nm.buba011 17.02.15, 01:47 Catherine Ashton i Radosław Sikorski i inni kobieta.onet.pl/moda/sexy-pink-dekolty-oraz-opalone-nogi-czyli-modowe-wpadki-w-swiecie-politykow/kv5ml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: dress code w UE 18.02.15, 18:28 Boszszeeee... jaka ona jest brzydka. Wiem, nie powinnam, ale trudno się powstrzymać Odpowiedz Link
aqua48 Re: dress code w UE 26.02.15, 10:28 matylda1001 napisała: > Boszszeeee... jaka ona jest brzydka. Wiem, nie powinnam, ale trudno się powstrz > ymać Mylisz się, nie jest brzydka, tylko koszmarnie zaniedbana - ma fatalną fryzurę, koszmarny żakiecik, naszyjnik podkreślający niedoskonałości skóry i nieodpowiedni (lub wcale go nie używa) makijaż. Odpowiedz Link
matylda1001 Re: dress code w UE 26.02.15, 19:44 Jesteś zwolenniczką twierdzenia, że nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane? Ta pani spełnia akurat oba warunki. Gdyby poddać ja tym wszystkim zabiegom, o których wspomniałaś na pewno wyglądałaby lepiej, ale w dalszym ciągu byłaby brzydka, bo ma wyjątkowo brzydkie rysy twarzy. Odpowiedz Link
nm.buba011 Re: dress code w UE 26.02.15, 22:24 qua48 napisała: > Mylisz się, nie jest brzydka, tylko koszmarnie zaniedbana - ma fatalną fryzurę, > koszmarny żakiecik, naszyjnik podkreślający niedoskonałości skóry i nieodpowie > dni (lub wcale go nie używa) makijaż. - wkleiłem jedynie ze względu na niestosowny ubiór, ale podzielam zdanie, że ta pani nie jest brzydka. Podobnie, jak ta pani poniżej jest zaniedbana. Bardzo podobny typ urody. ... a tak wyglądała kiedyś, za czasów "Kabaretu" Odpowiedz Link
aqua48 Re: dress code w UE 27.02.15, 14:53 Miałam koleżankę, która "saute", czyli bez makijażu i w dresie do biegania wyglądała, hmm podobnie do wyżej podanych zdjęć małe oczka, bulwowaty nochal, gruba szyja i szerokie ramiona. Po "zrobieniu się" była nie do poznania. Kwestia wprawy i przyzwyczajenia w tuszowaniu mankamentów i uwypuklaniu zalet. No i chęć do takiej metamorfozy oczywiście. Odpowiedz Link
matylda1001 Re: dress code w UE 27.02.15, 15:06 Jak była brzydka, taką pozostała. Po "zrobieniu" mogła wyglądać najwyżej, jak brzydkie perfumy w ładnym pudełeczku. Odpowiedz Link
matylda1001 Re: dress code w UE 27.02.15, 15:30 nm.buba011 napisał: >> - wkleiłem jedynie ze względu na niestosowny ubiór, ale podzielam zdanie, że ta pani nie jest brzydka.< Mówią, że każda potwora znajdzie amatora Niestosowny ubiór to w tym przypadku pikuś, no ale skoro tak Ci się podoba, to proszę bardzo... ... możesz wydrukować i powiesić nad łóżkiem > Podobnie, jak ta pani poniżej jest zaniedbana. Bardzo podobny typ urody.< Oj, udało Ci się trafić, jak kulą w płot Odpowiedz Link