Gość: SnaX IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 20:40 hmm nie wiem jak to jest mozliwe ze jest z tarnowskiech gor ale to najwiekszy ciula z TG !!! 90% moich znajomych to potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MikoS Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 12:06 Gość portalu: SnaX napisał(a): > hmm nie wiem jak to jest mozliwe ze jest z tarnowskiech gor ale to najwiekszy > ciula z TG !!! 90% moich znajomych to potwierdza hehehehe dobre :) Ja nie musze sie na ten temat wypowiadac bo wikszosc osob zna moja opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarO Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tgory.pik-net.pl 18.12.01, 17:32 tak szczwerze to sie z wami zgadzam w 10000 % on jest walnietey na dekiel a na lekarza juz za pozno wiec trzeba ubic huja!!!!! do piachu z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 17:44 A ja uważam, że na miano głupiego ciula zasługuje ktoś, kogo jedynym sensownym zajęciem w życiu jest skakanie po kanałach irca i cytowanie linka go tej bezsensownej dyskusji. Kowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIDA_TG Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.chorzow.wsb.pl 20.12.01, 11:17 a co ty kurwa kowal walisz za zmyly co ??? jak go nie znasz osobiscie to nie pierdol ze to jest bez sensu niech ludzie wiedza ze jest taki sinomeous ktory JEST JEBANYM CIULEM!!!!! i w dodatq mu nie staje :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikoS Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 22:58 Gość portalu: RIDA_TG napisał(a): > a co ty kurwa kowal walisz za zmyly co ??? jak go nie znasz osobiscie to nie > pierdol ze to jest bez sensu niech ludzie wiedza ze jest taki sinomeous ktory > JEST JEBANYM CIULEM!!!!! i w dodatq mu nie staje :PP A skad wiesz (jesli mozna wiedziec oczywiscie) ze mu nie staje? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:11 O przepraszam, doswiadczylem na wlasnej skorze jakim on jest (to co w temacie). Cale szczescie nie znam go osobiscie. Opowiedzialem sie negatywnie na temat tej dyskusji, poniewaz zdenerwowalo mnie zaklucanie spokoju na kanale irc'a na ktorym przebywalem. Teraz Simoneus wraz z dwoma albo trzema inymi dziadami przejeli ten kanal i juz nie ma gdzie zaklucac spokoju :) Pozdrawiam wszystkich ktorzy zgadzaja sie z tematem. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COBRA4 Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 22:11 Gość portalu: SnaX napisał(a): > hmm nie wiem jak to jest mozliwe ze jest z tarnowskiech gor ale to najwiekszy > ciula z TG !!! 90% moich znajomych to potwierdza HEH DZIEKI ZA OTWARCIE TEJ DYSKUSJI! MA MOZE KTOS OCHOTE GO ZEMNA ODWIEDZIC? BO TERAZ SIWETA WIEC... JEST WPOLSCE! (MAM NADZIEJE) BARO, SNAX, MIKOS CO WY NATO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikoS Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 23:01 Gość portalu: COBRA4 napisał(a): > Gość portalu: SnaX napisał(a): > > > hmm nie wiem jak to jest mozliwe ze jest z tarnowskiech gor ale to najwiek > szy > > ciula z TG !!! 90% moich znajomych to potwierdza > > HEH DZIEKI ZA OTWARCIE TEJ DYSKUSJI! MA MOZE KTOS OCHOTE GO ZEMNA ODWIEDZIC? BO > > TERAZ SIWETA WIEC... JEST WPOLSCE! (MAM NADZIEJE) BARO, SNAX, MIKOS CO WY NATO > ? Cobra4 lepiej nie bo bedzie z wujkiem policjantem z Zabrza i cio wtedy? Przewalone! MUEHEHEHEHEHEHEHEEHE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 22:20 Gość portalu: SnaX napisał(a): > hmm nie wiem jak to jest mozliwe ze jest z tarnowskiech gor ale to najwiekszy > ciula z TG !!! 90% moich znajomych to potwierdza nie wiem jak simoneous, ale ja moge powiedziec cos podobnego o Grzesiu Z. i innych patafianach z mojego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SnaX Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.chorzow.wsb.pl 18.01.02, 12:16 cobra :>>>> wiesz nie mialem czasu ale teraz jak bedzie w polsce to czemu nie... mala wizyta (krotka i szybka) jest nawet wskazana heh a jak sie podniesie to mu sie doda :>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra4 Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 15:20 no snax jak cos to daj mikosowi znac...i sie przejedziemy... wogole to ja tak myslalem zeby go najpierw tam namiejscu przed jogo domem zajebac potem wsadzimy go do bagaznika mojej bryki, przejedziemy sie na poligon ( kolo Sowic) niech sobie pobiega przywozany do samochodu... pozniej kazemy mu sie rozebrac i odjedziemy z jego cioochami... co otym myslicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SnaX Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tgory.pik-net.pl 20.01.02, 17:01 to nie takie glupie .. ale nielepiej by go bylo wywalic z autka np.: w centrum katowic lub bytka??? (na golaska .... na pefno slicznie by wygladal buhehehe) :>> znasz oj nr jak jush to dzwon :>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobra4 Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 20:49 NO AQRAT NIEMAM TWOJEGO NUMERU A POZATYM Z TOBA TEZ SOBIE "POROZMAWIAM"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SnaX Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tgory.pik-net.pl 25.01.02, 17:53 ??????? a o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś