kicior99 13.10.03, 13:07 korzystam z darmowego netu na poczcie. Zainteresowanie jest, powiedzmy, srednie, czasem przychodzi jakas mlodziez. Jak dlugo moge stukac> Ile wypada> I czy wypada komus zwrocic uwageze zadlugo stuka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alka_xx Re: w kolejce po darmowe 13.10.03, 14:43 jestem w szoku, ze oprócz wody po ogórkach jeszcze coś jest w tym kraju darmowe ale odpowiadajac na pytanie zasadnicze, pewno wskazany jest tu umiar, jesli siedzisz juz jakis czas i widzisz w tle , ze ktos tez chcialby za darmo... jezeli sa tez inne osoby mozna sie po prostu dogadac co do czasu hmmm...to naprawde nie takie proste w czasach, gdy rządzi cash Odpowiedz Link
kicior99 Re: w kolejce po darmowe 13.10.03, 18:27 gdzie daja darmowa wode po ogorkach??? Odpowiedz Link
quba Re: w kolejce po darmowe 15.10.03, 13:23 kicior99 napisał: > gdzie daja darmowa wode po ogorkach??? w kazdym sklepie z ogorkami pozdrowka Odpowiedz Link
alka_xx Re: w kolejce po darmowe 15.10.03, 13:59 i tu sie mylisz , droga qubo quba napisał: > kicior99 napisał: > > > gdzie daja darmowa wode po ogorkach??? > > w kazdym sklepie z ogorkami > pozdrowka Odpowiedz Link
mika_p Re: w kolejce po darmowe 18.10.03, 01:16 No to w każdym NORMALNYM sklepie z ogórkami. Odpowiedz Link
alka_xx Re: w kolejce po darmowe 18.10.03, 07:24 hehehe...pewno masz racje,choc nie do konca jestem o tym przekonana, ja chyba mialam przez moment " kombatanckie" wspomnienie beczki z ogórkami stojacej w kazdym sklepie spozywczym i pania odwazajaca ogórki do przyniesionego przeze mnie słoika. Pani obliczyla ile nalezy sie za ogórki i dopiero wtedy dolala wody z beczki do sloika. Dzis kupujemy górki zapakowane w worki foliowe razem z woda, wiec ona chyba tez " robi" wagę i cenę tychze! kiedys poprosilam o wode z ogórków w warzywniaku , czyli NORMALNYM sklepie w którym sprzedaje sie ogórki, ale pani mi odmówiła, twierdzac ze nie moze, a ogórki odwazyla do folii. ale to taka przydługa troche dygresja..) pozdrawiam wszystkich zwolenników darmowej wody po ogórkach a_xx mika_p napisała: > No to w każdym NORMALNYM sklepie z ogórkami. > Odpowiedz Link
mika_p Re: w kolejce po darmowe 19.10.03, 23:18 Ech... ja też kombatancko zaciągnę... Chodziłam do sklepu ze słoikiem, tak jak Ty, ale pani w sklepie nalewała mi do niego samą wodę, a jesli przypadkiem kupowałam jednocześnie ogórki, to dostawałam je w torebce. Odpowiedz Link