olemka 26.07.07, 18:44 czy ktos sie orientuje jak zaczac szukac takiego kursu? i jakich cen moge sie spodziewac. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavanna86 Re: jezyk wloski - kurs 29.07.07, 13:42 nno na przykład wchodząc na strony szkół językowych w Twoim mieście:)które również będą zawierać ceny. a jeśli mówisz o kursach we Włoszech,to właściwie jw,włoskie szkoły językowe mają anglojęzyczne strony...google zapewni Ci materiału do przeglądania na parę godzin,jak sądzę:) Odpowiedz Link
olemka jezyk wloski 30.07.07, 09:46 hmmm chyba zle pytanie zadalam.... :-( interesuja mnie szkoly we Florencji, lub pobliskich miasteczkach. Widzialam kilka na internecie...ale nic szczegolnego nie znalazlam. Szukam jakiegos kursu, ktory przygotowalby do egz jez. A tak wogole to mam pytanie, czy zeby pracowac we Wloszech to trzeba miec certyfikat z jezyka wloskiego. Chodzi mi o prace w szkole. Moze ktos pracuje jako nauczyciel? Odpowiedz Link
yavanna86 Re: jezyk wloski - kurs 31.07.07, 07:57 to wciąż net:) ja tylko wiem o Torre di Babele w Rzymie,z której znajome były zadowolone,ale aktualna oferta cenowa i przygotowanie do kursów jest też online /chyba www.torredibabele.it/ Odpowiedz Link
cavallobianco Re: jezyk wloski - kurs 02.08.07, 19:37 Czesc, polecam szkole jezyka wloskiego z siedziba w Pizie i w Viareggio. Aby dowiedziec sie wiecej o kursach i cenach wejdz na strone www.ilm.it/pl/ Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link