kosheen4 05.07.07, 22:30 mojeniepokoje.fotolog.pl/1206454,link.html żaden kot nie ucierpiał podczas procesu twórczego pozowały wdzięcznie. jeśli ktoś będzie robił kampanię STERYLIZUJ, zgłaszam się do udziału z tego typu stripami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.kunc Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 22:42 koszin to twoje???? czy wygrzebalas? najbardziej mi sie podoba dopisek turlu turlu chcialabym koszulke z takim komiksem. Odpowiedz Link
kosheen4 Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 22:45 marta.kunc napisała: > koszin to twoje???? > czy wygrzebalas? moje ze zdjęć przerzucam się na komiks > > najbardziej mi sie podoba dopisek turlu turlu też jesteś niewolnikiem onomatopei? > chcialabym koszulke z takim komiksem. śmiauo rób w razie czego mogę ci podesłać obrazek w większym rozmiarze. Odpowiedz Link
marta.kunc Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 22:53 super koszin))))) podeslij na marta.kunc@onet.eu swoja droga to swietny bylby z tego plakat promujacy sterylizacje. powaznie. Odpowiedz Link
marta.kunc Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 22:57 koszin a ja mam pytanie czy bylabys mi w stanie to wydrukowac w formie duzego plakatu i przeslac mi do uk? oczywiscie za zaproponowana przez siebie oplata. powaznie pisze. w sypialni bym sobie walnela. strasznie mi sie podoba. Odpowiedz Link
kosheen4 Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 23:23 marta.kunc napisała: > koszin > a ja mam pytanie > czy bylabys mi w stanie to wydrukowac w formie duzego plakatu i przeslac mi do > > uk? > oczywiscie za zaproponowana przez siebie oplata. > powaznie pisze. > w sypialni bym sobie walnela. > strasznie mi sie podoba. dużego hm średnio się znam na wydruku wielkoformatowym i jego cenach, ale akurat jutro wybieram się drukować jedno zdjęcie na płótnie, do miejsca gdzie robią różne dziwne rzeczy dowiem się ile to kosztuje, czy z takiego obrazka by zrobili, a jak tak to nie ma sprawy. doliczę jakąś marżę artystyczną ale niedużą ze względu na zasługi na kocim froncie no i podejrzewam że sam wydruk jednorazowy trochę kosztować może. jaki chcesz tego rozmiar? właśnie testuję czy da się to zrobić na długość 90 cm i trochę mi się sprzęt przycina Odpowiedz Link
marta.kunc Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 23:26 na 90 byloby ok. ale dowiedz sie tez ile by kosztowal wiekszy ok? ide spac. jutro pogadamy ok/? Odpowiedz Link
kosheen4 Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 23:39 ok ok ok tylko nie wiem, czy do większego formatu nie będzie tego trzeba zrobić jeszcze raz z większych zdjęć - no ale to już jutro mi powiedzą fachowcy. Odpowiedz Link
annb Re: podejrzane za oknem 06.07.07, 08:46 odpusc sobie przesyłki stąd tam znikają w czarnej dziure nie ma niestety poczta-zapomnij Odpowiedz Link
kosheen4 Re: podejrzane za oknem 06.07.07, 09:02 annb napisała: > odpusc sobie > przesyłki stąd tam znikają w czarnej dziure > nie ma > niestety > poczta-zapomnij siejesz defetyzm *ciang!* (odgłos wystawiania pazurów) świst Odpowiedz Link
annb Re: podejrzane za oknem 06.07.07, 09:04 kosheen4 nie sieje tylko wiesz jakby tak cos to ten no mogę wziac ze sobą po co wysylac Odpowiedz Link
kosheen4 Re: podejrzane za oknem 06.07.07, 09:24 annb napisała: > kosheen4 nie sieje tylko wiesz > jakby tak cos > to ten > no mogę wziac ze sobą > po co wysylac wybierasz sie do zagranicewa? jak tak to nie widze problemu, podżucem Odpowiedz Link
annb Re: podejrzane za oknem 06.07.07, 10:21 kosheen4 ciach > wybierasz sie do zagranicewa? jak tak to nie widze problemu, podżucem > a drugi dla mnie Odpowiedz Link
marta.kunc Re: podejrzane za oknem 06.07.07, 11:30 koszin niemalz moj rowniez padl ze smiechu dowiedz sie o koszta. jakby annb jechala to ja sie z nia dogadam. a jeszcze zobacze tutaj ile by to kosztowalo. bede wdzieczna za twoj wywiad finansowy. a ja tez jestem w pazdz w pl. m.in w zakopcu to moze by sie udalo zahaczyc o krakow. Odpowiedz Link
biljana Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 23:08 kosheen, komiks boski dobrze sie posmiac po czytaniu dzisiejszych pomyj w pewnym watku gdybys chciała sprzedać w formie plakatu - pędem nabędę ))) Odpowiedz Link
kosheen4 Re: podejrzane za oknem 05.07.07, 23:41 biljana napisała: > kosheen, komiks boski > dobrze sie posmiac po czytaniu dzisiejszych pomyj w pewnym watku > gdybys chciała sprzedać w formie plakatu - pędem nabędę ))) hehe mówcie mi Stasys Warhol Odpowiedz Link
katikot Re: podejrzane za oknem 06.07.07, 00:04 Extra! Hmm, może się więcej chętnych na plakat znajdzie? Odpowiedz Link