grantex 19.07.06, 21:51 Pytanie : czy zna ktos firmy transportowe , ktore trudnia sie przeprowadzkami z Wloch do Polski ? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaja91 Re: Przeprowadzka 20.07.06, 08:05 Z Włoch do Polski? Czemu zamieniasz słoneczne miejsce na przygnębiającą polskę? Ja tam bym wolała się w drugą stronę przeprowadzić:) Ach życie, czy nie jest zaskakujące? Odpowiedz Link
testardo Re: Przeprowadzka 20.07.06, 08:31 Moze jakas firma polska by sie tym zajela? Wydaje mi sie,ze taniej by wyszlo niz zatrudniajac wlochow. Ja bym sprobowala wyguglac cos pod haslem "przeprowadzki miedzynarodowe, transport" ew. "traslochi internazionali". Wiekszosc z tych firm nie ma podanego na stronie cennika, bo stawki ustala sie indywidualnie. Odpowiedz Link
grantex Re: Przeprowadzka 20.07.06, 22:41 Oczywiscie tak zrobilem i mam pare firm. Myslalem , ze moze ktos ma w tym jakies doswiadczenie i moglby mi jakas firme polecic ze wzgledu na solidnosc i cene. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
makda Re: Przeprowadzka 21.07.06, 08:43 Ja jestem akurat w temacie, bo w sierpniu/ wrzesniu mamy drugi etap przeprowadzki. Skontaktowalam sie z 2 firmami, koszt jest zaskakujaco niewielki- ok 300-350 euro. Ale my mamy do przewiezienia wlasciwie tylko kanape, apre drobniejszych sprzetow i 4 kartony ksiazek. Odpowiedz Link
grantex Re: Przeprowadzka 21.07.06, 18:26 Czy moglabys mi podac telefony do tych firm ? "Moje" ceny zaczynaja sie od 1500 euro w gore. Dziekuje. :)) Odpowiedz Link
makda Re: Przeprowadzka 31.07.06, 13:49 Przepraszam, ze z opoznieniem, ale jestem na urlopie (we Wlsozech zreszta ;-) Poszukaj w Googlu firm BESTO z Warszawy i SPRINTER z Kielc. Odpowiedz Link