j.lisowska 07.02.06, 13:55 ktoś z was wybiera się w lipcu lub sierpniu? może ktoś tam był i coś poradzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bea761 Re: włoski w Sanremo 07.02.06, 18:19 JAKICH RAD POTRZEBUJESZ, DOTYCZACYCH CZEGO? Z TWOJEJ WYPOWIEDZI NIE BARDZO MOZNA WYWNIOSKOWAC. POZDRAWIAM BEA Odpowiedz Link
j.lisowska Re: włoski w Sanremo 10.02.06, 09:04 chodziło mi o to jak wyglądają lekcję jaka jest efektywność, widziałam kilka fotek z Sanremo i bardzo mi się podobało, ale może ktoś ma jakieś dodatkowe wskazówki ostrzeżenia albo słowa zachęty Odpowiedz Link
linn_linn Re: włoski w Sanremo 10.02.06, 10:43 Chodzi pewnie o to: www.omnilingua.net/polish/news.php Odpowiedz Link
bea761 Re: włoski w Sanremo 11.02.06, 12:49 JEZELI CHODZI O TA SZKOLE CO NAPISALA LINN, TO WYSTARCZY POCZYTAC...MOIM ZDANIEM NIEZLY INTERES DLA TYCH CO JA PROWADZA I MAJA CHETNYCH NA TEGO TYPU LEKCJE. NIE WYSTARCZY PRZEJECHAC GRANICE ZEBY NAUCZYC SIE JEZYKA! W POLSCE TEGO TYPU SZKOLY NA PEWNO KOSZTUJA MNIEJ. A JEZELI CHODZI O EFEKTYWNOSC TO ZALEZY JEDYNIE OD CIEBIE. JAK BEDZIESZ W SAN REMO TO WEZ ZE SOBA WOREK PIENIEDZY. JEST STRASZNIE DROGO , ZRESZTA JAK NA CALEJ RIVIERA DEI FIORI Odpowiedz Link