Dodaj do ulubionych

BI-MED w lasowicach

09.11.07, 13:05
prosze o wasze opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: naomi Re: BI-MED w lasowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 08:19
      Nowa przychodnia ,ale lekarze beznadziejni :((
    • Gość: naomi Re: BI-MED w lasowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 08:19
      Nowa przychodnia ,ale lekarze beznadziejni :((
      • Gość: bi-med-Bichalski Re: BI-MED w lasowicach IP: 83.1.75.* 20.01.08, 18:46
        Napisz o co konkretnie chodzi
        • Gość: bimedowicz Re: BI-MED w lasowicach IP: *.devs.futuro.pl 20.01.08, 20:31
          widze że i szef tez czyta forum. to dobrze, warto zapoznać się z opiniami
          pacjentó. Lasowice dużo lepsze jeśli chodzi o lokal, na razie zamieszania
          większego nie ma ale i pacjentów jeszcze niewielu. poczatek jak w TG. mam
          zastrzez`enia do pracy niektórych lekarzy bo jak to możliwe mieć 4 etaty i
          nigdzie nie być a wlasciwie być. dr sitko przyjmuje w 3 poradniach a godziny jej
          pracy się zazębiaja do 14 w jednej ale już od 12 w drugiej(potrafi się
          klonować), wiem że nie tylko ona tak potrafi.
          • Gość: bi-med-Bichalski Re: BI-MED w lasowicach IP: 83.1.75.* 20.01.08, 21:28
            O dobrych lekarzy w rzeczywistosci b.trudno.Godziny pracy nie powinny się
            nakładać ,choć możliwe są spóżnienia. Przychodnia w Lasowicach została stworzona
            od początku. Teraz udało się nam uruchomić całodobowe dyżury na Mickiewicza
            -zobaczcie sami czy się nie rozwijamy.Napiszcie o konkretnych sprawach to
            postaram się poprawić pracę przychodni.
            Bi
            • Gość: gość Re: BI-MED w lasowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 22:36
              Nie mam zastrzeżeń do pracy przychodni, z wyjątkim jednej sprawy. Nie ma grafika dyżurów dla poszczególnych lekarzy na kolejny tydzień. Wiem, że teraz okres urlopowy, ale tak jest od początku. Trudno z wyprzedzeniem zaplanować wizytę. Pozdrawiam
    • Gość: pacjentka Re:do doktora bi IP: *.aster.pl 21.01.08, 11:11
      najbardziej mi przeszkadza w bimedzie w t-g,ze siedzde w poczekalni z
      kilkumiesiecznym dzieckiem, razem z panem który czeka na obdukcje po pobiciu,
      babcią z grypa itd, gdyby sie po remoncie udało wydzielić poczekalnie dla dzieci
      to byłoby fajnie i żeby np dr sitko nie przyjmowała w tym samym czasie dorosłtch
      i dzieci
      • boroweczkaa Re:do doktora bi 23.10.08, 13:33
        Witam, ja niestety chciałam się pożalić. Niestety parę razy kiedy dzwoniłam do przychodni w Lasowicach, prosząc o rozmowę z Panią dr Sitko,pielęgniarka odmawiała mi. Rozumiem, że centrala może być popsuta, lecz może czas ją naprawić. Rozumiem także, że nikt nie lubi kiedy przeszkadza mu się w pracy ale proszę uczulić pielęgniarki, że kiedy pacjent dzwoni, to nie dlatego, że ma tak kaprys lecz widocznie naprawdę potrzebuje pomocy, a nie zawsze jest w stanie pojawić się osobiście.
        • Gość: lidka Re:do doktora bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 23:00
          Niestety prawdą jest też,że wielu pacjentów dzwoni z "pierdołami",
          które tylko przeszkadzaja lekarzom w pracy.
          • boroweczkaa Re:do doktora bi 24.10.08, 11:54
            Zgadzam się z Tobą Lidka, niestety ja naprawdę miałam problem, nie mogłam
            przyjechać do poradni, a zamiast rady lekarki usłyszałam od pielęgniarki, że mam
            niemowlaka z gorączką, w paskudny deszczowy dzień wpakować do taksówki i
            przyjechać. To chyba było nie na miejscu !
            • Gość: dlm Re:do doktora bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 14:12
              Kobieto, nawet gdybyś rozmawiała z lekarzem to myślisz że udzieli ci porady dla
              niemowlaka przez telefon? A chyba dorażnie to sama wiesz jako matka co trzeba
              dać przeciw gorączce.
              • Gość: kaska Re:do doktora bi IP: *.stk.vectranet.pl 28.10.08, 13:26
                istnieje cos takiego jak wizyty domowe,i o tym powinna pielegniarka
                poinformowac wlasnie w takiej sytuacji.
                • boroweczkaa Re:do doktora bi 31.10.08, 08:26
                  zgadzam się z Tobą Kasiu, zapytałam o wizytę domowej, w odpowiedzi na którą
                  usłyszałam, że mam wziąć taksówkę :(
                  • boroweczkaa Re:do doktora bi 31.10.08, 08:30
                    Chciałam jeszcze tylko dodać, że to pielęgniarka udzieliła mi takiej odpowiedzi.
                    Pani dr jest zawsze bardzo uprzejma :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka