nm.buba011 05.07.16, 11:50 - szlufki w spodniach służą? Do paska, czy, no właśnie, jak się nazywa, to coś widoczne na fotce, przypięte karabińczykiem do wspomnianej szlufki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vermieter gdyby mi się chciało, to bym skrócił, 15.08.16, 11:40 ale nie chce mi się, więc masz taki długi link: www.google.de/search?q=smycz+do+telefonu&client=ubuntu&hs=R0v&channel=fs&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj2-trNj8POAhVHshQKHb6nDXwQsAQIHQ&biw=1920&bih=960 Odpowiedz Link
alabard Re: piłkarski dress code. Po Euro 2016 21.08.16, 22:45 To coś chyba nazywa się smycz. Mnie to specjalnie nie razi. On głupio wygląda bo... Od pasa w dół jest inna bajka niż od pasa w górę. Gdyby zamiast takich spodni miał bojówki, wtedy smycz pasowałaby idealnie. Do takich spodni półgarniturowych... Gdyby górę zrównoważył zamiast krochmalonej koszuli zwykłym polo... Już byłoby o wiele lepiej. Zresztą. Ostatnia kolekcja Prady to faceci w sandałach i... Na! Na! W skarpetach. Mnie się bardzo podobał zestaw: spodnie krótkie rybaczki, sandały, skarpety prawie kolanówki i ... Na! Na! Skarpety mają obcięte palce. Dla mnie to jest ekscytująco ryzykowne, bo mega seksualne. Odpowiedz Link