Gość: Ewka IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.08, 15:58 Dlaczego niektórym wydaje się, ze wyrzucenie 8 szczeniaków w reklamówce do śmietnika (zdarzyło sie to pare dni temu w Strzybnicy) jest mniejszym złem niż uśpienie ich zaraz po urodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 0,7 Re: Moralność IP: *.stk.vectranet.pl 18.12.08, 16:34 To jest moralność strzybnickich katoli. Rzygać mi się nimi chce. Najlepsze jest to jak walą wódę podczas nabożeństwa za kościołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Moralność IP: *.ticom.pl 18.12.08, 21:52 Mylisz się, to musiał być jakiś komuch, albo SB-ek, a już na pewno były członek PZPR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Moralność 18.12.08, 22:47 Sprawa jest prosta.Uśpienie szczeniaków kosztuje. Prostaczkowie są oszczędni. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abelitka Re: Moralność IP: *.chello.pl 18.12.08, 22:50 Cóż...ludzie i noworodki zawijają w reklamówki i na smietnik...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Moralność IP: *.ticom.pl 18.12.08, 22:52 no cóż? Człowiek też zwierze, no i komuniści!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abelitka Re: Moralność IP: *.chello.pl 18.12.08, 22:53 Zostawisz własne dziecko na śmietniku???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Moralność IP: *.ticom.pl 18.12.08, 23:00 Nie! zostawiłabym przed kościołem. Zresztą, kto wie co zrobię... jak się jakieś urodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśnik Re: Moralność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 10:39 Nie wiesz? No to masz zadatki na komunistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychiatra Re: Moralność IP: 208.87.24.* 18.12.08, 22:55 oryginal23 napisał: > Sprawa jest prosta.Uśpienie szczeniaków kosztuje. > Prostaczkowie są oszczędni. w twoim przypadku byli milosierni ,widzac umyslowego kaleke Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Moralność 18.12.08, 23:08 A może się zalogujesz?Trolowanie pod wieloma nazwami to zabawa strachliwych ludzików. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heinel Re: Moralność IP: 94.229.69.* 18.12.08, 23:13 oryginal23 napisał: > A może się zalogujesz?Trolowanie pod wieloma nazwami to zabawa > strachliwych ludzików. > 23. jak na razie jedynym trollem tutaj jestes ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek nocą Re: Moralność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 00:43 On przynajmniej jest inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moralność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 05:51 Czyli z moralnością nie jest tak żle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Moralność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 10:34 Ten przypadek pokazuje do czego jest zdolny człowiek,do jakiego okrucieństwa,po co dopuścił do tego aby suczka zaszła w ciąże można było ją wcześniej wysterelizować i nie było by kłopotu.To wstrętne i nie ma słów dla takich ludzi.Jeżeli teraz tak postąpił to za jakiś czas również tak postąpi bo przecież suczki szczenią się częściej.: ( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_aaa Re: Moralność 19.12.08, 10:53 Aborcja i autanazja na człowieczeństwie i co gorsza logice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuk Re: Moralność IP: *.128.126.130.static.crowley.pl 19.12.08, 13:48 Ostania wojna juz pokazała do czego ludzie są zdolni. Wurzucenie szczeniaków do śmietnika nie pochwalam ale mógł je ktoś tam przywieżć z innej dzielnicy czy regionu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Moralność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 17:30 A czy cos wiadomo o tych szczeniakach. Przeżyły? Jak można byc takim potworem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Moralność IP: *.stk.vectranet.pl 19.12.08, 19:34 Wszystkie szczeniaki sa w schronisku. Ich zdjecia mozna zobaczyc na stronie : www.schronisko.prv.pl/ Zobaczcie jakie sa cudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmita Re: Moralność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 18:36 Świetnie sie moher wkomponoewałeś w szeregach , trochę antenka cię zdradza Ale pozytywnie myślisz i kochasz zwierzęta , trochę za mało ludzi , wilka zawsze ciagnie do lasu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher Re: Moralność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 17:44 mam w domu 6 pieskow (niestety duze utrapienie ale na ulice ich nie wywale) zastanawia mnie tylko jedno ile z osob ktore tutaj sie rozczulaja jest za aborcja. ciekawa sprawa bo pewnie nie jedna osoba nie zastanawiala by sie nad zalatwieniem problemu ciazy a rozczula sie nad szczeniakami. jesli nazwiecie mnie moherem to dobrze bo bede chyba jedynym ktory glosowal na PO :P Odpowiedz Link Zgłoś
gwaihir1337 Re: Moralność 19.12.08, 23:51 Mam nadzieję, że jakimś magicznym sposobem dowiem się, kto to zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Moralność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.08, 09:21 Nawet jakbys sie dowiedzial kto to zrobił to niestety w naszym kraju nic z taka wiedza nie mozna zrobic. Niby jest prawo chroniace zwierzeta ..no i co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: Moralność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 13:05 Wystarczy znaleźć świadka i bydlak jest ugotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Moralność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:32 Teoria praw jest piękna , życie pokazuje inaczej. Znajdz świadków i przejdż przez procedurę zeznań , zwolnień z pracy i kosztów z tego tytułu ponoszonych i porównja to z efektem końcowego wyroku. Odpowiedz Link Zgłoś
gwaihir1337 Re: Moralność 20.12.08, 16:40 Prawo? Chyba żartujesz. Są lepsze sposoby ukarania go, niż włóczenie się po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Moralność IP: *.stk.vectranet.pl 20.12.08, 19:11 Dzisiaj dowiedziałam sie,ze jedna dziewczynka chwaliła sie,ze ma 8 szczeniaczków. Przyniosła nawet jednego pokazać. W tamtym tygodniu stwierdziła ,że tatus oddał pieski do schroniska. Myśle , ze trzeba odwiedzic tatusia i złóżyc mu swiateczne zyczenia pełne miłosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Moralność IP: *.ovh.net 20.12.08, 19:51 Czekamy na jakiekolwiek dane na libe.fro@gmail.com Anonimowość gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś