Dodaj do ulubionych

master we wloszech

01.06.06, 18:34
czy ktos moze wie, gdzie szukac informacji???
Obserwuj wątek
    • viki2lav Re: master we wloszech 01.06.06, 18:37
      z czego tez master?
      jak zadajecie pytania, ludzie drodzy, to konkretnie!
      • mimma Re: master we wloszech 01.06.06, 19:45
        najlepiej to z teatru. sama nie wiem. chce sie dowiedziec co to i jakie sa szanse.ogolnie na razie.
        • daggy4 Re: master we wloszech 06.06.06, 15:56
          szanse sa takie, ze jak zaplacisz to sie wymasterujesz.
          • testardo Re: master we wloszech 06.06.06, 19:12
            A ja w kwestii formalnej. Ten master to jest takie ustrojstwo jak nasze
            uzupelniajace studia magisterskie czy chodzi o cos innego?
            • viki2lav Re: master we wloszech 07.06.06, 08:28
              dla mnie to taki dodatek post studia, a szanse rzeczywiscie sa takie ze "jak
              zaplacisz to sie wymaJsterKujesz"
              • testardo Re: master we wloszech 07.06.06, 10:30
                Dodatek,ale nie jak studia podyplomowe? Bo sa jeszcze przeciez studia post
                laurea. A moze to kolejny przyklad nadawania roznych nazw tej samej rzeczy? Poza
                tym chyba takie post laurea po studiach 3letnich nie rowna sie takiemu po
                piecioletnich? A moze sie myle?
              • mimma Re: master we wloszech 07.06.06, 14:15
                problem w tym, ze ja tak naprawde nie wiem co robic. Skonczylam w Polsce wiedze o teatrze, wiec o nostryfikacji to chyba moge sobie tylko pomarzyc...zreszta po co taki dyplom we wloszech. :) A za kilka miesiecy przeprowadzam sie do Wloch i nadal nie mam zadnego pomyslu na siebie tam. Ale..mam nadzieje, ze sie cos wymysli przez te miesiace..co ma byc to bedzie.:) Dziekuje, dziewuszki za zaineteresowanie. Pozdrawiam :)
    • jolitha Re: master we wloszech 01.07.06, 11:55
      A ile trwa taki master?
      • dottoranda Re: master we wloszech 01.07.06, 13:47
        Master to studia podyplomowe. Trwa zwykle rok, ale też kosztuje swoje...A studi
        post-laurea to ogół studów, które robi się po magisterium, w co wchodzi: master
        I stopnia, master II stopnia, corsi di perfezionamento professionale i studia
        doktoranckie. Jeśli chodzi o master z teatru, to nie gwarantuję, ale poszukaj
        coś na rzymskich uniwerystetach; moja znajoma Włoszka wybiera się tam gdzieś na
        studia (zwyczajne co prawda) na scienze della moda e dello spettacolo, może
        gdzieś tam coś się z teatru jako studia podyplomowe przyplątało.pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka