Dodaj do ulubionych

czy można się czuć bezpiecznie w PKP

IP: *.static.akk.net.pl 27.06.08, 22:20
jak sądzocie jakie koleje sąbezpieczne
Obserwuj wątek
    • oryginal23 Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP 27.06.08, 22:23
      Oczywiście koleje linowe.
      23.
      • Gość: ona34 Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.static.akk.net.pl 29.06.08, 08:22
        orginal madein china prosto z będzina jak zawsze mądra
        • oryginal23 Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP 29.06.08, 12:24
          Potwierdzam informację o swojej mądrości.Zaprzeczam płci i miejscu
          pochodzenia.
          23.
          • Gość: TY2 Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 23:27
            Nie wiem dlaczego krąży tyle opowieści o niebezpieczeństwach
            związanych z podróżowaniem kolejami.To fakt,że kogoś tam okradziono,
            ktoś dostał po buźce,a ktoś wypadł z wagonu.To wszystko jednak
            odosobnione przypadki,nagłaśniane przez media.Ja wiele lat jeżdżę
            koleją(dalekie trasy)i jakoś dotąd nic złego mnie nie spotkało.
            Warunek to bycie trzeźwym,nie spoufalanie się z obcymi i nie
            afiszowanie się portfelem i gotówką.
            • Gość: Sokista Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.08, 23:01
              Zapewniam ze jazda Koleja jest bezpieczna mozna powiedziec ze w kazdym prawie
              pociagu znajduje sie patrol jak nie cywilny to mundurowy. A ponadto kazdy
              kierownik lub konduktor jest organem ochrony koleji,tak mowia przepisy kolejowe.
              • Gość: joanna Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:04
                Przepisy może mówią.Ale jak to wygląda w rzeczywistości?
                • Gość: Sokista Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.08, 12:47
                  Jezeli Pani sobie zyczy informacji o Patrolach w ktorych pociagach sie one
                  znajduja , to prosze zadzwonic na Wartownie Strazy kolejowej tel 366 na kazdej
                  stacji jest ten sam numer w calej Polsce. A w Tarnowskich
                  gorach komendantem jest Pan Chudy on udzieli kazdej informacji.
                  • Gość: TY2 Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 23:01
                    Naprawdę każdej?
                    To rewelacyjny gość w takim razie!
                    • Gość: discowery Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 10:49
                      Sporo podróżowałem i podróżuję pociągami i jakoś dotąd nie spotkało
                      mnie w nich nic bardzo przykrego.Owszem,że napatoczą się czasami
                      jacyś nietrzeźwi i głośni(wulgarni)młodzieńcy,ale to drobiazg.
                      Natomiast zdecydowanie unikam pociągów z kibolami.Po prostu
                      przed wyjazdem trzeba poczytać sobie dobrze rozkład jazdy.
                      • Gość: tezeusz Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: 83.1.72.* 04.07.08, 09:25
                        A od kiedy to z rozkładu jazdy można wyczytać czy w pociągu pojadą kibole, czy
                        nie ???
                        • Gość: A ja wiem! Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 00:05
                          Wystarczy sprawdzić miejscowości i godziny rozpoczęcia i zakończenia
                          tych kretyńskich imprez.Unikać jazdy w tym czasie pociągami"gości"
                          jadących na,lub z meczu.A do tego potrzebny jest rozkład jazdy.
        • Gość: jaka taka SĄ ... IP: *.static.akk.net.pl 13.07.08, 10:16
          jechałam pociąciem z tar_gór do kołobrzegu wyjazd z tg o 20 06
          praktycznie jedzie się całom noc w kołobrzegu jest się 5 26 i mogie
          powiedzieć że czułam się bezpiecznie po korytarzu przechodziła
          ochrona praktycznie co godzinkie i konduktor nie spał tylko też
          gdzię krążył po przedziałach ja czułam się bezpieczna
    • Gość: mal Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.stk.vectranet.pl 07.07.08, 03:03
      nie mozna
      • Gość: romek Re: czy można się czuć bezpiecznie w PKP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:44
        Kto chce,to sprawdzi.Jakoś skutecznie omijam kibolskie pociągi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka