Gość: jolek IP: *.waw.cdp.pl 22.01.02, 16:38 czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec na temat tajemniczej, chyba meksykanskiej knajpy w placu, z boku wypozyczalni wideo na rynku? przedtem w tym miejscu byl chyba jakis sklep rolniczy, czy cos... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: KNAJPA... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 19:36 Gość portalu: jolek napisał(a): > czy ktos moze mi cos wiecej powiedziec na temat tajemniczej, chyba > meksykanskiej knajpy w placu, z boku wypozyczalni wideo na rynku? > przedtem w tym miejscu byl chyba jakis sklep rolniczy, czy cos... pewnie chodzi Ci o knajpe "TACO" nieprawdaz? jest cool. mozna tam zjesc TACO na ostro, TACO na mniej ostro, TACO po meksykansku, TACO na slodko, TACO na goraco... jednym slowem TACO... cale jadlo jest cholernie ostre, ja takie lubie. leja Zywaca o ile dobrze pamietam... dawno tam nie bylem. Sklep rolniczy jest z drugiej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikoS Re: KNAJPA... IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 01:01 Scott jestem ciekaw ile ty za rachunek telefoniczny placisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: KNAJPA... IP: *.wbp.zabrze.pl 23.01.02, 09:52 To sie nazywa poswiecenie dla sprawy :) A w sumie przez pol miesiaca go nie bylo bo walczyl z wirusami to teraz moze sobie poszalec. W sumie przez pol miesiaca natrzaska tyle co dawniej przez miesiac ;) Zadnych oszczednosci. Scott a moze ty pracujesz w TPSA? L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: KNAJPA... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 18:17 Gość portalu: MikoS napisał(a): > Scott jestem ciekaw ile ty za rachunek telefoniczny placisz :) ja tez jestem ciekaw.... ale czego sie nie robi dla naszego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: KNAJPA... IP: 195.136.60.* 23.01.02, 10:22 tak, bardzo sympatyczny lokal i naprawdę smaczne papu. Często się tam stołuję. Ostrzegam tylko przed zamawianiem b.ostrej wersji dań - jeśli kto nie jest wprawiony może nie dokończyć posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek DZIEKI WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZ! IP: *.waw.cdp.pl 23.01.02, 14:37 nigdy tam nie bylam, a zdaje sie ze to miejsce z dobrym jedzonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: NIE MA ZA CO IP: *.wbp.zabrze.pl 24.01.02, 11:30 nigdy tam nie bylem ale chyba sie wybiore. intryguje mnie zwrot "ostre jedzenie"... :P L. Odpowiedz Link Zgłoś