Gość: Ktos IP: *.strong-pc.com 21.05.08, 21:19 Czy ktoś może polecic dobrego okulistę w TG, który także dobiera soczewki kontaktowe? Słyszałem o pani doktor Brzozie i pani dr Lilianie z ul Cebuli, prosiłbym o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktos Re: Okulista IP: *.strong-pc.com 22.05.08, 12:58 Nikt się nie wypowie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 14:46 Ul Cebuli-nie polecam.Olewanie pacjentow,czekasz kilka godzin na swoja kolej,antypatyczna i wyniosla.Niestety,nie te czasy,placi sie spora kase za prywatne wizyty i uwazam,ze szacunek dla pacjentow to podstawa.Strozik tez znacznie obnizyl swoje uslugi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atom Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 18:12 Strózik to optyk,nie okulista. Odpowiedz Link Zgłoś
dusia53 Re: Okulista 22.05.08, 21:06 Daruj sobie Panią dr. na Cebuli, wyniosła, zarozumiała , zadufana w sobie . Poleciłabym Ci w Chorzowie Fillman,bo tam na miejscu optyk dobierze kontakty . Na Strózików nie dam złego słowa powiedzieć . Pani dr.pomaga ludziom jak tylko może . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miwusia Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 15:53 Ja neistety co u strozika zamawialam okolary zawsze mialamz nimi jakis klopot. Podpisuje sie jednakz e Filman w Chorzowie ma dobrych okulistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Okulista IP: *.domainunused.net 23.05.08, 14:37 dr Brzozowa jest dobrym lekarzem,ale nie dobiera soczewek kontakyowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Okulista IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.08, 08:59 Dr Iwona STęchły z Bytomia - jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślepa Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 13:33 byłam na cebuli czekałam mimo umówionej wizyty przeszło godz. słono zapłaciłam za wizytę,a usługa nie przekładała się na rachunek jaki wystawiła.faktycznie doskwiera jej megalomania,ale tak to jest jak się jest ordynatorem.nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Okulista IP: *.stk.vectranet.pl 23.05.08, 17:36 Polecam dr. Krystynę Jochan, która ma swój gabinet w Mikulczycach. Jest bardzo dobrym specjalistą. Przy jej gabinecie jest również optyk, więć szczerze mogę polecić wizytę właśnie tam. Poprostu pełen profesjonalizm i bardzo miłe podejście do pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś