Dodaj do ulubionych

Wywóz smieci

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:17
Tylko Remondis ? Czy jest jeszcze jakas inna firma w T-G ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: 80.48.143.* 10.02.07, 18:17
      bracia strach o połowe tansi.:)
      • Gość: Gosc Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:05
        Gość portalu: zocha napisał(a):

> bracia strach o połowe tansi.:)

Możesz coś więcej napisać? Jakiś kontakt,ceny itp.
        • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 07:30
          numer do braci strach 32/3801657 porównaj ceny dużo mniej zapłacisz,kosze sami
          wyciągają i chowią z remondisem nie chce mieć już nic do czynienia :)
          • Gość: Gosc Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:06
            dziękuję
            • Gość: przechodzien Re: Wywóz smieci IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.07, 14:34
              Jest jeszcze Alba z siedziba w Bobrownikach
          • Gość: Gosc Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:44

> numer do braci strach 32/3801657 porównaj ceny dużo mniej zapłacisz,kosze sami
            > wyciągają i chowią z remondisem nie chce mieć już nic do czynienia :)

to chyba nie ten numer albo jest źle napisany.
            • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:15
              zgadza się sorki 032/380 16 58 i tu masz
              wszystkowww.braciastrach.com.pl/oddzialy.html#odn1
            • Gość: albin Re: Wywóz smieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:22
              po tym "chowią" przypuszczam, że wywozisz śmieci i reklamujesz swoją firmę
              • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:34
                Poprostu nie ma z nimi żadnych problemów.
                Remondis jak koszy nie wystawiłem to poprostu nie wywoził i mósiałem
                interweniować.:( Pare razy się zdarzyło i zrezygnowałem z ich usług.
                • Gość: Alr Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:45
                  W sumie to fajnie, tyle tylko, że w wykazie obsługiwanych miast nie figurują TG.
                  Jutro będę dzwonił i popytam, zwłaszcza, że Remondis ostatnio podniósł cenę :(.
                  Może czas na zmiany? Ciekawe tylko, czy "Braciom" będzie opłacało się
                  przyjeżdżać po jeden kubeł do mnie?

Pozdr.
                  Alr
                  • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:24
                    Do mnie przyjerzdzają,dzisiaj byli.TG obsługują co drugi wtorek miesiąca.Kosz
                    240 l = 9.50zł wywóz raz na miesiąc.:)
                    • Gość: Gosc Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:05
                      a jaka to ulica ?
                      • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:59
                        Mieszkasz niedaleko w sąsiedztwie :)
                        • Gość: Gosc Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:10
                          chyba nie ;-)
                          • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:59
                            Dzwoniłam do "Braci"i na ten rok nic się nie zmieniło 9.50 zł na miesiąc za
                            kubeł 240 l .
                            Można sobie porównać z Remondisem.:)
                            Okolice Fazosu ;)
                            • Gość: Gosc Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:47
                              wyobraz sobie ze tez dzwonilem i za 240L jest 15 zloty brutto, za jedno
                              wywiezienie smieci w miesiącu.
                              9 zloty brutto jest za 120L.
    • Gość: zainteresowany Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 13:41
      Może ktoś zna ceny jakie proponuje "ALBA" ?
      • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:02
        Zgadza się dla stałych klientów ,a za takiego mnie mają "Bracia" jest stara cena
        9.50zł za 240l.Niestety nowi klienci płacą już za 240l 15 zł .:(
        • Gość: gosc Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:31
          chcialas powiedziec ze niskie ceny maja dla swoich pracowników.
          • Gość: zocha Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 01:16
            Złe myślenie nie jestem pracownikiem "braci" Zadzwoń do "Strachów" i sie wypytaj
            kąkretnie:)
            • Gość: nauczyciel Re: Wywóz smieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 12:24

> Złe myślenie nie jestem pracownikiem "braci" Zadzwoń do "Strachów" i sie
              wypyta
              > j
              > kąkretnie:)

Z całym szacunkiem,z taką ortografią strach kogos zatrudnić nawet u braci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka