carlo1968 12.03.06, 13:07 ciao!!sono Carlo di Napoli vorrei imparare un po di polacco..mi aiutate? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki2lav Re: CIAO A TUTTI C'E QUALCUNA CHE MI INSEGNA IL P 12.03.06, 20:11 chiedi a Francesco di Napoli se ha imparato abbastanza, jezdzi mirafiori...;-) sorry nie moglam sie powstrzymac. Odpowiedz Link
agatka999 Re: QUALCUNA??? e qualcunO non va bene?? :)) no 13.03.06, 09:41 italiani lasciateci in pace,non vi vogliamo! Odpowiedz Link
antyteza88 do maialina1 13.03.06, 11:34 Święta racja!!! Ale to tak typowo włoskie....że nie należy sie dziwić, chce chłopak połączyć przyjemne z porzytecznym. Saluti Odpowiedz Link
maialina1 Re: do maialina1 13.03.06, 19:44 hehehe, a coooooo, jak już imparare to imparare! :)) Odpowiedz Link
tylko-my do maialina, agatka, antyteza.... 14.03.06, 09:46 proponuje, zebyscie zalozyly subforum wloskie - proponuje nazwe: moherowy klub. Wasze posty i reakcje sa mniej wiecej na tym samym poziomie.... Odpowiedz Link
kubissimo Re: do maialina, agatka, antyteza.... 14.03.06, 10:01 teraz to Ty demonizujesz dziewczyny lekko sie nabijaja z panow, ktorzy przychodza i w konwencji "Gigi amoroso" szukaja sobie kolezanek. az dziwne, ze nie podaja wymiarow, jakie te kolezanki powinny miec ;) Odpowiedz Link
tylko-my Re: do maialina, agatka, antyteza.... 14.03.06, 10:07 wiesz co? ja tam nie widze, ze sie nabijaja....dla mnie to wyglada na przepedzanie diabla....dla mnie osobiscie posty tego typu zasluguja na totalne olanie tematu i w ten sposob sam on umiera smiercia naturalna. Jestem po prostu przeciwna napedzaniu agresji na forach. Wg Ciebie po takich odpowiedziach "Gigi" pojdzie po rozum do glowy i sie zastanowi nad swoja glupota? wg mnie sie bedzie swietnie bawil, ze sie glupie polacche na niego rzucily - no, ubaw po pachy! Odpowiedz Link
kubissimo Re: do maialina, agatka, antyteza.... 14.03.06, 10:10 on ma ubaw, my mamy ubaw tutti contenti Odpowiedz Link
linn_linn Re: do Kubissimo 14.03.06, 10:16 Moze Ty. Pamietam, ze w przeszlosci ubolewales nad niskim poziomem tego forum. W tym roku siegnelo dna. Nie tylko w tym watku. Odpowiedz Link
tylko-my Re: do Kubissimo 14.03.06, 10:18 dzieki linn zaczynalam sie juz zastanawiac, ze moze faktycznie jestem psychiczna.... Odpowiedz Link
kubissimo Re: do Kubissimo 14.03.06, 10:19 hesus, Ty bys nie poznala ironii, gdyby na Ciebie wpadla na ulicy Odpowiedz Link
antyteza88 Re: do maialina, agatka, antyteza.... 14.03.06, 10:42 Ja ten temat zakończyłam wczoraj około południa.... Maialiny też tu nie widziałam od wczoraj...o co chodzi???? Dziewczęta więcej luzu...idzie wiosna... uśmiechnijcie się... Odpowiedz Link
tylko-my Re: do maialina, agatka, antyteza.... 14.03.06, 10:47 a mnie wczoraj kolo poludnia nie bylo, jestem teraz i komentuje. Wlasnie, wiecej luzu - wedlug Ciebie te odpowiedzi to luz? usmiecham sie szeroko;-)))))) Odpowiedz Link
linn_linn Re: do maialina, agatka, antyteza.... 14.03.06, 10:51 5 postow zostalo skasowanych, wiec nie wszyscy wiedza, jak rozwinela sie dyskusja wczoraj wieczorem. A co do wyczucia ironii, nie mam problemow. Problem w tym, ze to forum staje sie chwialmi nie do zniesienia. Odpowiedz Link
antyteza88 Re: do maialina, agatka, antyteza.... 14.03.06, 11:27 Nie widzę mojej winy w tym, że to forum staje się nie do zniesienia, pozdrawiam bardzo serdecznie ( bez odrobiny ironii )i wracam do mojej poważnej pracy. Muszę ustalić pomiedzy klientem a dostawcą typ zaworu zwrotnego zamontowanego "na układzie pneumatycznym" zamykającym "łapy" na kęsie... chodzi o urządzenie do ciągłego odlewania stali... Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia!! Odpowiedz Link