14.11.09, 19:29
Wiem, że szukacie miejsc do linkowania swoich stron - ale jako
administrator tego forum proszę o to, by tego nie robić.
To wstyd, że firma tak duża jak AVENHANSEN z Krakowa używa
niezależnego forum do pozycjonowania i tak świetnie spozycjonowanej
strony.
Usuwałem i będę nadal usuwał reklamy i posty służace tylko
zostawieniu sieciowego zapachu po sobie...
I tak inteligentne osoby odsieją kryptoreklamę od rzetelnych
wypowiedzi, do których zapraszam!
Obserwuj wątek
    • zdolny_trener_biznesu Re: Netykieta 24.11.09, 16:27
      Tak trzymać!
      Nie zaśmiecajmy forum! Tylko rozmawiajmy!
    • trainings Re: Netykieta 09.07.10, 09:04
      Oprócz nachalnym reklamodawców - cisza. Aż mnie mdli od tej obłudy i udawania,
      że niby piszę na forum - a tak naprawdę - to liczę na link z odsyłaczem do
      swojej strony.
      • doroti1983 Re: Netykieta 08.03.11, 15:26
        To nie do końca jest tak, że użytkownicy którzy chcą się zarekomendować/zareklamować od razu muszą robić to w nieuczciwy sposób. Czy osoba chcąca się promować nie ma już prawa do wypowiadania się na forum nawet jeśli jest ekspertem w swojej branży?
        • trainings Re: Netykieta 14.09.11, 15:48
          Poczytaj regulamin.
          forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html
          ... Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na stronach Forum Gazeta.pl oraz w komentarzach pod artykułami:
          a) przekazów reklamowych, z zastrzeżeniem postanowień pkt 11,

11. Umieszczanie na stronach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych dopuszczalne jest wyłącznie:
          a) przez uczestników na forach oznaczonych przez AGORĘ jako ogłoszeniowe,
          b) przez uprawnionych przez AGORĘ uczestników na forach oznaczonych przez AGORĘ jako sponsorowane,
          c) przez uprawnionych przez AGORĘ uczestników na forach oznaczonych przez AGORĘ jako fora z udziałem przedstawiciela określonego produktu, reprezentującego konkretną markę, towar lub usługę; wypowiedzi uczestników mających status przedstawiciela określonego produktu oznaczone są wyróżnionym kolorem.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka