Gość: Oliwia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:18 Jak już robicie tutaj jakieś rankingi osób mniej lub bardziej lubianych to może kolejny Was nie zniechęci. Którą barmankę w Tarnowskich Górach najbardziej lubicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obs Re: Najlepsza barmanka IP: *.stk.vectranet.pl 26.02.07, 17:01 Ilona z Yazz-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 19:08 Ramona z Yazz-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chopek Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 21:38 Ooo jaka zgodność co do Yazzu. A ja tam nigdy nie byłem. Lubie kilka barmanek, ale nie mam pamięci do imion. No to idę do Yazzu na rozeznanie. Narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:46 Hmmm...najlepsza jest barmanka-kelnerka z kawiarni w GCR Repty. Pulchniutka że aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajwen Re: Najlepsza barmanka IP: *.strong-pc.com 03.03.07, 13:39 Najlepsze barmanki 2006 to Klaudia i Ania z klubu 15. Szkoda ze zamkneli ta knajpke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 22:11 Gdzie był klub 15? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Najlepsza barmanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 10:04 hehe najlepsza barmanka..pare ich jest na miescie ja za to moge napisac która jest najstraszniejsza i az odraza swoja "niegoscinnoscia" BLONDYNA z warki ajj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Najlepsza barmanka IP: *.strong-pc.com 31.03.07, 14:47 Przecież Jolcia z Yazzu to nasza Ilonka:) 1!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:45 moim zdaniem mila jest kelnerka z chinskiej na zwirki i wigory,zawsze bardzo sympatyczna,straszne barmanki sa w kopule na rynku i w warce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient kopuły Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:14 co do kopuły to zgadzam sie w 100% takich barmanek to chyba nigdzie niema pracują tam chyba za kare bo innego wytłumaczenia chyba niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joahim Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:55 nie rozumie tego stwierdzenia pracowac za kare???pewnie gdyby bylo zle to by tam nie siedzialy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 18:57 taka praca...niewdzieczna jak widac...ktos pracuje a jeszcze go za to karcą...pozdrowienia dla wszytskich barmanek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:00 stanowisko kelnerki wymaga MILEJ obslugi klienta, jezeli ktos tego nie potrafi, a usmiech i mile usposobienie w stosunku do innych ludzi sa mu obce to nie powinien sie za taka prace chwytac dziwie sie tylko ze pracodawca toleruje cos takiego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budzik Re: Najlepsza barmanka IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 03:55 Kochana, czy Tobie się wydaje, że praca, barmanki czy kelnerki to taka praca, która się opiera tylko i wyłącznie na miłej obsłudze? Tego nie zrozumie nikt, kto nie przeżył na tym stanowisku przynajmniej roku. Pracodawcy zwykle zatrudniają kogo popadnie, bo fachowcy wola "kelnerować" za granicą. Poza tym to nie ich wina,że kobiety mają czasem okres, a barmani "day after libacji". Nie wspomnę już o naszej cudownej tarnogórskiej "młodzieży", która nie grzeszy kulturą. Podstawowych słów jak "proszę", "dziękuje", "przepraszam" już nikt nie używa? Czy jeśli ktoś coś wyleje nie może przyjść tego zgłosić tylko drze się odrazu na obsługę? Czy większość ludzi rodzi się z umiejętnościami zrobienia "Kamikaze", "Cosmopolitanu", "Orgasmu" czy "Casablanki"? Wg łacińskiego "Hospes hospiti sacer" (Gość gospodarzowi święty) działają chyba tylko hotelarze i gastronomowie z wyższej półki. Czego chcecie się spodziewać po zwykłej knajpie? "2 Lechy w butelce-nie przelewać!" to słyszy od klientów obsługa... Bez "prosze", "mogłabyś...", itd. Kto dziękuje za zmianę popielniczki? Kto zostawi chociaż 1zł napiwku i uśmiechnie się przy tym? Mając takie "DNI ŚWISTAKA" każdemu się odechce uśmiechać i mile obsługiwać gości. Chcecie być mile obsługiwani? Znam na to radę... To nie napiwki się liczą, ale człowieczeństwo. To, że ktoś pracuje jako barmanka czy kelner nie uwłacza ich godności. To naprawdę trudna praca, za którą najlepszą nagrodą jest uśmiech gościa i ciepłe słowo DZIĘKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 10:44 zgadzam sie z Toba w zupelnosci lecz gdy "obchodzisz" sie z kelnerem/ka podlug przez Ciebie wymiennionych norm dobrego wychowania a w zamian otrzymujesz lodowate spojrzenie i niemile burkniecie pod nosem, to ma prawo zalac cie krew a takich sytuacji nie brakuje w tg nie zyja tylko mlodzi-niekulturalni myle sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budzik Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:30 Przepraszam,że odpisuję tak późno,ale chwile mnie nie bylo... Kochana, jestes jedną z niewielu, która może akurat umnie zachowywać się kulturalnie. Pracuje w tarnogórskiej nowszej knajpie, a wczesniej pracowałam w klubie w TG i ludzi, którzy potraktowali mnie kulturalnie, tak jak ja ich od lat obsługuje, mogłabym policzyć na palcach moich rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient kopuły Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 11:49 Masz racje ale jesli robisz to wszystko o czym opisujesz a tak jest źle to chyba mam prawo do wyrazenia złej opini o barmankach i ich niechcęci do klientów zwłaszcza w tzw. kopule . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do budzika Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.07, 22:14 Hey. Ja też jestem barmanką i masz w stu procentach rację. I jestem dobrą uśmiechniętą barmanką, ale mnie tu nikt nie pochwalił. Bo tutaj ludzie chyba chwalą sami siebie, a pozostali którzy krytykują nie mają o takiej pracy pojęcia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumanji Re: Najlepsza barmanka IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 04:07 Co Wyście się uczepili tej Warki? Nie pisze o kopule, bo tu macie racje. Ale ja staję po stronie ekipy z Warki. Pracują tam naprawdę świetni ludzie. Aż miło popatrzeć jak "śmigają" byśmy mogli milo spędzić czas. Pozdrawiam obsługę Warki i ich klientów(szczególnie stałych:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stucky Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:44 Bez 2 zdan tylko i wylacznie wszystkie barmanka z CELONY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stucky Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:45 Szczegolnie ta blondyneczka w krotkich wloskach szkoda tylko ze nie znam imienia:(:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:38 hehe dobre jola z jazzu...widac ze wiesz co piszesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 14:41 kazdy ma swoje dobre i złe dni..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pączuś play Re: Najlepsza barmanka IP: 83.16.125.* 02.09.07, 14:21 o ile dobrze mysle to chodzi CI o nasza monike:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 11:44 fajne sa dziewczyny w Kurnej CHacie, bardzo mile i przyjaznie nastawione do klienta, szczegolnie taka w czarnych kreconych wlosach, niesamowicie symaptyczna i wiecznie usmiechnieta Pani pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
niuniatg Re: Najlepsza barmanka 18.04.07, 14:15 Uważam za niezwykle uprzejme kelnerki "Kurnej Chaty". Szczególnie dziewczyna z długimi, falowanymi włosami i nieprzeciętnej urodzie. Miło tam zaglądać i jedzenie smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
darkdante Re: Najlepsza barmanka 07.05.07, 01:36 Jesli chodzi o "Kurna Chate" to chyba mowicie o Karolinie (brunetka, dlugie krecone wlosy). Mialem okazje poznac ja w zeszly Piatek. Fantastyczna dziewczyna. Pracowala tam kiedys rowniez Aneta (dlugowlosa szatynka w okularach), ja tez mialem przyjemnosc poznac w Piatek. Dla mnie rewelacja :) Jesli chodzi o Yazz ... nie wiem co dobrego moglbym napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
darkdante Re: Najlepsza barmanka 07.05.07, 01:41 Acha, zapomnialem wspomniec o pewnej barmance z Kopuly na Rynku, wpadalem tam na kawe parokrotnie w zeszlym tygodniu. Dlugowlosa blondynka, zawsze sie milo usmiechala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan NiuniTG Re: Najlepsza barmanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 15:02 Zgadzam się z opiniami na temat obsługi/barmanek w Kurnej Chacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolec Re: Najlepsza barmanka IP: *.domainunused.net 04.07.07, 14:51 mile barmanki to byly kiedys w kurnaj-karolcia i sylwia!:) Odpowiedz Link Zgłoś