rzpaola 20.03.03, 10:00 Co myślicie o festiwalu San Remo? Czy Alexia powinna była wygrać? A może Alex Britti, lub ktoś inny? Poza tym, SZUKAM FANÓW JOVANOTTI!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadia_m Re: muzyka: San Remo 20.03.03, 13:14 nie przepadam za Alexią, ale też nie śledziłam tegorocznego festiwalu, widziałam tylko urywki w TVP 1 co do Jovanotti to bardzo go lubię, jak i wielu włoskich wykonawców sono innamorata di tutta musica italiana :-)) per questo che io piace linqua italiana pozdrawiam Odpowiedz Link
boguscia Re: muzyka: San Remo 20.03.03, 17:58 Dla mnie Antonella Ruggero byla fantastyczna. Alexia, no coz moze jak sciszyc telewizor...;) Poza tym Alex Britti - debesciak! Pozdrawiam Odpowiedz Link
rzpaola Re: muzyka: San Remo 24.03.03, 09:43 cóż, na San Remo wygrywają właśnie takie piosenkarki jak Alexia, piosenką zawsze o miłości i wykonywaną potężnym aparatem płucnym. Taki to festiwal; sztuczny, przaśny no i ta ufarbowana głowa Baudo... "perche' San Remo e' San Remo". Mimo wszystko, dzięki temu zjawisku czasem wypływają cenne perełki, jak niektórzy debiutanci. Dzięki tegorocznemu konkursowi piosenki odkryłam Sergio Camarieri, dla mnie prawdziwy artysta, doceniony przez jurorów, zajmujący skromne trzecie miejsce, człowiek troche spoza Festiwalu. Prawdziwy, oryginalny i niekonwencjonalny numero uno. Odpowiedz Link