Gość: ona IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.08, 11:42 wiadomosci.onet.pl/2699,1738307,zmarl_23_letni_kibic_wczesniej_zostal_pobity,wydarzenie_lokalne.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirotg Re: Brak słów.... [i] 27.04.08, 12:47 Jacy kibice Poloni-przeciez to najzwyklejsi bandyci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Brak słów.... [i] IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.08, 17:36 Trzeba mu postawic Pomnik " zginal na polu walki" teraz jest moda na pomniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Brak słów.... [i] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 18:10 To jest wlaśnie meneli narybek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brak słów.... [i] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 05:56 Lolek , chyba jesteś po kilku piwach jak to piszesz i rozpiera Cię głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Re: Brak słów.... [i] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:34 Niech się wzajemnie zabijają i zostawią normalnych ludzi w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baczny obserwator Re: Brak słów.... [i] IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.08, 09:43 Ale oni nie zostawią... a na ulicach robi się coraz bardziej niebezpiecznie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Re: Brak słów.... [i] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 09:46 Nie sądzę.Jest normalnie,przynajmniej w Tarnowskich G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Brak słów.... [i] IP: *.scom.za.digi.pl 28.04.08, 11:48 Przykro to mówic, ale w Polsce nadal panuje głupota, ludzka znieczulica, ogólne przyzwolenie na brutalnośc. Dopóki sie to nie zmieni nic nie ulegnie zmianom na lepsze. Niestety przykład idzie z gory. I jesli panowie z piwnymi brzuchami , w swych opsłych limuzynach, z swoimi głupiutkimi asystenteczkami nie zaczna mysleć - nic sie nie zmieni. Niestey to nigdy nie ulegnie zmianom- taka nasza mentalnośc. A teraz uderze w smo serce bytomia, w ich klub ...kiedys mówiło sie ze sa kibice ci zli i ci dobrzy ,,, guzik prawda... jedni i drudzy nic nie robią . Jedni kopią sie wzajmnei , drudzu cicho tylko siedzą . Kluby kibica to farsa, kierowana przez niekompetentnych ludzi i tyle. Szkoda gadac...żenada / przez to co uslyszłem w tym całym smiesznym radziwonkiwoe i jeszcze podleszjym bytomiu śmaic mi sie chce a zarazem wsciekły jestem a wtedy robie takie błedy- - sorki/ hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asystentka Re: Brak słów.... [i] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 14:01 Co się czepiasz asystentek,znasz jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Brak słów.... [i] IP: *.scom.za.digi.pl 28.04.08, 18:05 ...aż zbyt dobrze moja droga/ jutro pogadamy w pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś