misiak38 15.04.06, 20:45 mój kot przynosi do domu myszy, złapie jakąś, przywlecze do domu i podrzuca delikwentką jak piłką.dlaczego? wie ktoś? ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiak38 Re: niechciani goście 01.05.06, 16:05 hehe no to fajnie,ale czy on mi musi to tak dobitnie pokazywać? ) szczególnie wtedy gdy są goście i jedzą a on z myszą zdechłą przychodzi. Odpowiedz Link
joanna.c Re: niechciani goście 02.05.06, 11:54 On przychodzi się Tobie pochwalić Joanna z Misiami Odpowiedz Link
joanka.k Re: niechciani goście 02.05.06, 15:35 złapane myszy to są kocie trofea, które przynoszą opiekunowi w podziękowaniu. to jest kocia natura, niczym tego zmienic się chyba nie da. słyszłam historyjkę o kocie, który przyniósł wróbla swojemy Panu. a ten go zbeształ. kot zrozumiał, ze właściciel jest niezadowolony i nastpenym razem przyniósł ..... gołębia. pozdrawiam Odpowiedz Link
misiak38 Re: niechciani goście 03.05.06, 18:36 nie będę go wyzywać bo mi przyniesie jeszcze cos gorszego pozdrawiam Odpowiedz Link
filutern Re: niechciani goście 20.06.06, 07:26 kot mojego ojca 50 lat temu przynosił do domu...zające był to tzw łowczy kot teraz oczywiscie takich kotów juz nie ma wola podkradac wiskas ale buszowac po smietnikach Odpowiedz Link