lupino1 07.11.03, 08:14 Czy ktoś oglądał ten mecz ? Dla mnie bramka dla Groclinu z rzutu wolnego - bramką miesiąca !!! Cudo !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: GROCLIN - MANCHESTER 07.11.03, 08:21 No mówiąc szczerze nie spodziewałem się takiego wyniku.Jedno mnie zastanawia czemu reprezentacja nie ma takiego serca do walki jak niektóre polskie kluby grające w pucharach ? Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: GROCLIN - MANCHESTER 07.11.03, 08:36 forman5 napisał: > No mówiąc szczerze nie spodziewałem się takiego wyniku.Jedno mnie zastanawia > czemu reprezentacja nie ma takiego serca do walki jak niektóre polskie kluby > grające w pucharach ? Bo z gry w klubie jest wieksza kasa? L. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: GROCLIN - MANCHESTER 07.11.03, 08:35 Gdyby nie te kompleksy na poczatku meczu to mogliby wygrac. Mowie o Dyskobolii. L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: GROCLIN - MANCHESTER 07.11.03, 12:27 Czy ktoś wie co za firma sponsoruje ten klub ? Oby to nie było coś w rodzaju Colloseum pana Jędrucha,które sponsorowało kiedyś koszykarzy Pogoni Ruda Śl. Odpowiedz Link Zgłoś
gwahir Re: GROCLIN - MANCHESTER 07.11.03, 12:54 Nie wyglada na sol;idniejszą: www.groclin.pl/company_section.xml pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: GROCLIN - MANCHESTER 07.11.03, 13:55 gwahir napisał: > Nie wyglada na sol;idniejszą: > www.groclin.pl/company_section.xml > pozdr 99 % eksport to juz coś znaczy.Musi to być produkt wysokiej jakości co za tym idzie dochodowy. Dzięki za link. Odpowiedz Link Zgłoś
tajk Re: GROCLIN - MANCHESTER 07.11.03, 18:33 forman5 napisał: > Musi to być produkt wysokiej jakości Z tego, co pamiętam produkują między innymi tapicerki dla Porsche. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: GROCLIN - MANCHESTER 27.11.03, 18:10 Trochę nerwów przeżyli kibice w końcówce rewanżu ! Brawo Groclin ! Teraz czekamy na losowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: GROCLIN - MANCHESTER 28.11.03, 14:02 ale o 23:00 czulem sie znow troche jak kibice man. city, tego nikt sie nie spodziewal raczej : wisla - valrenga :( Odpowiedz Link Zgłoś
tajk Re: GROCLIN - MANCHESTER 28.11.03, 16:23 Ja się czułem znacznie gorzej. Bo ta Valrenga w przeciwieństwie do Groclinu niczego nadzwyczajnego nie pokazała. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott wielki brat jest pod wrażeniem 28.11.03, 11:14 wielkie brawa dla chlopaków! :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: GROCLIN - MANCHESTER 28.11.03, 14:59 wisla w porownaniu z groclinem gra jak zespol z jakiejs koncowej ligi..... no moze troche przesadzam ale groclin fajnie gral, ino ze nic nie szczelil..... Odpowiedz Link Zgłoś