Gość: tato IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 13:25 co dzieje się w TCK podczas wakcacji? czy są jakieś atrakcje dla dzieci, które nigdzie nie wyjechały? proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: TCK - wakacje IP: *.strong-pc.com 27.07.07, 08:01 szukałem na internecie coś na ten temat ale nic nie znlazłem Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: TCK - wakacje 27.07.07, 22:21 Poczytajcie sobie dzisiejsze wydanie "Dziennika Zachodniego". szykują sie warsztaty z szydełkowani, wikliniarstwa i inne. ale niestety płatne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TCK - wakacje IP: *.strong-pc.com 30.07.07, 15:32 a coś dla chłopaków? Odpowiedz Link Zgłoś
anrietta Re: TCK - wakacje 30.07.07, 21:06 gościu dla chłopaków konkretnie to nie widzę, ale wikliniarstwem zajmują sie przecież nie tylko kobiety ;) Ja sie zapisałam na dwa warsztaty, tylko muszę jeszcze za nie zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TCK - wakacje IP: *.strong-pc.com 31.07.07, 09:55 ponoć są warsztaty tańca, piszą w Gwarku. to jest super pomysł Odpowiedz Link Zgłoś