Dodaj do ulubionych

Simoneous jest glupim ciulem

IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 20:40
hmm nie wiem jak to jest mozliwe ze jest z tarnowskiech gor ale to najwiekszy
ciula z TG !!! 90% moich znajomych to potwierdza
Obserwuj wątek
    • Gość: MikoS Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 12:06
      Gość portalu: SnaX napisał(a):

> hmm nie wiem jak to jest mozliwe ze jest z tarnowskiech gor ale to najwiekszy
      > ciula z TG !!! 90% moich znajomych to potwierdza

hehehehe dobre :) Ja nie musze sie na ten temat wypowiadac bo wikszosc osob zna
      moja opinie...
      • Gość: BarO Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tgory.pik-net.pl 18.12.01, 17:32
        tak szczwerze to sie z wami zgadzam w 10000 % on jest
        walnietey na dekiel a na lekarza juz za pozno wiec
        trzeba ubic huja!!!!! do piachu z nim!!!
        • Gość: kowal Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 17:44
          A ja uważam, że na miano głupiego ciula zasługuje ktoś,
          kogo jedynym sensownym zajęciem w życiu jest skakanie
          po kanałach irca i cytowanie linka go tej bezsensownej
          dyskusji.

Kowal
          • Gość: RIDA_TG Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.chorzow.wsb.pl 20.12.01, 11:17
            a co ty kurwa kowal walisz za zmyly co ??? jak go nie znasz osobiscie to nie
            pierdol ze to jest bez sensu niech ludzie wiedza ze jest taki sinomeous ktory
            JEST JEBANYM CIULEM!!!!! i w dodatq mu nie staje :PP
            • Gość: MikoS Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 22:58
              Gość portalu: RIDA_TG napisał(a):

> a co ty kurwa kowal walisz za zmyly co ??? jak go nie znasz osobiscie to nie
              > pierdol ze to jest bez sensu niech ludzie wiedza ze jest taki sinomeous ktory
              > JEST JEBANYM CIULEM!!!!! i w dodatq mu nie staje :PP

A skad wiesz (jesli mozna wiedziec oczywiscie) ze mu nie staje? :)
            • Gość: kowal Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:11
              O przepraszam, doswiadczylem na wlasnej skorze jakim on jest (to co w temacie). Cale szczescie nie
              znam go osobiscie. Opowiedzialem sie negatywnie na temat tej dyskusji, poniewaz zdenerwowalo mnie
              zaklucanie spokoju na kanale irc'a na ktorym przebywalem. Teraz Simoneus wraz z dwoma albo trzema
              inymi dziadami przejeli ten kanal i juz nie ma gdzie zaklucac spokoju :)

Pozdrawiam wszystkich ktorzy zgadzaja sie z tematem.

Pawel
    • Gość: COBRA4 Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 22:11

HEH DZIEKI ZA OTWARCIE TEJ DYSKUSJI! MA MOZE KTOS OCHOTE GO ZEMNA ODWIEDZIC? BO
      TERAZ SIWETA WIEC... JEST WPOLSCE! (MAM NADZIEJE) BARO, SNAX, MIKOS CO WY NATO?
      • Gość: MikoS Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 23:01
        Gość portalu: COBRA4 napisał(a):

> Gość portalu: SnaX napisał(a):
        >
        > > hmm nie wiem jak to jest mozliwe ze jest z tarnowskiech gor ale to najwiek
        > szy
        > > ciula z TG !!! 90% moich znajomych to potwierdza
        >
        > HEH DZIEKI ZA OTWARCIE TEJ DYSKUSJI! MA MOZE KTOS OCHOTE GO ZEMNA ODWIEDZIC? BO
        >
        > TERAZ SIWETA WIEC... JEST WPOLSCE! (MAM NADZIEJE) BARO, SNAX, MIKOS CO WY NATO
        > ?

Cobra4 lepiej nie bo bedzie z wujkiem policjantem z Zabrza i cio wtedy?
        Przewalone! MUEHEHEHEHEHEHEHEEHE :)
    • Gość: dr scott Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 22:20

nie wiem jak simoneous, ale ja moge powiedziec cos podobnego o Grzesiu Z. i
      innych patafianach z mojego roku.
      • Gość: SnaX Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.chorzow.wsb.pl 18.01.02, 12:16
        cobra :>>>> wiesz nie mialem czasu ale teraz jak bedzie w polsce to czemu
        nie... mala wizyta (krotka i szybka) jest nawet wskazana heh a jak sie
        podniesie to mu sie doda :>>
        • Gość: cobra4 Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 15:20
          no snax jak cos to daj mikosowi znac...i sie przejedziemy... wogole to ja tak
          myslalem zeby go najpierw tam namiejscu przed jogo domem zajebac potem wsadzimy
          go do bagaznika mojej bryki, przejedziemy sie na poligon ( kolo Sowic)
          niech sobie pobiega przywozany do samochodu... pozniej kazemy mu sie rozebrac i
          odjedziemy z jego cioochami... co otym myslicie???
          • Gość: SnaX Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tgory.pik-net.pl 20.01.02, 17:01
            to nie takie glupie .. ale nielepiej by go bylo wywalic z autka np.: w centrum
            katowic lub bytka??? (na golaska .... na pefno slicznie by wygladal buhehehe)
            :>> znasz oj nr jak jush to dzwon :>>>
            • Gość: cobra4 Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 20:49
              NO AQRAT NIEMAM TWOJEGO NUMERU A POZATYM Z TOBA TEZ SOBIE "POROZMAWIAM"...
              • Gość: SnaX Re: Simoneous jest glupim ciulem IP: *.tgory.pik-net.pl 25.01.02, 17:53
                ??????? a o co chodzi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka