beatrix01 23.04.06, 22:34 C.S. a.s. ktos wie co znaczy ???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix01 Re: skrot 24.04.06, 15:47 ok grazie grazie mille "jak wyzej " a druga czesc a.s. ?? Odpowiedz Link
tez_ja Re: skrot 24.04.06, 16:24 > ok grazie grazie mille "jak wyzej " a druga czesc a.s. ?? Nic z takiego zgadywania nie bedzie. To jest skrot i nie wiadomo czego dotyczy. A.S. moze znaczyc wszystko nawet: Allievo Sottufficiale ( uczen szkoly podoficerckiej). Ja znalazlam C.S.A.S. jako: C.società in accomandita semplice ( cos takiego: Filatura Pettinata Mino di Mino Dante & C. Società in accomandita semplice»), co pisze sie zwykle: Filatura Pettinata Mino di Mino Dante & C.S.A.S. Przy czym "società in accomandita semplice "( S.A.S.) oznacza: spolka komandytowa zwykla. Jesli nie podasz czego dotyczy skrot mozesz miec jeszcze wiele innych odpowiedzi. Ewa Odpowiedz Link
beatrix01 Re: skrot 24.04.06, 19:41 Imie + nazwisko & C.S.a.s. studio linguistico commerciale w takim kontekscie Odpowiedz Link
tez_ja Re: skrot 24.04.06, 21:24 > Imie + nazwisko & C.S.a.s. studio linguistico commerciale Czyli to co pisalam wczesniej. Jest to: C.società in accomandita semplice ( C. to chyba company, ale tego nie jestem pewna). Jest to po polsku: Spolka komandytowa zwykla - tak sie nazywa prawnie, ale ja na takich rzeczach sie nie znam. Musisz kogos popytac jakie sa ich prawa i obowiazki.Mam troche na ten temat tu: tiny.pl/g9l3 A jak wpiszesz w google rozwiniecie skrotu to bedziesz miala wiecej materialu. Ewa Ewa Odpowiedz Link
beatrix01 Re: skrot 24.04.06, 21:51 och tak ta wersja chyba wydaje sie bardziej prawdopodobna, swoja droga ciekawa ta stronka............ dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
antyteza88 Re: skrot 24.04.06, 22:38 Sorrry!!! nie doczytałam do końca. Società in Accomandita Semplice ma skrót S.a.S, Chyba takich spółek jest niewiele bo kompletnie nie skojarzyłam z C.S.a.s. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam, szczególnie tez-ja. Odpowiedz Link
tez_ja Re: skrot 25.04.06, 00:20 "i pozdrawiam, szczególnie tez-ja" a czymze zasluzylam na takie szczegolne pozdrowienia? Musze isc w slady i: Pozdrawiam szczegolnie. Ewa Odpowiedz Link
antyteza88 Re: do tez_ja 25.04.06, 09:06 Nabroiłam a ty udzieliłas szczegółowych informacji a więc zasłużyłaś ma szczególne pozdrowienia!!! Odpowiedz Link
beatrix01 Re: skrot 25.04.06, 20:31 ja tez dziekuje za udzielone informacje ;)i szczegolnie pozdrawiam ;) Odpowiedz Link