Dodaj do ulubionych

Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 22:05
W dniu dzisiejszym byłem mimowolnym świadkiem chamskiego zachowania
przedstawiciela tarnogórskiego WOŚ. Miało to miejsce na parkingu z tyłu urzędu
miejskiego na ulicy Sienkiewicza.Znajdowałem się w tym momencie na parkingu
strzeżonym sąsiadującym z parkingiem za urzędem kiedy moją uwagę zwróciło
uporczywe trąbienie. Przyjrzałem się co się dzieje i oto co zobaczyłem:
kobieta w sporym aucie osobowym usiłowała znaleźć miejsce na urzędowym
parkingu, ale niestety miejsc nie było stojący za nią wiśniowy Renault 19 z
dużą naklejką WOŚP na masce (trąbiący niemiłosiernie) przecisną się obok jej
samochodu. Kierowca tegoż pojazdu stwierdził, ze faktycznie nie ma miejsca i
gwałtownie manewrując usiłował "wypchnąć" samochód owej pani z parkingu. W
pewnym momencie wyskoczył z samochodu i energicznie gestykulując zaczął się
wydzierać na biedną kobietę, która z racji gabarytów swojego samochodu i
ciasnoty parkingu oraz ograniczającego pole manewru pojazdu "krzykacza" nie
mogła opuścić parkingu. Pan z WOŚP popisał się niezwykle donośnym głosem, bo
słuchać go było z daleka. W swojej wypowiedzi nie szczędził słów na literę "K".
Z przyczyn obiektywnych oraz z powodu szybkości następujących zdarzeń nie
miałem możliwości interweniować, ale uważam, że tak chamskie zachowanie ludzi
działających pod szyldem Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy należy napiętnować.
Obserwuj wątek
    • Gość: choptg Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.domainunused.net 09.01.09, 22:29
      Potwierdzam w 100% Twoje zdanie, jest to wielki Gbur itd. niechce
      używać innych wyrażeń, mam do czynienia z tym człowiekiem co roku.
    • Gość: choptg Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.domainunused.net 09.01.09, 22:34
      W budynku straży miejskiej ten gbur ma siedzibe dlatego tam stał.
    • Gość: cerber Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 07:10
      Może nie jest taki na co dzień. Weźcie pod uwagę, że w niedzielę wielki finał
      WOŚP i facet musi żyć w ogromnym napięciu.
      • Gość: dlm Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 07:40
        Działania WOśP całym sercem popieram.Ale to wcale nie znaczy,że tam chamskich
        działaczy nie brakuje.Dlatego jak spotykacie się z takimi chamami to ich
        piętnujcie choćby na forum.
        • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 10.01.09, 12:11
          Całkowicie popieram walkę z chamstwem.Niezależnie kto jest
          tego chamstwa autorem.Zmęczenie nikogo nie tłumaczy.
          23.
          • Gość: User Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.stk.vectranet.pl 10.01.09, 14:50
            a TY 23 to widziałeś? Czy musisz zostawić po sobie wpis w każdym temacie?
            Sytuacji nie widziałem to się nie wypowiadam, ale każdy ma swoje granice
            cierpliwości. Widać temu Panu właśnie wtedy pękły :)
            • Gość: Jop Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 15:37
              Może i jego cierpliwość się wyczerpała, ale nie można w taki sposób traktować
              niewinne osoby. Pan od WOŚP po prostu kipiał nienawiścią i żądzą mordu. Nie
              zdziwiłbym się gdyby doszło do rękoczynów i biedna kobieta oberwałaby i to zdrowo.
              • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 10.01.09, 17:48
                Nie musiałem widzieć.Na biegunie też nie byłem a wiem,ze tam
                dużo śniegu.
                23.
    • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 10.01.09, 21:41
      Nie mam najmniejszego zamiaru nigdzie spadać.Trzymam się nieźle.
      23.
      PS.Jesteś yogi czy pipi?
      Zresztą,nieistotne.
      • Gość: pipi Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 19:28
        bez przesady , zejdź ze mnie ja w tym wątku nie byłam choć mogłam ,
        poznałam kiedyś tego szpeca od WOŚP w TG niezbyt ciekawe indywiduum
    • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 10.01.09, 21:56
      Muszę sprawić Tobie przykrość.Jestem odmiennego zdania :)
      23.
    • Gość: TY2 Czujnośc cenzury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 23:00
      Czujność cenzury lepsza niż w czasach kasicy.
    • Gość: surREvival Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.easynet.co.uk 10.01.09, 23:20
      Burak i cham bez watpienia, lecz chcialbym zaznaczyc od razu, ze nie oznacza to
      wcale ze WOSP jest beee.
      • Gość: User True Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.stk.vectranet.pl 11.01.09, 00:21
        Na jakiej podstawie tak sądzisz? Pytam bo znam człowieka dobre kilka lat i może
        impulsywny jest, ale chamem bym go nie nazwał.
        Trochę nie ładnie tak kogoś obgadywać na podstawie kilku zdań o sytuacji
        wyrwanej z kontekstu.
        Wziął ktoś pod uwagę ile ten gościu zrobił dla WOŚP czy TG?
        Nie bo dużo łatwiej jest krytykować.
        • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 11.01.09, 11:22
          Wyraz ku... używany w jakimkolwiek kontekście pozostaje wulgaryzmem.
          23.
        • chemiczny_brat Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 11.01.09, 15:26
          rozmawiamy tu o chamstwie tego człowieka czy o jego zasługach dla
          WOŚP? Bo dla mnie to to dwa różne tematy ...
          • Gość: Jop Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 16:58
            Oczywiście, że o chamstwie.
            Zasługi zasługami, ale cham zawsze będzie chamem.
            • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 11.01.09, 18:32
              Bywa jednak,że ludzie się zmieniają....na lepszych.
              23.
              • Gość: 0,7 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.stk.vectranet.pl 11.01.09, 20:03
                Świat bez miłości jest martwym światem i zawsze przychodzi godzina, kiedy
                człowiek zmęczony błaga o twarz jakiejś istoty i o serce olśnione czułością.

— Albert Camus
        • Gość: surREvival Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.easynet.co.uk 11.01.09, 22:26
          Nie bardzo rozumiem dlaczego zadajesz mi pytanie na jakiej podstawie tak sadze. Na podstawie pierwszego postu w tym watku. Skoro facet wyskoczyl do kobiety w taki sposob to wybacz, ale nie mam na niego innego okreslenia.
          • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 11.01.09, 23:22
            Dzisiaj po całym dniu grania orkiestry dopiero musi być zmęczony
            i pewnie pięknym językiem raduje otoczenie.
            23.
            • Gość: Alf Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.ip.netia.com.pl 12.01.09, 09:08
              I po całym dniu grana zrobił coś dla innych a nie siedział przed komputerem i
              pisał posty cały dzień tak jak Ty original23. Tobie pewnie nie zdarza sie nigdy
              uzyc słowa na K - które jak napisałes - w kazdym kontekscie jest hamskie. A
              pozatym organizacja takiego przedsiewziecia - nawet na skale powiatowa - to dni
              pracy a nie tylko jednodniowe posiedzenie o czym i tak pewnie nie macie pojęcie
              wiec siedzcie chłopaki i wrzucajcie sobie do woli. Co inteligentniejsze osoby i
              tak wezmą poprawkę na to co piszecie bo już takie sie tu znalazły. Miłego dnia
              • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 12.01.09, 22:57
                Zdarza się,zdarza,ale nigdy w stosunku do kobiety.
                Czy coś zrobiłem dla innych?
                Tak,nikogo nie skrzywdziłem.
                23.
                • Gość: User Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP IP: *.stk.vectranet.pl 13.01.09, 12:31
                  Dobrze, że są jeszcze tak idealni ludzie jak Ty 23.
                  Ostatnia nadziejo ludzkości...
                  • oryginal23 Re: Chamskie zachowanie przedstawiciela WOŚP 13.01.09, 18:10
                    Serdecznie dziękuję za dobre słowo.
                    23.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka