Gość: mieszkaniec IP: *.stk.vectranet.pl 17.09.07, 23:24 Witam, Jestem ciekaw Waszego zdania o koncercie Brodki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jotpe Re: BRODKA- jak sie podobal koncert. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.07, 20:54 Nie podobało mi się wcale, wyglądało to tak, jakby ta dziewczynka nie umiała wcale śpiewać. Mimo, że byłam prawie pod sceną, to z reguły patrzyłam na ludzi i mam wrażenie, że wielu było równie zniesmaczonych, co ja. Słów nie było mozna zrozumieć, wszystko zagłuszały instrumenty, a i Monika jakby nie z tego świata...Mam nadzieję, że się w końcu wyrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: BRODKA- jak sie podobal koncert. IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.07, 21:16 No wczas.... Studyjnie-super, ale prawdziwego artystę poznasz na koncercie. Po prostu dno i to nie tylko na naszym koncercie. Następna "gwiazdeczka" zrobiona dla kasy. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanka Re: BRODKA- jak sie podobal koncert. IP: 91.198.89.* 28.09.07, 18:29 Naprawde jestem rozczarowana, ale nie tylko Brodką , zamiast wyświetlać reklamy na tych ekranach mogli by pokazać to co sie dzieje na scenie, ponieważ tłumy ludzi sprawiły, że niestety nic nie było widać z dalszej odległości. Może zmieni sie to w przyszłym roku. A co do Brodki, bardzo ją lubie i jej piosenki, ale ten koncert? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mademoiselle Re: BRODKA- jak sie podobal koncert. IP: 83.1.78.* 29.09.07, 15:32 a kto to brodka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: BRODKA- jak sie podobal koncert. IP: *.centertel.pl 02.10.07, 14:12 Czy ma ktoś może zdjęcia z tego koncertu? jeżeli tak, to bardzo bym była wdzięczna jeśli ktoś by je tutaj wstawił pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś