Dodaj do ulubionych

Warsztaty samochodowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:46
Mając na uwadze wasze dobro, ostrzegam Was wszystkich przed własną naiwnością
i nieświadomością - nie zlecajcie w firmie "Pascar" wł. Jan Pastuszka,
żadnych napraw i robót lakierniczych. Lokalizacja firmy - Strzybnica ul.
Grota Roweckiego. Moje i innych doświadczenia z kontaktów z tym " gościem "
powinny wystarczyć, by o tym na forum napisać.
Bądźcie czujni i nie wdawajcie się z nimi w żadne kontakty!
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:18
      a co on ci takiego zrobił?
      • brogre Re: Warsztaty samochodowe 07.01.06, 10:04
        Gość portalu: ? napisał(a):

> a co on ci takiego zrobił?
        Na forum tego opisywac nie bede, moge na priva, a realia sa takie, ze "
        wtopisz !!! "
        Takie informacje beda podawane co jakis czas na forum, bo o takich "firmach"
        nalezy mowic, aby ostrzec innych.
    • Gość: Łysy Re: Warsztaty samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 21:27
      juz chyba ktos o nich wspominal na tym forum.
    • Gość: pulk. Miodowicz Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:28
      Ulica roweckiego czy rowickiego??
      • Gość: In Re: Warsztaty samochodowe IP: *.wi / *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:37
        Fakt - pomyłka z mojej strony.
        Ulica Rowickiego oczywiście !
    • Gość: gogi Re: Warsztaty samochodowe IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:19
      ten gosciu to jeden wielki przekręt . Oddając do niego samochód to tak
      jakbyscie go oddali w ręce najgorszego ciaracha \. Ten kolo sie wcale nie zna
      na sztuce. więcej betonu niż blachy. A najważniejsze jest to że na początku
      spisuje " umowę" a potem i tak nie dotrzymuje terminu. Jak oddacie samochód na
      napraę powypadkową i powiecie na ile jest kosztorys to możecie być pewni że
      tyle wyniesie naprawa a może nawet więcej.
      • Gość: In Re: Warsztaty samochodowe IP: *.wi / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:50
        A na dodatek to za te pieniądze, masz wstawione używane, a może i kradzione (
        bo nie chce udokumentować ich zakupu ) części, jak i elementy karoserii.
        Potwierdzam to wszystko i proszę Was omijajcie go z daleka !!!
        Ten facet nadaje się do kasacji wraz z jego firmą !
    • Gość: Heniek z lasu Re: Warsztaty samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:56
      Jasiu "Gruszka" rządzi :D
      • Gość: In Re: Warsztaty samochodowe IP: 82.160.247.* 24.01.06, 09:57
        Rządzi, ale tak długo, aż go ktoś urządzi ( czego mu z całego serca wszyscy,
        którzy z nim kiedyś mieli kontakt, zapewne życzymy )
    • helenaaa Re: Warsztaty samochodowe 23.01.06, 20:41
      Ja Jasia znam chodziłam z nim do szkoły :)
      • Gość: In Re: Warsztaty samochodowe IP: 82.160.247.* 24.01.06, 09:54
        Na Twoim miejscu, odciąłbym się od tej z nim znajomości. Nie ma się naprawdę
        czym chwalić.
        • helenaaa Re: Warsztaty samochodowe 24.01.06, 20:09
          No wiesz ja nie miałam wpływu do do szkoły chodzi. Mnie nic złego nie zrobił.
          Zresztą jakis czas temu widziałam go jechać fajnym autem czarnym BMV.
          Pomyslałam, że musi mu się powodzić.
          • Gość: In Re: Warsztaty samochodowe IP: 82.160.247.* 26.01.06, 08:50
            No to miałaś dużo szczęścia, że Ci nic zrobił. W każdym razie nie szukaj z nim
            kontaktu w sprawach samochodowych, bo Cię załatwi na cacy. On nie ma litości
            dla nikogo, a swoich kolegów i znajomych kantuje tak samo jak innych.
            To, że jechał czarnym BMV, to tylko znak, że znalazł kolejnego jelenia.
            Będzie ktoś żałował, że udał się w naiwności swojej do firmy PASCAR.
            To jest jego styl - pokazać się dobrym wozem, zaszalaeć po osiedlu, a nawet pod
            kościół podjechać z piskiem opon. No i złota " keta " na karku, żeby lepiej
            było widać - jaki to ze mnie "biznesmen"
            Facet ma tylu dłużników, że nie stać go na BMV, może jedynie na hulajnogę.
            To co on wyprawia to jest tylko pod publikę - a ja mu klaskać napewno nie będę.
            Ten gościu jest dla mnie większym zerem niż niejaki Z wobec ex premiera M.
            Jak widać pozory mylą.
            • Gość: xxx Re: Warsztaty samochodowe IP: *.ticom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:12
              jedna wielka kupa i tyle
              • Gość: gosc Re: Warsztaty samochodowe IP: *.com / *.net 21.02.06, 09:45
                najlepszy zaklad w miescie to ZUBER AUTO sam sprawdzilem jest spoko =
                www.zuberauto.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka