Gość: Forman IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 13:25 Uznano pogadanki p.Wołoszańskiego o przystąpieniu do U.E za mało ciekawe zdejmując je z anteny.W jaki sposób można by uatrakcyjnić polskiemu widzowi Unię Europejską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loggy Re: Program o U.E. IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 07.10.02, 13:41 Ufundowac mu wycieczke do UE niech se pooglada! ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Program o U.E. IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 14:33 Widzę ze nie oglądasz.On był na tej wycieczce--łazi po polach,pokazuje Winietu autostrady hiszpańskie,tylko smutno to prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Program o U.E. IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 07.10.02, 15:01 Ogladam, ogladam! Ale co innego widziec w TV a co innego zobaczyc na wlasne oczy. Ludzie sie juz naogladali w TV o hameryce to im sie wydaje ta unia strasznie dretwa, a do tego jeszcze Woloszanski tak smuci ze hej! I klamac za dobrze nie potrafi bo ani razu sie nie usmiechnol jak tow.Leszek. Cale szczescie ze Adam Malysz nie dal sie zeszmacic i nie promuje UE! L. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Program o U.E. Nie Woloszanski to kto ? 07.10.02, 15:09 probuje sie wykorzystac fakt, ze woloszanski potrafi w ciekawy sposob opowiedziec rzeczy nawet nieco nudnawe; sprawdza sie to w przypadku programow o II wojnie swiatowej, niekoniecznie teraz, choc jest on wg mnie postacia na tyle "neutralna" ze moze takie rzeczy mowic bez powodowania gesiej skorki i odruchow wymiotnych; mimo wszystko nie wiem kto inny lepiej by sie nadawal do tej roli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Program o U.E. Nie Woloszanski to kto ? IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 07.10.02, 15:33 Jerzy Engel!!! On tak ladnie opowiadal jak to polscy pilkarze odniesli sukces w Koreii. Moze umialby ladnie opowiedziec o UE? L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Program o U.E. IP: proxy 14.04.03, 07:52 Zaczynają mi już bokiem wychodzić "komunikaty"w TV o UE.Intensywność tych programów będzie większa z upływem czasu przed referendum.Dlaczego nic nie mówią o innej stronie medalu ? Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Program o U.E. 14.04.03, 08:11 Gość portalu: Forman napisał(a): > Zaczynają mi już bokiem wychodzić "komunikaty"w TV o UE.Intensywność tych > programów będzie większa z upływem czasu przed referendum.Dlaczego nic nie > mówią o innej stronie medalu ? Ostatnio jakis profesor sie wypowiadal, ze ta agitacja dochodzi juz do absurdu! Ze przebija sie juz Goebelssa. Oto bowiem np. dzieciom w przedszkolu tlucze sie do glowy, ze trzeba glosowac za UE bo inaczej nie bedzie jakichstam kolorowych chrupek czy chipsow!!!!!! Profesor ow, strasznie to krytykowal a w calej wypowiedzi silnie akcentowal swoje stanowisko sprzeciwu. Niestety nie powiedzial tego otwarcie. A ja sobie oglaam te spoty i zapamietuje ludzi ktorzy gotuja druga Targowice ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Program o U.E. IP: proxy / 192.168.3.* 20.05.03, 12:06 Zaczyna mi bokiem wychodzić ta propaganda ! Pokazują blaski i nie mówiąc o cieniach. Zastanawia mnie jedno czy prezydent i premier nie mają ważniejszych spraw ? ? Prezydent i tak nie robi nic, ale premier rządu mając pod sobą tyle resortów beztrosko podróżuje po kraju ? Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Program o U.E. 20.05.03, 12:15 Gość portalu: Forman napisał(a): > Zaczyna mi bokiem wychodzić ta propaganda ! Pokazują blaski i nie mówiąc o > cieniach. Zastanawia mnie jedno czy prezydent i premier nie mają ważniejszych > spraw ? ? Prezydent i tak nie robi nic, ale premier rządu mając pod sobą tyle > resortów beztrosko podróżuje po kraju ? Premier traktuje to jako reklame siebie i (nie)rzadu. A o cieniach mozna uslyszec coraz czesciej - ponadto polecam ostatni Wprost (jestem w szoku ze zdecydowali sie pisac negatywnie o UE przed referendum). L. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Program o U.E. 20.05.03, 20:53 poprostu postawili wszystko na jedna karte, musza dopiac swego za wszelka cene no a maszyna propagandowa ruszyla w takim tempie i kierunku, ze niestety jest teraz propagowany ten "jedynie sluszny" Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Program o U.E. 21.05.03, 08:12 Jedyna szansa, ze ludzie glosuja dla przekory inaczej niz reklamuja w TV. L. Odpowiedz Link Zgłoś
gwahir Re: Program o U.E. 21.05.03, 13:51 loggy_ napisał: > Jedyna szansa, ze ludzie glosuja dla przekory inaczej niz reklamuja w TV. > L. szansa dla kogo dla nas czy dla l. millera Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Program o U.E. 21.05.03, 14:20 gwahir napisał: > > Jedyna szansa, ze ludzie glosuja dla przekory inaczej niz reklamuja w TV. > > L. > szansa dla kogo dla nas czy dla l. millera dla nas! cala ta banda ktora rzadzi nie ma pomyslu co zrobic jak nie wejdziemy. oni nawet nie zakladaja takiej mozliwosci. a jak wejdziemy, to miller i spolka obsadza stolce w Brukseli, a frustracja i bieda w PL wprowadzi Leppera do sejmu i rzadu!!! L. Odpowiedz Link Zgłoś
gwahir Re: Program o U.E. 22.05.03, 14:02 loggy_ napisał: > dla nas! cala ta banda ktora rzadzi nie ma pomyslu co zrobic > jak nie wejdziemy. oni nawet nie zakladaja takiej mozliwosci. Wiem jakie masz intencje ale ja uważam że szansą dla nas jest jednak UE > > a jak wejdziemy, to miller i spolka obsadza stolce w Brukseli, > a frustracja i bieda w PL wprowadzi Leppera do sejmu i > rzadu!!! Ni i to jest argument całkowicie mnie przekonujacy by głosowac za UE. Głosujcie za UE wtedy pozbędziemy sie Millera i towarzystwa. . poz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Program o U.E--odliczanie !. IP: proxy / 192.168.3.* 23.05.03, 14:26 A kto wie ile jeszcze godzin, minut i sekund zostało ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Program o U.E--odliczanie !. 23.05.03, 14:30 Gość portalu: Forman napisał(a): > A kto wie ile jeszcze godzin, minut i sekund zostało ? ? W dzienniku wiedza bo codziennie tym emanuja z ekranu ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś