Gość: loggy IP: *.wbp.zabrze.pl 05.12.01, 12:33 Oczekuje tu propozycji romantycznych miejsc w TG. Takie ktore maja niepowtarzalan atmosfere i mozna tam milo spedzic czas... Sam proponuje Sztolnie Czarnego Pstraga i park w Reptach. A co Wy na to? L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piekny Re: Romantiche platze w TG IP: 193.243.189.* 05.12.01, 13:51 no to naprawde sa "romatliche platze"!!! skad ciebie wyskrobali ty cieciu? przeciez w TG psy dupami strzekaja, a ty chcesz tutaj jakies "romantiche platze" reklamowac!!!! wez daj se spokuj ciemniaku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Romantiche platze w TG IP: *.wbp.zabrze.pl 05.12.01, 14:14 Gość portalu: piekny napisał(a): "...psy (...) strzekaja..." BUAHAHA!!!! :D Dobry jest! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Romantiche platze w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:32 Gość portalu: piekny napisał(a): > no to naprawde sa "romatliche platze"!!! skad ciebie wyskrobali ty cieciu? > przeciez w TG psy dupami strzekaja, a ty chcesz tutaj jakies "romantiche > platze" reklamowac!!!! wez daj se spokuj ciemniaku!!!! te... pajac! pytanie brzmialo: "co Wy na to?" - Wy duza litera, wiec nie do ciebie! ty se lepiej daj spokUj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Romantiche platze w TG IP: *.waw.cdp.pl 05.12.01, 16:23 a ja lubie t.g w niedzielne cieple letnie popoludnia... lubie tak po prostu lazic bez celu.... a park w reptach rzeczywiscie jest swietny. wiec ja do romantycznych miejsc dodaje rynek i uliczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Romantiche platze w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:34 ja ogolnie moge polecic stare tarnowice. mozna sie poprzechadzac po ciekawych zakatkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekny Re: Romantiche platze w TG IP: 193.243.189.* 06.12.01, 08:13 Gość portalu: dr scott napisał(a): > ja ogolnie moge polecic stare tarnowice. > mozna sie poprzechadzac po ciekawych zakatkach... super pomysl ciemnioku! on mogl byc ino od ciebie albo innego zaciemnionego wiesniaka TG! smioc mi sie chce jak czytom wasze durne wypowiedzi, ale mozecie mnie dalej wasza gupota zabawiac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: Romantiche platze w TG IP: *.waw.cdp.pl 07.12.01, 12:00 Gość portalu: dr scott napisał(a): > ja ogolnie moge polecic stare tarnowice. > mozna sie poprzechadzac po ciekawych zakatkach... racja. ja bardzo lubie stare tarnowice. maja niepowtarzalny urok! lubie sobie tam po prostu poprzebywac od czasu do czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś