Gość: Mateusz IP: 80.54.131.* 26.05.07, 22:25 chyba każdy zna akcję free hugs. jeśli to zajrzyjcie na www.darmoweprzytulanie.pl . chcę ruszyć z ta akcją w TG pisac kto byłby chętny :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: FREE HUGS!! IP: *.static.akk.net.pl 26.05.07, 22:27 Ja jestem chetna do tej akcji:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: FREE HUGS!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 22:43 Ja także z checia wezne udział :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daruśka Re: FREE HUGS!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 10:27 z checia wezme udzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maya_HC Re: FREE HUGS!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 06:22 Jestem Za Mateusz poprostu poczekjmy na odpowedz z UM i do roboty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: FREE HUGS!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 16:48 z tego co wiem to w tym roku grupka osob podjela juz probe takiej akcji w TG- >ale im czesciej tym lepiej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamam Re: FREE HUGS!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 18:07 Zaproś do tej akcji Edka, on chętnie obściska wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: FREE HUGS!! IP: 80.54.131.* 06.06.07, 15:06 Nadal oczekuję na odpowiedź z urzędu miejskiego w Tarnowskich Górach... ;( widać władze Tarnowskich Gór nie interesują się pozytywnymi inwencjami młodzieży... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiertniczy Re: FREE HUGS!! IP: *.strong-pc.com 06.06.07, 20:50 Co wy chcecie organizować ? Przecież mamy śmierdzącego Edzia w TG, który codziennie do każdego potrafi się przytulić :) Więc w TG już od dawna mieliśmy Free Hugs :D Patrząc na Pana Edzia, który już nie jest pierwszej młodości, można zaryzykować twierdzeniem że Free Hugs narodziło się w Tarnowskich Górach a nie gdzieś tam w Ameryce :-)) === wiertarka.fotolog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: FREE HUGS!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 09:36 Gość portalu: Mateusz napisał(a): > chyba każdy zna akcję free hugs. jeśli to zajrzyjcie na > www.darmoweprzytulanie.pl . chcę ruszyć z ta akcją w TG pisac kto byłby chętny > :] znajdz glupszego od siebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś