy do dziś.Myślę że ten zboczeniec nie mścił się, dając Ci czyste świadectwo pracy.Bo i tacy wredni bywają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: --zawsze na czasie? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 17:39 Niestety, świadectwo co prawda jest czyste, ale poszła za mną odpowiednia opinia (pocztą pantoflową). Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: --zawsze na czasie? 16.12.02, 18:40 no wlasnie, czyli wlasciwie bylas w sytuacji bez wyjscia - albo sie zgodzic, albo odejsc (zostac zwolnionym) ze wszystkimi konsekwencjami - czyli niezbyt ciekawa - nieoficjalna - ale opinia ... a sprawy takie sa o tyle ciezkie - ze wlasciwie nie da sie udowodnic winy szefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: --zawsze na czasie? IP: proxy / 192.168.3.* 02.08.03, 14:01 Ponawiam temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: --zawsze na czasie? 29.02.04, 09:35 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,1931612.html Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: --zawsze na czasie? 29.02.04, 09:41 Do powyzszego linku. Pana Iwińskiego zdemaskowały media tutaj sprawa oparła się o sądy. Oj tłumaczki nie mają lekko ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: --zawsze na czasie? 29.02.04, 14:26 - To kpina z prawa i przyzwolenie na obmacywanie kobiet - skomentowała poszkodowana. Zapowiedziała skargę do Europejskiego Trybunału Praw Człowieka w Strasburgu.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: --zawsze na czasie? 26.04.04, 18:21 fakty.interia.pl/lok/slas/news?inf=495103 Co na to szanowna małżonka pana vice-starosty ? Odpowiedz Link Zgłoś