wujo_mike 26.12.05, 00:52 jutro odbieram drugie zwierze - tym razem kotkę jakieś rady/podpowiedzi jeśli chodzi o posiadanie dwóch kotów?? co z karmieniem, kuwetą i tak dalej... wszelkie wskazówki mile widziane dawno małego kota nie miałem... Mike Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna.c Re: 2 koty 26.12.05, 09:04 www.koty.wb.pl/weterynarz/wet_dieta.html#3 Pozdrawiam Odpowiedz Link
mariuszjbie Re: 2 koty 29.12.05, 14:16 kuwety 2, a miski też 2, ale jedzą jak popadnie, warto mieć 2. Odpowiedz Link
wesola_kicia Re: 2 koty 29.12.05, 14:22 ja miałam 2 koty kożystały z 1 kuwety,choć nie zawsze bo chodziły sobie na pole jadły z jednej miski spały na mojej poduszcze oba Odpowiedz Link
madzieks2 Re: 2 koty 29.12.05, 15:06 Witam, Ja jestem posiadaczką 2 kociaków, kuwetę mamy jedną, jedną miskę z wodą, jedną miskę z suchym jedzeniem, i 2 miseczki na mokre jedzonko, jedno spanko i zabawki też wspólne. Jak śpimy polecam link aby zobaczyć jak 2 mieszczą się w sapnku ledwo starczającym na jednego kota. Pozatym one wszystko zawsze robią razem!! Śpią razem, jedzą razem, piją razem.. jak jeden korzysta z kuwet drugi czeka w kolejce ). ---- forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=33654270&a=34088150 Odpowiedz Link
claire_de_lune Re: 2 koty 29.12.05, 15:09 moje dwa chlopaki maja jedna kuwete, jedna miske na wode i dziela sie (albo i nie zabawkami. jednak jesli chodzi o spanie, to kazdy z nich ma swoj ulubiony fotel, w zwiazku z czym ja nie mam juz zadnego Odpowiedz Link
ninka71 Re: 2 koty 29.12.05, 17:29 moje trzy koty mają jedną kuwet, trzy miski na jedzonko ,jedną dużą michę na wodę.A z doświadczenia to jak bierzesz drugiego kota, to tego starego warto dowartoścować-głaskaniem, mówieniem jaki to wspaniały jest itd.-szybciej polubi młodego Odpowiedz Link
mariuszjbie Re: 2 koty 29.12.05, 19:05 cenna rada. jak siedział mi duży na kolanach i coś tam powiedziałem do małego to zeskoczył i fuknął. Faktycznie chyba czuje się trochę "zdradzony" tak jakby... Odpowiedz Link
ninka71 Re: 2 koty 29.12.05, 19:22 urażona kocia duma, mój jak nastała kotka nie spał dwie noce i ogólnie był obrażony, dopiero właśnie "dowartościowanie" pomogło i przy nastepnych kotach było praktykowane i działa bardzo, ostatnio juz na drugi dzień kot senior umył młodego, co prawda od czasu do czasu dawał mu po łbie,ale to też szybko minęło Odpowiedz Link
mariuszjbie Re: 2 koty 29.12.05, 19:46 moja duża nie jest obrażona, ale ostatnio tak jakoś bardziej zawraca sobą głowę, chyba teraz poczuła się zazdrosna. No a jak tu do tego malucha nie przemawiać chociaż, skoro jest taki smutny i bojący. Odpowiedz Link