jolanda35 26.02.06, 00:39 Nawiążę kontakt z mamami z Rzymu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuciolo Re: mamy z Rzymu 26.02.06, 10:53 Czesc, ja jestem mama z Rzymu. Wlasciwie mieszkam poza centrum ale i tak to sie liczy jako Rzym Anka Odpowiedz Link
jolanda35 Re: mamy z Rzymu 26.02.06, 14:14 Cześć nazywam się jola szukam mam z okolic Rzymu.Sama mam 19 miesięczną córeczkę Karolinkę.Mieszkamy przy Alessandrino.Jestem ciekawa jak sobie tutaj radzisz z dzieckiem.Jak godzisz pracę z opieką nad swoją latoroślą? Odpowiedz Link
jolanda35 Re: mamy z Rzymu 26.02.06, 14:23 Cześć.Nazywam się Jola mam córeczkę 19 miesięczną nazywa się Karolinka.Jestem ciekawa jak sobie tutaj radzisz ,jak godzisz prace z opieką nad swoją latoroślą. Odpowiedz Link
cuciolo Re: mamy z Rzymu 26.02.06, 18:34 Ja mam 2,5 letnia szybkonoga, mieszkam na osiedlu Labaro, via Flaminia. Jak sobie radze? Sam nie wiem, jakos to sie kleci, we Wloszech jestem od 3 lat. Przyjechalam tzn przeprowadzilam sie w 4 miesiacu ciazy i przeszlam stresujaca szkole zycia do tego na poludniu wloch tam urodzila sie corka, potem przenieslismy sie do Rzymu. Jestem z mala, oporzadzam dom,, moj maz zarabia na zycie bo podzial jakis musi byc. Mam gadu gadu zainstalowane, czesto jezdze do mojej rodziny wiec kontakt z Polska zapewniony. Jesli chcesz pogadac daj jakis namiar (tudziez napisz na maila gazetowego) bo raczej na forum nie gada sie prywatnie Odpowiedz Link
cuciolo Re: mamy z Rzymu 26.02.06, 18:43 Pytalas sie o prace. No coz naprzod musi mi sie udac wyslac mala do przedszkola a potem pomysle o sobie. Wiec wszystko przede mna. Zapisy do zlobka czy przedszkola przypominaja mi zmudne odkrywanie Afryki przez Livingstone'a Odpowiedz Link
jolanda35 Re: mamy z Rzymu 26.02.06, 20:08 mój mail jolanda35@vp.pl .jak masz ochotę to napisz,możesz podac mi numer gadu gadu.pa Odpowiedz Link
dorrit Re: mamy z Rzymu 05.04.06, 17:05 Hej! Dziewczyny, ja tez moze, w wolnej chwili (jak takowa znajde) odezwe sie do Was mailem. Nie siedze prawie teraz na forum, bo w pracy nie moge, po pracy nie mam czasu (dzieci, dom, rozne sprawy, klade sie spac o polnocy, budzik dzwoni o 6:30). Dzis wyjatkowo jestem. Przypominam sie Cuciolo (kiedys wymienilysmy pare postow): mam dwojke maluchow, w przedszkolu, pracuje w centrum, mieszkam na poludnie od Rzymu. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
cuciolo Re: mamy z Rzymu 06.04.06, 17:11 Nie martw sie, ja biegam za corka, a Jola karmi corke. Niewiele gadamy bo i jak Proza zycia pozdr z polnocnych peryferii Rzymu Odpowiedz Link