Gość: kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 07:21 Medyczno - oszołomskie, co się jakoś równoważy. Takie reklamowo - rankingowe, trochę smrodkowo - polityczne, no jednym słowem cudowne. Trochę mi to przypomina "Małpę w kąpieli". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rea Re: cudowne forum IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 12:53 W pewnym sensie moge sie z Toba zgodzic.Tez odnosze wrazenie ze to forum powoli zamienia sie w forum"medyczno-reklamowo-rankingowe".Ale nic na to nie poradzisz.Taki jest urok wszystkich forow.Aco do tego ze jest "oszolomskie", to chyba nie jest az tak zle.Zreszta troche "oszolomstwa",w zyciu tez sie przydaje.Ale w sumie to nasze forum chyba az takie zle nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: cudowne forum IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.07, 14:53 no i co z tego? żadne forum nie jest obowiązkowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:56 obowiązkowe nie, masz rację! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:55 Po tej wypowiedzi widzę, że są jeszcze ludzie normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovita Re: cudowne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:11 Gość portalu: kuba napisał(a): > Po tej wypowiedzi widzę, że są jeszcze ludzie normalni. gdybyś się do nich zaliczał to byś tu nie pisał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 07:12 Chetnie bym Ci pokazał język! jak się podpisałaś? Jadowita? ... a nie, Jovita, to mi się kojarzy z Dygatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovita Re: cudowne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 07:50 to ty jestes tą "małpą w kapieli", wpadłeś do tej wanny zwanej forum i wszystko cie parzy . wydaje mi sie że to TY jesteś na tym forum głównym prowokatorem.:-| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: cudowne forum IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.07, 09:36 ale za to jakim oczytanym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłopak Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:31 ... ale nie jest agresywny w stosunku do forumowiczów, a to rzadkość niestety. Że oczytany - to bardzo dobrze. Prawda nie zawsze jest popularna. Kuba - jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: cudowne forum IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.07, 12:20 e tam, nie ma się czym podniecać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:04 czym, to może nie, ale kim z pewnością! (ale jestem zarozumiały!) Odpowiedz Link Zgłoś