Gość: oooo IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 20:31 Kto to jest, babsko kręcące się po imprezach z aparatem! Widziałam ją już kilka razy, jakaś reporterka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jop Re: babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 20:58 To moja ulubienica - A. K.-L. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: babsko 25.06.08, 22:59 Nie babsko,tylko kobieta.Nasza radna.Miłośniczka psów i dolomitu. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzyngischłam Re: babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 16:40 Ten dolomit to, kto inny dziobie i pogryza. Pisali w Gwarku i Życiu Bytomskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:35 A tyś skąd wytajał? Przecież to Radna AKL. Zdjęcia robi LUDZIOM. Nie masz szans się załapać. Ale, że ma już podobno jednego kundla ze schroniska dla psów, to może i ciebie z litości też przygarnie. Ale musisz wyszczekać adres swojego przytułku, bo jak inaczej cię uratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Re: babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 13:39 AKL jest szczupła i miła trudno nazwac ją babskiem. Jest jeszcze jedna z apartem wielka i gruba może o tą chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: babsko IP: *.ticom.pl 26.06.08, 13:44 Czy masz na myśli felietonistkę z Gwarka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżyngischłam Re: babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 16:34 Nie wiem czy ona gruba, czy wielka, ale fakt, że nikomu do d...nie wchodzi. Co najwyżej jakiemuś aparatowi palce do oczu wkłada. Nie jeden ślepiec już dzięki temu na nie przejrzał. Ale z otwartymi oczami ciężko żyć. Za dużo się widzi. I jak bez obrzydzenia patrzeć na siebie w lustro? Dlatego niektórzy jej nie lubią. Tarskiego też. I chyba to nie oni muszą się ważyć i mierzyć. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plafon Re: babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 16:44 starzejąca się baba, zdrajca, bankrut, babsko - jesteście chorzy Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: babsko 26.06.08, 23:05 Mnie obie panie z aparatami fotograficznymi nie przkadzają. Obie podobnie jak ja lubią kundle,obie w przeciwieństwie do mnie starają się pisać językiem dość dziwacznym. To ładne i kolorowe elementy miejskiej,myślącej mozaiki. Pozdrawiam obie Panie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jop Re: babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:59 Fakt:"z otwartymi oczami ciężko żyć" dlatego ja szybko zamykam oczy na widok pana przewodniczącego RM Piotrusia SZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Przypuszczenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:09 A może jedna ztych pań to nasz cenzor i wycinacz postów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy2 Re: Przypuszczenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 20:33 Wiele faktów na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hexolina Re: babsko 29.06.08, 19:32 Alez upierdliwi jestescie..sami "bohaterzy",ktorzy nie maja odwagi sie zalogowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upierdliwy Re: babsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 22:56 A co to za różnica?Zalogowany,czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś