Dodaj do ulubionych

Serwis lodowek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 10:59
Jaki jest najleszy serwis do lodowek w okolicy T.G.
Obserwuj wątek
    • Gość: joł Re: Serwis lodowek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 12:45
      jeśli to jest stara lodówka np. produkcji rosyjskiej to najlepiej na złom i
      zainwestować w nową...

a jeśli nowsza to nie wiem kogo polecić :)
      • Gość: dziadu! Re: Serwis lodowek IP: 83.1.74.* 21.10.07, 00:29
        Gość portalu: joł napisał(a):

> a jeśli nowsza to nie wiem kogo polecić :)

To po co sie odzywasz?!
    • Gość: xxx Re: Serwis lodowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 22:06
      Kolejna reklama!!!!!Kasica pokaz klase!!!!
      • Gość: V Re: Serwis lodowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 11:27
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Kolejna reklama!!!!!Kasica pokaz klase!!!!

Sprawdzony psychoterapeuta do …….Polecam Panią ……..autor: Gość portalu: xxx nie pomogla ci . Proszę nie reklamuj zakładu zamkniętego który udzielił ci przepustki.Oprocz reklam co jeszcze widzisz?moze słyszysz jakiesz glosy?,jak wrocisz powiedz lekarzowi on ci pomorze.
        • Gość: XXX Re:do V...Serwis lodowek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.07, 14:22
          Co ci sie stało?zabolała sama prawda he he?Brakuje ci zleceń że musisz sie
          reklamować?Widocznie jesteś partaczem skoro nie masz klientów :-).
          Jesteś żałosny hihi!
          A jeśli chodzi to co ja widzę?hm..niech pomyślę?
          Jedno z czym kojarzy mi się literka V po twojej wypowiedzi,to klasa na której
          zakończyłeś edukację,bo gdybyś by bardziej kumaty zrozumiał byś o co mi chodziło!
          Pozdrawiam cię kolego!
          P.S.
          A skoro polecasz psychoterapeutę to znaczy że sam korzystałeś?jeśli tak to z
          mizernym skutkiem!radził bym go zmienić,nie polecam nikogo bo nie znam :-).
          • forman5 Re:do V...Serwis lodowek 22.10.07, 22:13
            Gość portalu: XXX napisał(a):

> Co ci sie stało?zabolała sama prawda he he?Brakuje ci zleceń że musisz sie
            > reklamować?Widocznie jesteś partaczem skoro nie masz klientów :-).
            > Jesteś żałosny hihi!
            > A jeśli chodzi to co ja widzę?hm..niech pomyślę?
            > Jedno z czym kojarzy mi się literka V po twojej wypowiedzi,to klasa na której
            > zakończyłeś edukację,bo gdybyś by bardziej kumaty zrozumiał byś o co mi chodził
            > o!
            > Pozdrawiam cię kolego!
            > P.S.
            > A skoro polecasz psychoterapeutę to znaczy że sam korzystałeś?jeśli tak to z
            > mizernym skutkiem!radził bym go zmienić,nie polecam nikogo bo nie znam :-).

Boźe kochany,cóż to się porobiło na tym forum.Czasem,ktoś naprawdę nie wie gdzie jest rzemieślnik(pomału nie będzie do kogo się udać jak wszyscy fachowcy stąd prysną za granicę).Powinno się pomóc jeden drugiemu,a nie zaraz "reklama czy brak zleceń".Ale takie to już jest polskie piekiełko.Sam ma zepsuty od pół roku TV Sony Trinitron i szkoda mi go oddać do utylizacji.Nawet nie mam śmiałości zapytać na tym forum,czy ktos wie gdzie go oddać do naprawy.Mój dawny serwisant(nie tylko TV) chyba czmychnął do Anglii. Nie bądżmy bardziej papiescy jak sam papież.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka