Gość: ~BsT IP: 212.59.239.* 18.04.09, 09:32 Poszukuje taniego lakiernika. Proszę o cenę za malowanie jednego elementu lakierem metalizowanym np maski przedniej jednostronnie bez prac naprawczych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogol Re: Tani lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 12:57 jedz do rufina na miasteczko jest bardzo tani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlm Re: Tani lakiernik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 10:32 Jak chcesz mieć pomalowane , żeby po ludzku wyglądało to jeden element kosztuje ok 300 zł. I wszyscy lakiernicy tej ceny się trzymają.Chyba że są tacy jak wypowiadają się poprzednicy- malujący pędzlem.Ale to może sam pomalujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Tani lakiernik samochodowy 19.04.09, 11:05 Sam fakt,że jakiś lakiernik jest tani już wzbudza moje podejrzenia co do jakości usługi.Niemniej jednak,wysoka cena też nie jest jej gwarancją.Nie polecę nikogo,bo jako przyszły burmistrz nie mogę reklamować lakierników. Życzę powodzenia i niskiej ceny. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In Re: Tani lakiernik samochodowy IP: 82.160.247.* 20.04.09, 11:01 W Strzybnicy na ul. Rowickiego, niejaki Jan Pastuszka, maluje solidnie i tanio ( o każdej porze w garażu ). Tatuaże, jakie zdobią jego piękne ciało, a których się dorobił w budynku obok sądu na ul. Opolskiej, świadczą o jego artystycznym usposobieniu. Drogo Ci nie weźmie - zawsze się przecież można dogadać. Oczywiście, że żartowałem - tego typa, należy omijać szerokim łukiem i nie dopuszczać go lakieru. Odpowiedz Link Zgłoś
merybab Re: Tani lakiernik samochodowy 19.05.09, 17:34 Witam! mam pytanie odnosnie Jana Pastuszki! mam auto do roboty a on sie tak goraco polecal jakie to ma dyplomy itd.... lepiej isc do innego? pozdrawiam mery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakiernik-Rudek Re: Tani lakiernik samochodowy IP: *.dip.t-dialin.net 19.05.09, 21:13 Nie pytaj o dyplomy ,zapytaj co umie? Partacz nr1omijaj go dalekim lukiem. ja nie lakieruje bo jestem na emeryturze i nie mam mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Tani lakiernik samochodowy IP: *.compnet.com.pl 14.07.09, 20:54 230zł za nowy element tel.663119012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Tani lakiernik samochodowy IP: *.system-net.pl 16.07.09, 23:13 Znam tego człowieka i nie zgodze się z ani jedną z wypowiedzi. Człowiekowi powineła się raz w życiu noga a jak to na polski naród przystało nie wyciągną ręki tylko jeszcze dobiją leżącego. Dowiedzcie się prawdy a potem sie wypowiadajcie bo krzywdzicie człowieka. Ja mu ufam jestem zadowolona z wszystkiego co dane mi było u niego zrobić i szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pri.nt Re: Tani lakiernik samochodowy 19.10.09, 17:50 Prosze o kontakt marcin.poczta@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś