pacio 21.06.05, 10:40 szykujecie coś specjalnego na dzień kupały??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suza Re: Słoneczka 21.06.05, 11:03 pulsarkowy napisał: > a CO TO jest dzien kupaly??? Noc Kupały = Noc Świętojańska = najkrótsza noc w roku panny puszczają wianki na wodzie ) latają świetliki czarodziejskie i takie tam Odpowiedz Link
bogulo Re: Słoneczka 21.06.05, 13:14 tiaaa a o szukaniu kwiatu paproci to zapomniala? wiem ze w miescie ciezko szukac, ale juz bez przesady, toz to tylko pretekst Odpowiedz Link
wenecka Re: Słoneczka 21.06.05, 11:02 ach, bo to już chyba w piątek? tak, idę na 3 seanse strachu, nie wiem, czy wytrzymam, bo jak nie wiem co boję się oglądać horrory, potem mam wrażenie, że na każdym rogu mieszkania czai się Age Kruger z Królestwa, albo biała gęba z zagubionej autostrady, albo dziewczynka widmo z dark water. Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: Słoneczka 21.06.05, 11:33 jezu.... ja tez sie boje horrorow.... normalnie potem swiatlo w calym domu zapalam Odpowiedz Link
wenecka Re: Słoneczka 21.06.05, 11:56 Ty też? )))) po Królestwie I, jak wracałam nocą do domu i na klatce gasło światło jak otwierałam drzwi, to strach sięgal zenitu. Age Krugera widziałam wszędzie i te psy co goniły dziweczynkę, choć psy z gruntu uważam za stworzenia bardzo dobre. po Królestwie II nie byłamw stawnie pojechać do siebie do domu nocować, musiałam iśc do kolażanki. ale jak zaczęłam obśmiewać Age Krugera, to mi przeszło. od tamtej pory unikam filmów, które mogą mnie przerażać. ale pójde na ten maraton filmowy. najwyżej bede znów musiala poszukać antidotum albo coś obśmiać. Odpowiedz Link
herezja Re: Słoneczka 21.06.05, 12:13 > ach, bo to już chyba w piątek? a nie z czwartku na piątek? Odpowiedz Link
pacio Re: Słoneczka 21.06.05, 21:39 z czwartku na piątek zabawy cały rynek, sztuczne ognie, czego dusza jeszcze zapragnie to dostanie Odpowiedz Link
herezja Re: Słoneczka 21.06.05, 21:44 czego dusza jeszcze > zapragnie to dostanie Serio?! Czy mogę to dostać na piśmie? D Odpowiedz Link
pacio Re: Słoneczka 22.06.05, 10:13 pismo dla Herezji "Czego dusza jeszcze zapragnie" podpis czytelny /pacio/ koniec pisma Odpowiedz Link
herezja Re: Słoneczka 22.06.05, 10:44 Rozumiem, że jeśli pragnienia mojej duszy nie zostaną jednak zaspokojone, to mogę u ciebie składać liczne skargi, wnioski i zażalenia? Odpowiedz Link