Gość: mammmuska IP: *.stk.vectranet.pl 21.08.08, 12:01 Czy ktoś może oddawał dziecko do żłobka przy ulicy bałkańskiej? Jakie tam są warunki? Panie? Ja mam 10 miesięczna córke i musze ją oddać do żłobka a ten najbliżej. Prosze o komentarze i rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oryginal23 Re: żłobek bałkańska 21.08.08, 18:04 Warunki spartańskie,dzieci śpią na podłogach,karmione są kobylim mlekiem,a myte wodą z deszczówki.To komentarz. Rada.Najlepiej idź i zobacz,a nie wierz subiektywnym opiniom histerycznych mam. Powodzenia. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiri Re: żłobek bałkańska IP: *.stk.vectranet.pl 21.08.08, 19:51 Oryginał23 - Twoje posty są czasami trafne, lecz proszę Cię nie zabieraj głosu w sprawach, o których nie masz pojęcia. Gdybyś miał dzieci to pewnie wiedziałbyś ,że inaczej wszystko wygląda gdy przychodzi sie z wizytą a inaczej na co dzień. Forum chyba jest po to aby zasięgać opinii innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammmuska Re: żłobek bałkańska IP: *.stk.vectranet.pl 21.08.08, 20:42 "Kiri" dzięki za zrozumienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammmuska Re: żłobek bałkańska IP: *.stk.vectranet.pl 21.08.08, 20:36 Nie wiesz o czym piszesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: żłobek bałkańska 21.08.08, 22:22 Kto powiedział,że nie mam dzieci? Wszystkie dzieci są nasze! 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamażłobkowicza Re: żłobek bałkańska IP: *.gprs.plus.pl 23.08.08, 09:34 jak napisałaś, że prosić a opinie to sobie od razu pomyślałam,że nic mądrego Ci tu nie napiszą.... moje dziecko chodziło prawie 2 lata do żłobka ale na Bema, tu próbowałaś: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=646 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammmuska Re: żłobek bałkańska IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.08, 11:02 dziękuje za rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: żłobek bałkańska IP: *.stk.vectranet.pl 23.08.08, 20:21 Z czystym sumienie polecam żłobek w Strzybnicy -opiekunki świetne a to dla dziecka najważniejsze . Moja córka chodziła tam 3 lata. Poczatek był bardzo trudny ( nie tyle dla dziecka co dla mnie) . Teraz córcia idzie do zerówki . I z perspektywy czasu moge powiedziec ze posłanie jaj do żłobka to była dobra decyzja. Zdecydowanie odradzam żłobek na Bema ( tam dziecko miała siostra). Na Bałkańskiej nie wiem, ale coś mi sie obiło o uszy ze tez fajny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammmuska Re: żłobek bałkańska IP: *.stk.vectranet.pl 24.08.08, 11:02 Dziękuje za rade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama żłobkowicza Re: żłobek bałkańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 23:48 moje dziecko chodzi tam od pol roku i dziennie rano maszeruje zadowolone,wieczorem nie może się doczekac kiedy pojdzie.wiec chyba po dziecku widac czy mu tam pasuje.nie nazekam personel mily dzieci sa czyste zadbane i najedzone,bawia sie i maja swoje lozeczka.tez obawialam sie jak to z nim bedzie kiedy szedl pierwszy raz a tu o dziwo zadnego nigdy sprzeciwu od razu mu sie spodobalo.tylko wiadomo ze jak na poczatek to lapie wszystkie choroby od innych dzieci i trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i wolny czas od pracy bo to kazde dziecko w nowym srodowisku przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammmuska Re: żłobek bałkańska IP: *.stk.vectranet.pl 26.08.08, 08:05 Dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś