Dodaj do ulubionych

Pytanie do Czecha

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:43
Panie Czech proszę odpowiedz na pytanie jaką przyszłość w przypadku wygranej
w wyborach widzi pan dla Pałacu w Rybnej? Czytając ostatni Gwarek mam
mieszane uczucia więc prosze rozwiać je przed wyborami?
Obserwuj wątek
    • Gość: lupa Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:17
      Będzie oddany IPH na ich siedzibę. Jest to tylko kwestią czasu i formy prawnej
      np.fundacja. Obym była złym prorokiem.
      • cube2006 Re: Pytanie do Czecha 19.11.06, 21:32
        Widze lupa, ze specjalizujesz sie w rozpowszechnianiu plotek/kłamstw na
        potrzeby Szczerby. Gratulacje!!! Duza tak mozna zarobic?
    • Gość: ekolog Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:28
      A mnie ciekawi dlaczego klei pan swoje plakaty na przystankach i skrzynkach
      energetycznych mimi że podobno nie wolno?
    • Gość: Czech Re: Pytanie do Czecha IP: *.oka.pl 19.11.06, 21:45
      Pani Funiu. Kłamstwo powtarzane 1000 razy staje sie prawdą (to z Goebelsa).
      Słyszałem juz zarzuty o zamiarze sprzedazy pałacu na ostatniej sesji Rady
      Miejskiej ze strony radych lewicowych i tylko lewicowych. Sterowanie ???
      Powtórzę raz jeszcze: obecny burmistrz miasta, zamierzał sprzedać Pałac w
      Rybnej zapisując w projekcie budżetu miasta na 2005 rok po stronie dochodów
      kwotę 1,7 mln zł, podczas gdy zastaw bankowy za pałac (poprzedni Zarząd Miasta)
      był bliski 6 mln zł (?!). NIE ZAMIERZAM SPRZEDAWAĆ PAŁACU W RYBNEJ. ZNAM
      STANOWISKO SPOŁECZEŃSTWA MIASTA W TEJ KWESTII I ZGADZAM SIĘ Z NIM. NIE PO TO
      ZORGANIZOWAŁEM WIĘKSZOŚĆ W RADZIE MIEJSKIEJ I ZABLOKOWAŁEM (!) ZAMIAR SPRZEDAZY
      PAŁACU, ABY SPRZEDAWAĆ GO TERAZ.

Przy okazji zdementuję inną rozsiewaną - myślę celowo - plotkę:
      NIE ZAMIERZAM PRZEPROWADZAĆ CZYSTEK W URZĘDZIE MIASTA. SPOWODOWANIE, ŻE URZĄD
      BĘDZIE DLA OBYWATELI PRZYJAZNY WYMAGA KADRY DOŚWIADCZONEJ. DOŚWIADCZENIA NIE
      ZASTĄPIA NAJLEPSZE CHĘCI.

p.s. Dzięki dla mojego czujnego, 11 - letniego syna Kubusia za przekazanie mi
      pytania. Przepraszam z góry za brak udziału w dalszych dyskusjach - nie
      narzekam na nadmiar wolnego czasu, a to co robię, staram się wykonywć dobrze.
      Może po wyborach ? Proszę zrozumieć i nie prowokować dyskusji. Rozumiem, że nie
      wszyscy zgadzają się z moimi poglądami...
      Niech mowa twoja będzie tak - tak, nie - nie. To zwykła, ludzka uczciwość.
      • Gość: funia Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:43
        Panie A. Czech
        Choć dziekuje z odpowiedz na pytanie - to od razu zaznaczam, ze to nie kłamstwo
        tylko pytanie. Po drugie chciałam dowiedzieć się jak w pytaniu jakie ma pan
        intencje- czy Pałac zostanie przekazany, wydzierżawiony czy sprzedany. Ja o
        temacie dowiedziałam się z Gwarka i proszę tylko o odpowiedz a nie atak. Inaczej
        mam prawo przypuszczać ze chyba jednak ma pan coś na sumieniu.

• Gość: rozum Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:48
        ... " kto pyta - mniej błądzi " ...
        • Gość: sunia Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:53
          Wariaci, debile - łączcie się.
          • Gość: lupa Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:21
            Panie CZECH. Proszę odpowiedzieć jednoznacznie czy pałac w Rybnej zostanie
            przekazany IPH, lub może fundacji założonej między innymi przez Pana
            Głogowskiego /posła/. Zgodnie z zasadą; tak-tak,nie-nie.
            • Gość: jasnowidz Re: Pytanie do Czecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 00:43
              też mi pytanie w biznesie się wpierw inwestuje a zyski odbiera się później
              pytanie powinno być inaczej postawione z jakich kręgów powstał fundusz wyborczy
              Inicjatywy obywatelskiej (i to znaczny widać to w całym mieście ) jak na
              kanapowe ugrupowanie , które się aktywizuje co 4 lata jest to zdumiewające !
              • Gość: Funia Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:00
                Panie Arkadiuszu?
                Czy to prawda ,że bral Pan jakieś pieniądze od rodziców za to ,żeby jego
                dziecko moglo chodzić do szkoly w której Pan uczy.Jeśli ma Pan klamać to lepiej
                nich Pan nie odpowiada.
                • Gość: gość Re: Pytanie do Czecha IP: 83.238.230.* 21.11.06, 14:12
                  No Funia za to posunięcie masz premię u szefa Szczerby.
    • Gość: feliks Re: Pytanie do Czecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:17
      Panie Czech czy to prawda, że w czasie przemarszu na czele orkiestry ulicami
      miasta jedna tarnogórzanka wykrzyczała "nie masz wstydu ty łapowniku" a pan
      uciekł w obecnośći wielu osób ? nie starając się bronić swojego dobrego imienia
      Czy coś jest w tym? - czy chce Pan coś ukryć przed społecznośćią - wyborcami ?
      • Gość: Funia Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:51
        Feliks jaki marsz tak jak na 1-go maja? Panie Arkadiuszu wzoruje się Pan na
        Łozińskim.On chyba też maszerowal z orkiestrą i co z tego wyszlo?!ci kandydaci
        widzę sa tak zdesperowani ,ze już nie wiedzą co robić! jaja w tych Tarnowskich
        Górach.
        • Gość: WĄS Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:09
          Funia ty to się nie możesz nawet wysr.. bez złośliwości. Niech cię rozsadzi ta
          złość i nienawiść. Czech i Łoziński to bardzo szlachetne postacie. Szkodza
          tylko, że jeszcze nie współpracują. A może ???
          • Gość: Funia Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:12
            Wąs! Nie mogę się zapytać nawet komu odwalilo! Kto dziś maszeruje,zeby zdobyć
            glosy wyborców.Dla mnie jset to śmieszne.
            P.s. trochę kultury Panie Wąs!
          • Gość: jasnowidz Re: Pytanie do Czecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:47
            tak uczciwość tych dwóch panów jest "poza wszelką dyskusją" np Łoziński
            wyleciał z ratusza międzyinnymi za rozliczenie delegacji służbowej do Olsztyna
            k/Częstochowy kilometrówką do Olsztyna na północy i pozwolono mu odejść na
            własną prośbę taka to kryształowa postać!
        • Gość: feliks Re: Pytanie do Czecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:49
          a co nie wiedziałaś o przemarszu Czecha ulicami miasta z orkiestrą ?
      • Gość: Jaro.. Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:06
        Czyżby twój szef Szczerba z czerwonym pyskiem obiecał ci ...... resztę sobie
        dopowiedz.
        • Gość: lupa Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:24
          Panie jaro. dyskutujesz na forum zwłaszcza z funią, poniżej podwójnego dna.
          • Gość: Funia Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:12
            Szanowny Panie Jaro!Wiem ,że kto zbyt często ma sluszność,ma dużo wrogów!Daje
            Ci prostą radę : KOCHAJ BLIŹNIEGO!
            • Gość: funia Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 21:54
              P.s. Panie Jaro! Pamietaj dzisiaj mamy dzień Zyczliwych.Slowo zyczliwe naprawde
              nic nie kosztuje,przecież jest najpiekniejszym podarkiem!:)
              • Gość: kaczor Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:45
                funia co tak wymiękasz, co cię tak wypłszyło ?
                • Gość: kolega Twój Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:08
                  Funia, choć razem pracujemy na sukces pana Kazika, daj już spokój. Ja też
                  jestem za Szczerbą ale to co tutaj wyprawiasz przyprawia mnie o mdłości.
                  Ja nie chcę być szmatą.
                  Daj już spokój z tym opluwaniem Czecha i wyciąganiem fekalii. Tak szczerze...
                  Niech ludzie sami zadecydują, zaczynasz być żałosna.
                  I jeżeli masz trochę godności poprzestaniesz, wiesz kto te słowa do Ciebie
                  pisze (miły).
                  • Gość: lupa Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:33
                    i ty jesteś kolegą funi. Musisz mieć pietra przed powiedzeniem jej w cztery oczy
                    czy ty jesteś chłopem?
                    • Gość: funia Re: Pytanie do Czecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:37
    • karl05 Pytanie do pana Arkadiusza Czecha i nie tylko... 23.11.06, 22:42
      szanowny panie Arkadiuszu.
      Czy wraz z budową oczyszczalni ścieków odzyskamy naszą czystą wodę w kranie,
      która jest przecież pod miastem??? Wode z szybu Staszica, który został
      zaprzedany wykorzystuje się w celach produkcji produktów spożywczych, ale czemu
      jak dawniej ta woda nie płynie u nas w kranach?

Czy ktokolwiek widział skąd mamy wodę???
      Ujęcie wody znajduje sie po środku pól uprawnych nawożonych niczym innym jak
      szambem!!! Znam ludzi pracujących w tej firmie, jak była awaria to brodzili po
      kolana w tym... w odchodach żeby sie odstać do ujęcia wody, która wcale nie
      jest głęboko!!! nie trudno sobie wyobrazić co sie przedostaje do tych wód
      gruntowych i to nie tylko po deszczu... Żeby woda była dobrze przefiltrowana
      przez ziemię na pewno nie może leżeć tak płytko!!!
      Czy ktokolwiek kontroluje jakość taj wody??? A moze robi to ta sama firma???

Aby sie przekonać jaką mamy czystą wodę wystarczy spojżeć jaka jest kolejka do
      dermatologa...!!! Ludzie piją świństwo!!! A potem sie wszyscy dziwią czemu jest
      tyle chorób!!! Odetnijcie nas od tego szamba!!! My chcemy normalnej wody!!!
      Krew człowieka zalewa!!! Nie dość że cena wody w mieśie jest kosmiczna to o
      jakości lepiej nie wspominać!!! Ludzie!!! Za co my płacimy!?!?!?
      Nie potrafie opisać mojej wściekłości...

A więc, czy to sie zmieni???
      • Gość: lupa Re: Pytanie do pana Arkadiusza Czecha i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:42
        Karl05. Nic się nie zmieni. Przecie Pan Czech był za sprzedażą PW i K francuzom.
        A w umowie jest napisane, że miasto/czyli My/ musi od nich kupować wodę jeszcze
        przez 20lat. Miasto nie może także szukać tańszego dostawcy ani "kopać swojej
        studni". Oczywiście całe odium tej sytuacji spada na byłego Burmistrza Hanyska.
        Ale nie sposób postawić pytania! GDZIE BYLI RADNI którzy podjęli odpowiednią
        w tej sprawie Uchwałę!!!!!!
        • Gość: tg Re: Pytanie do pana Arkadiusza Czecha i nie tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:24
          lupa mówi nieprawdę, jak w wielu poprzednich wpisach,
          w internecie to łatwo przychodzi
          kto sprzedał wodociagi wszyscy w TG wiemy
          akurat w tej kadencji Czech był w radzie powiatu, wiec nie mogl brac udzialu w
          podejmowaniu decyzji o sprzedazy wodociagow

wyjatkowa obluda sa zarzuty o planach przekazania rybnej- przeciez zablokowanie
          tej decyzji to zasluga czecha
          a obecne zarzuty rozglaszaja radni Szczerby
          • karl05 Re: Pytanie do pana Arkadiusza Czecha i nie tylko 25.11.06, 23:20
            Gość portalu: tg napisał(a):

> lupa mówi nieprawdę, jak w wielu poprzednich wpisach,
            > w internecie to łatwo przychodzi
            > kto sprzedał wodociagi wszyscy w TG wiemy
            > akurat w tej kadencji Czech był w radzie powiatu, wiec nie mogl brac udzialu
            > w podejmowaniu decyzji o sprzedazy wodociagow

napisz coś wiecej o tych wodociągach, chętnie poczytom....
            za kadencji niejakiego P.H. sprzedano pół tarnowskich gór, nikomu innemu jak
            temu "ostremu" kolesiowi, za bezcen oczywiście, a dalej to np. sprzedał za
            krocie pod budowe carrefura na przykład.... a ten niejaki P.H. załatwił ponad
            sto tysięcy złotych na usuwanie szkód po naszych sławnych zakładach, po czym
            załatwił sobie żółte papiery.. do dzisiaj nie wiadomo co sie stało z
            pieniędzmi, żółte papiery minęły, a nasz boCHater startował w wyborach jakby
            nigdy nic... ja nie wiem, czy tacy ludzie nie mają wstydu??? jakiegoś poczucia
            kurde chociaż ziarnka odpowiedzialności? ino dorwać takiego kajś w ciemnej
            uliczce... sie nóż sam w kabzi otwiero... :/
    • Gość: moreno75 Re: Pytanie do Czecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:54
      Szanowny Panie Czech! Wiele spraw w naszym mieście zostało zrobionych tuż przed
      wyborami, co wcale nie musi oznaczac, iż zostały one dobrze wykonane. Czy
      również Pan będzie podejmował decyzje na ostatnią chwilę, czy może rozłoży Pan
      proces decyzyjny na okres czteroletni. Ponadto czy wyciągnie Pan konsekwencje
      wobec osób odpowiedzialnych za położenie asfaltu na ulicy Sobieskiego. Przecież
      nikt rozsądny nie położy asfaltu na kostkę, gdyż mija to się z celem. Są
      przecież miasta, w których "kostką" pokryte są drogi całego miasta (chodzi tylko
      o ścisłe centrum). Wpływa to na poprawę biezpieczeństwa i estetykę miasta.
      • Gość: feliks Re: Pytanie do Czecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 16:48
        ul. Sobieskiego jest ulicą powietową i tylko Starosta odpowiada za to co się
        tam dzieje
      • Gość: TGA Co za bzdury z tą kostką IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.11.06, 23:53
        Jak kostka na ulicach wpływa na bezpieczeństwo miasta? Proszę o podanie
        racjonalnych faktów.
        • Gość: wk Re: Co za bzdury z tą kostką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:04
          Jazda samochodem po tzw. kostce nie należy do przyjemności. Jednakże poważnie
          ogranicza możliwość rozwinięcia nadmiernej prędkości. Proszę wybrać się do
          innych miast, - polecam Pragę.
          • Gość: Funia Re: Co za bzdury z tą kostką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 20:47
            Gratuliję Panie Arkadiuszu.Niech Pan pamieta,ze trudno zadowolić jednocześnie
            wszystkich i samoego siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka