Gość: basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 09:36 Który napój bardziej wam smakuje Pepsi,czy Coca Cola? Jest upalnie,a ja muszę zorganizować imprezę,nie wiem co ludzie wolą pić. Nie piszcie,że piwo bo o tym wiem.Chodzi o napoje bez alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tezeusz Re: Pepsi czy Cola? IP: 83.1.72.* 02.07.08, 12:14 Pytanie chyba powinno brzmieć - Pepsi czy Coca ? Bo Cola jest w nazwie i Pepsi-Coli i Coca-Coli :) Ja stawiam na Coca-Cole, ale Pepsi też bym chętnie wypił, różnica w smaku nie jest zbyt wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Pepsi czy Cola? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:56 Zależy jakiej rangi/typu to imreza. Na pragnienie najlepsza jest zwykła woda doprawiona cytryną albo podana ze świeżym listkiem mięty.Dobrze wygląda do tego sok ze świeżych pomarańczy pity mieszany z wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOS Re: Pepsi czy Cola? IP: 83.1.74.* 03.07.08, 22:34 zimny kompocik od mojej mamy,truskawkowo wisniowy i agrest,normalnie rozkosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: Pepsi czy Cola? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 13:52 Zdecydowanie cola. P.s. Coca kojarzy mi sie z cocainą, na żadnej puszce nie ma napisu pepsi-cola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: Pepsi czy Cola? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 20:58 zdecydowanie cola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Pepsi czy Cola? IP: *.gprs.plus.pl 02.07.08, 22:02 Coca-cola oczywiście zimna i gazowana jest do wypicia. Pepsi mnie osobiście nie smakuje(zbyt słodka), niby to samo a jednak jest różnica:) Często jednak coca-coli nie piję, nie wiem czy wiecie ale w 5-ciu butelkach 2-litrowych jest KILOGRAM cukru! To powoduje otyłość, zwłaszcza u dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guajazyl Re: Pepsi czy Cola? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.08, 09:16 Jestem za zimną coca colą.Niestety nasi sklepikarze chłodzą w lodówkach do napojów jedynie piwsko i trudno kupić zimną colę. Odpowiedz Link Zgłoś
yovita29 Re: Pepsi czy Cola? 03.07.08, 14:05 a mnie najbardziej smakuje Cola Light z Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Pepsi czy Cola? 03.07.08, 23:34 Skosztuj Oryginal Coli,też z Biedronki,też dobra. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
yovita29 Re: Pepsi czy Cola? 04.07.08, 14:31 oryginal23 tą miałam na myśli. Ją chyba robi Hoop Cola? Jest o połowę tańsza ale smakuje zdecydowanie lepiej niż oryginalna cola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Bez przesady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.08, 15:22 Z tą hoop colą to jakieś jaja chyba sobie robicie. Piłem to kiedyś, shit jakich mało. Wolę dać te parę złotych więcej za coca-colę niż katować się tymi pseudo-colami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawdziłem Re: Bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 18:23 Biedronkowa cola schłodzona jest bardzo dobra.Nie trzeba wydawać pieniędzy na coca colę,ta z powodzeniem może ją zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś