Dodaj do ulubionych

cudowne forum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 07:21
Medyczno - oszołomskie, co się jakoś równoważy. Takie reklamowo - rankingowe,
trochę smrodkowo - polityczne, no jednym słowem cudowne. Trochę mi to
przypomina "Małpę w kąpieli".
Obserwuj wątek
    • Gość: rea Re: cudowne forum IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 12:53
      W pewnym sensie moge sie z Toba zgodzic.Tez odnosze wrazenie ze to forum powoli
      zamienia sie w forum"medyczno-reklamowo-rankingowe".Ale nic na to nie
      poradzisz.Taki jest urok wszystkich forow.Aco do tego ze jest "oszolomskie", to
      chyba nie jest az tak zle.Zreszta troche "oszolomstwa",w zyciu tez sie
      przydaje.Ale w sumie to nasze forum chyba az takie zle nie jest.
      • Gość: dziewczyna Re: cudowne forum IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.07, 14:53
        no i co z tego? żadne forum nie jest obowiązkowe
        • Gość: kuba Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:56
          obowiązkowe nie, masz rację! Pa!
      • Gość: kuba Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:55
        Po tej wypowiedzi widzę, że są jeszcze ludzie normalni.
        • Gość: jovita Re: cudowne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:11
          Gość portalu: kuba napisał(a):

> Po tej wypowiedzi widzę, że są jeszcze ludzie normalni.

gdybyś się do nich zaliczał to byś tu nie pisał ;-)
          • Gość: kuba Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 07:12
            Chetnie bym Ci pokazał język! jak się podpisałaś? Jadowita? ... a nie, Jovita,
            to mi się kojarzy z Dygatem.
            • Gość: jovita Re: cudowne forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 07:50
              to ty jestes tą "małpą w kapieli", wpadłeś do tej wanny zwanej forum i wszystko
              cie parzy . wydaje mi sie że to TY jesteś na tym forum głównym prowokatorem.:-|
              • Gość: dziewczyna Re: cudowne forum IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.07, 09:36
                ale za to jakim oczytanym...
                • Gość: chłopak Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:31
                  ... ale nie jest agresywny w stosunku do forumowiczów, a to rzadkość niestety.
                  Że oczytany - to bardzo dobrze. Prawda nie zawsze jest popularna.
                  Kuba - jestem za.

• Gość: dziewczyna Re: cudowne forum IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.07, 12:20
                    e tam, nie ma się czym podniecać
                    • Gość: kuba Re: cudowne forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:04
                      czym, to może nie, ale kim z pewnością! (ale jestem zarozumiały!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka