Gość: zbulwersowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:07 Skandal normalnie. Czech będzie więc sam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lupo Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: *.stk.vectranet.pl 17.11.06, 22:45 trzeci raz nie popełni takiego samego błędu.... Skompromitował się podczas pierwszej debaty z Czechem (TCK), na drugą debatę z Czechem w Radiu Plus spóźnił się pół godziny, a potem na antenie zaprzeczał własnemu programowi wyborczemu <lol>...... wyciągnął słuszne wnioski, trzeci raz już się nie chce skompromitować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu jest Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: 83.238.229.* 17.11.06, 22:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=52280659&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:46 A to ciekawe czyżby się bał Czecha?. A to tchórz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 11:55 :) Wychodzi to kto , tu jest dyletantem merytorycznym i tylko ladnie wyglada . Mam nadzieje , ze elektorat Szczerby wyciagnie z tego konstruktywne wnioski i epoke krasomowczego nieroba bedziemy miec juz za soba ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wój Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:43 ale wy pieprzycie ! gamonie jesteście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELAkto-rad Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:56 ELAkto-rad my od SZczERby bardzo wierny, my kochamy go i uwielbiamy. On taki piękny i delikatny. My listy od niego otrzymywamy. Miłujcie go także WY ! On ma w O-SOBIE tyle ciepła a a a ... Dajmy mu szansę ! Może nam będzie DOBRZE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYBORCA Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:01 SZCZERBA I GANSZYNIEC NA EMERYTURĘ ! ( IM SZYBCIEJ - TYM DLA NAS LEPIEJ ) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rus Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:03 Czech na Prezydenta !!! Jest naj... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarnogórzanin Głosuję na Szczerbę IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 18.11.06, 16:38 Szczerba dostał o 2500 głosów więcej niż Czech w I turze. To BARDZO duża róźnica jak na liczbę uprawnionych do głosowania. Więc nie łudźcie się, że przegra. Ja sam będę głosował na obecnego burmistrza. Pana Czecha znam - z pewnością nie zasługuje na to aby być burmistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyCzech Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:59 Zgadzam się z Tarnogórzaninem. Zobaczcie jak wygląda Staszic czyli szkoła min. "zarzadzana" przez Czecha, który jest odpowiedzialny za administrowanie jej obiektami. Zatęchłe sale lekcyjne, brudne korytarze i katastrofalne otoczenie. Niby nic , ale czy tak mają wygladać Tarnowskie Góry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowadzacy debate Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:00 Z radoscią informuję, ze dzisiaj (18 listopada - w sobote) p. burmistrz K. Szczerba zawiadomil mnie telefonicznie, ze "wbrew swojemu sztabowi wyborczemu weźmie udział w debacie w Radiu Plus". Zapraszam zatem serdecznie na pojedynek DWÓCH kandydatów - wtorek godz. 23.00 - Radio Plus 96,2 FM Prowadzący debatę - Krzysztof Kosiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FORUM Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:18 Szczerba Szczerba Szczerba - to ... niech wszystkich nęka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rus Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:24 Czech to ekstra człowiek, dobry przyjaciel, wzorowy mąż i ojciec. Mam nadzieję, że jeśli popiera go większość nowej RADY MIEJKIEJ, to spełni się również jako BURMISTRZ MIASTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riposta Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:31 Tarnogórzaninie powiedz w jakiej zasiadasz radzie nadzorczej, sterowanej przez Szczerbę, że się tak boisz o własną dupę ? Możesz głosować na kogo chcesz ! Jesteś dla mnie S M I E C I E M > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do "riposty"? Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:39 Nie znasz mnie więc nie obrażaj nazywając śmieciem. Nie zasiadam w żadnej radzie, nie jestem w jakikolwiek sposób powiązany z obecnym burmistrzem. Jeśli chcesz wyrazić swoje poprarcie dla swojego kandydata, Pana Czecha, weź udział w głosowaniu za tydzień. To chyba wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomal Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:35 Jo byda głosowoł na Czech. To lepszy kandydat i nasz chop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 08:23 a mnie sie podoba taki post gdzieś go wczesniej spotkałem: "WOLĘ CZESKIEGO SZCZERBĘ NIŻ SZCZERBATEGO CZECHA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejny do Riposty Re: Głosuję na Szczerbę IP: *.strong-pc.com 23.11.06, 11:27 Panie Riposta, trochę kultury by się przydało (jest pan podobnie wybuchowy i awanturniczy jak Pana kandydat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowidz Re: Szczerba odmówił udziału z debacie w Radio Pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:42 a słuchałeś tej debaty był czeski szczerba i szczerbaty czech pełny zapis 1,5 godziny na portalu www.tarnowskiegory.pl przyjemnego słuchania i wyciągania wniosków czy lepszy dla nas będzie burmistrz bez większości w radzie czy ten z miżdzącą większością (maszynką do głosowania) to już przerabialiśmy przez 12 lat Hanyska z miernym skutkiem Odpowiedz Link Zgłoś